Faaumaina o le taualuga ma le palakalafa o latou lava lima (ata ma vitio)

Anonim

Ata

E tafao faamasani, e tele naua tagata e fiafia e tuu ese le taualuga ma le laupepa. Ae pei o soʻo se isi filifiliga, galue i luga o le teuteuina ia tulaga taua i Plastergime e manaʻomia sauniuniga lelei o laufanua ma le tausisia tulafono a le tekonolosi gaioiga. Naʻo lenei tulaga e mafai ona maua i le maualuga-tulaga, asthetic, pepe mata o le pepe. O le teuteuina o le taualuga o le eleele o le mea e sili ona poto i o latou lima e le o ni tagata poto masani, o le mea autu o le faamasani lelei i latou lava i taimi o polofesa ma amanaia.

Faaumaina o le taualuga ma le palakalafa o latou lava lima (ata ma vitio)

E tafao faamasani, toʻatele tagata mo se fale e fiafia i le taualuga o le laupepa. O ia lava o miliuga e mafai ona faia se ituaiga ma le tele o moli. Ma le isi, e lava lo la malosi.

Na faia ni mea sese pe a faʻamaeʻaina le taualuga o le kim o lo o mafua ai le faʻanoanoa ma le iʻuga e mafai ona le fiafia ai. E i ai le tele o faʻafitauli o loʻo e ono feagai ai ma le faʻasologa o le aotelega ma le GLC. I le faʻafefea ona 'alofia pe faʻasaʻo ni mea sese, o le a faʻamatalaina atili. I le faʻaopopo atu i le aoga aoga, o le a mafai ona e faamasani ia te oe lava i le tekinolosi fautuaina mo le maualuga-lelei faʻalelei o le taualuga o le laupepa.

Filifiliga Filifiliga

Faaumaina o le taualuga ma le palakalafa o latou lava lima (ata ma vitio)

Ina ia mafai ona faʻapipiʻi le taualuga faʻasaga, e manaʻomia le faʻaalia o ni faʻailoga saʻo. Ia faia lenei mea, e sili le faʻaaogaina o le laser.

Ina ia faʻamalamalamaina o le tele o le tele o le faʻatatauina o le faʻaigoaina o o latou lima, tatou te tuʻuina atu o se faʻataʻitaʻiga faʻapipiʻi o le gcc i luga o le potu i luga o le gcc i luga o le fale o le gccc O le malamalama i le auala e fai ai saʻo, ma filifiliga faigofie e te feagai ai ma oe.

O le mea muamua e tatau ona e tausia o le tauaveina o le saʻo faʻailoga. O le muamua itu o loʻo fuafua e faʻapipiʻi ai laina faʻafa. O le mea sili ona fetaui lelei mo lenei mafuaʻaga o se le lava le tulaga. O le sui o le laser tulaga e mafai ona avea o se vai o se vai po o se paolo corrd. Faatasi ai ma le fesoasoani a nei mea faigaluega, muamua faʻaaliga o loʻo faʻaaogaina, ma faʻapea le faʻailoga mulimuli ane. O le a manaʻomia mo le maualuga-lelei ma lelei faʻavaveina o taʻiala vaega o elemene.

E tusa ai ma le muamua-faʻailoga, e manaʻomia le faʻapipiʻi o le faʻamatalaga o le taʻiala ituaiga. Mo lenei faʻamoemoe, tatou te faʻaogaina ni vaega tetele, ma taʻua o le Ne'fel-fao. O le sitepu o le fusi e tatau ona sili atu nai lo le 1000 mm. Ma o le filifiliga o tanoa, poʻo le ituaiga, e faʻalagolago saʻo i mea o le pa i lou fale. E ui i le tulaga sese o le taualuga o le tatou faʻataʻitaʻiga, o le nonoa o se taʻiala faʻamatalaga o le a faʻatino i totonu o nofoaga o loʻo iai se malifa.

Mataupu i luga o le autu: faʻafefea ona filifili se mea ma tuʻu le fola mai le larch

Faaumaina o le taualuga ma le palakalafa o latou lava lima (ata ma vitio)

Polokalame o le tele o le tele o le laulaau o se laupepa.

Faamolemole ia matau afai e te manaʻomia e faʻafesoʻotaʻi ni vaega se lua o le talaaga, o loʻo e lelei mo lenei, taga faʻapitoa e faʻatino ai le galuega a fesoʻotaʻiga.

O le tala o le makaina o le ua uma ona faʻapipiʻiina faʻamatalaga i le fuafuaina o le faʻateleina o le tele o le tele o le tele o le lauʻeleʻele o laupepa. Le isi, o le faʻailo ituaiga o le a faʻapipiʻiina i nei igoa. O se auala lea e faia ai le fesoʻotaʻiga o le lua laupepa i le ogatotonu o le talaaga mo le taualuga.

Ou te fia matauina o le tele o le lauʻeleʻele o le laupepa o le laupapa, pe sili atu lona aoga o le lautele, e fetaui ma le 1200 mm. O le mea tonu i le ogatotonu e manaʻomia e faʻatulaga ai le isi vaega o le faʻaupuga taua. O lea, o le a mafai ai ona tatou ausia le taunuuga, o le a le nofoaga o le a maeʻa le faʻamatalaga o le ogatotonu o le 600 MM.

O le fesoʻotaʻiga o le faʻatalanoaga ituaiga faʻamatalaga ma e manaʻomia le taiala e faʻaaoga ai fao ua fuafuaina e galulue ma le uamea.

Faaumaina o le taualuga ma le palakalafa o latou lava lima (ata ma vitio)

Polokalame o le autu autu o uʻamea talaaga mo le faʻapipiʻiina o le detewall.

Ia uaina, e uiga i foliga o le tatou potu (Totonu), pe a fai o le mea o le faaliliuina o le tuufaatasiga, o le faapipiiina o le vaega o le talaaga o le talaaga.

O gaioiga nei e faʻatatau i le faʻaaogaina o le ogatotonu o le faʻafanua o le talaaga faʻailoga. O le a latou fesoasoani ia faʻafaigofie e faʻatau atu tele galuega pe a faʻapipiʻi le GCL. E tatau ona e faʻafesoʻotaʻia faʻailoga ma ie, pe a uma ona faʻamautu.

Le isi, e mafai ona e faʻapipiʻi uma vaega o totoe o le faʻaʻupuga talaaga. Laasaga e tutusa - 600 mm.

I le faaiuga o lenei tulaga, matou te liliu atu i le faʻatinoina o le faʻailoga talafeagai mo le sili atu faʻapipiʻi o le transverse prop. O lea, o elemene o le a mulimuli ane tatau ona fausia.

Faaauau galuega: foliga

O gaioiga o loʻo mulimuli mai o le a faʻatonutonuina atu i le faʻapipiʻiina o taofia manaʻomia i le faʻatinoina o le talaaga taua i le taualuga, atoa foi ma puipui. O le sitepu o le nofoaga o nei fusi (fofo) e le sili atu nai lo 1000 mm aoga.

Faaumaina o le taualuga ma le palakalafa o latou lava lima (ata ma vitio)

Polokalame o moli moli mo le pito i luga i le taualuga.

Mo le faigofie i le galuega i le va o faamatalaga, o loo i luga o tumutumu, faaloaloa le maea. O le a fesoasoani e faʻatino le faʻaupu o le faʻauiga o faʻamatalaga O lea, o le iʻuga, o le ae mauaina se mafolafola faʻaolafula, e le maua ai le paʻu.

Ua maeʻa ona maeʻa le faʻasolo o le faʻafanua A maeʻa, le faʻaleagaina foi lea e faʻapipiʻi i ai.

O le lava-faʻailoga mo le galulue ma uamea e fetaui lelei e pei o faʻapipiʻi. Failauga (le talafeagai) vaega o le faʻamalologa punou i luga o le isi itu.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona fufulu le faʻamama i totonu o le fufuluina masini

Ma Se tasi tulaga taua taua e faʻataunuʻuina ai le koseti o le kolosi, e manaʻomia ona faʻatau ni puipui faʻapitoa e eseʻese mai le paa. Na o le tasi, o le a e mauaina se fesoʻotaʻiga e fetaui ma manaʻoga o le malosi ma le faʻatuatuaina.

Faapipiiina numera: Mea lilo ma fesoasoani

E tupu o nisi o nofoaga e le faʻatagaina e faʻaaoga se laʻasaga manaia i foliga o le paa. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se faʻamatalaga o loʻo i lalo o le puipui ma se malifa. E toetoe lava a le mafai ona faia. E mafua mai i le mea moni o le tasi itu o le talaaga e sili ona latalata i le puipui. E oo lava i nei faigata ma tautala i le amataga.

Faaumaina o le taualuga ma le palakalafa o latou lava lima (ata ma vitio)

Faʻaaoga puipui mo faʻavave upu.

Afai na e mataala, e i ai le faʻapitoa faʻapitoa puipui i faleoloa na fausia, o loʻo i ai ma le latou fesoasoani o se faʻamatalaga faʻapitoa i nofoaga eseese, i se tulimanu. E faigofie ona maua o latou tau, pe a le sili atu, ae o le masani ona faʻagalo e uiga ia i latou, ma atonu latou te manaʻo i le taimi saʻo.

Ma, na aʻoaʻoina galuega o galuega le mea nei. E manaʻomia le faʻaaoga lelei o se tamai vaega o le taʻiala faʻamatalaga ina ia mafai ai ona faia le Mauga i le va ma le transverse prop. Talu ai o le faiga o galuega na matou faʻatinoina se avega o le taʻiala, o le taimi lea na le mou atu ai le fuainumera, e mafai ona faʻaaogaina e pei ona faʻamatalaina i luga atu.

Ua maeʻa le faʻaumaina o le faʻamaufaʻailoga o le faʻamaliega

O lenei ua le mafai ona faʻapipiʻi pas i le nofoaga na tufatufaina mo i latou. Ona fai lea o le faʻapipiʻiina o le kolosi-ituaiga fasi mai le talaaga o le talaaga. O le latou nofoaga o le a i le pito i lalo o le talaaga o le taiala ituaiga. A maeʻa le latou faʻapipiʻi, ua latou sauni e ala i le faʻamamaina o vaega o le sosolo mai le paa.

O lea, o le faʻamasinoga atoa maimoa maimoa maimoa maua ai lona tulaga ma e tumau, o lenei ua tatau nei ona e manaʻomia ni laupepa laiti e faʻaputu ai i le faʻamatalaga uʻamea.

Faaumaina o le taualuga ma le palakalafa o latou lava lima (ata ma vitio)

O le polokalame o le faʻamaeʻaina o le faʻavaʻa mo le faapipiiina o le fasi mea i luga o le taualuga.

O lea, na e maeʻa le faʻapipiʻiina o se faʻavaʻa mamanu, ma ua sauni mo le faʻapipiʻiina o glc.

Faʻamolemole ia matau o loʻo i luga o le tulaga o le faʻapipiʻiina o le faʻavaʻa o le totonugalemu o le taualuga, o loʻo iai se tiʻetiʻe. Ae o le lamolemole i luga o le faʻalutasi, faʻataʻamilomilo, manaʻomia foi le faʻapipiʻi o se fausaga o le a faʻatinoina le faʻavaʻa o le faʻavaʻa. Galue i le auala lava e pei ona faamatalaina i luga. Ina ia faia lenei mea, ina ua uma ona tuʻuina atu le talaaga o le talaaga, o le maea ua faʻailogaina, e tatau ai mo le maualuga-lelei ma saʻo le palu.

Mataupu i luga o le autu: vai vai i totonu - 60 Ata o le tulaga ese manatu o manatu

E mafai ona ausia le maualuga maualuga o le faʻavae o le faʻavae o le pale pe a fai o le tele o sela o le a fetaui ma le 600x600 faʻailoga. O lea, ua saunia le faʻavao, o lona tulaga ma ua lava, e mafai ona e alu i le faʻapipiʻiina o GLC.

Faapipiiina glk: Fautuaga

E amata galue i luga o le fusiina o laupepa o loʻo saunia, e tatau ona e sauniaina i latou, tuʻuina i le itu taumatau ma le lapoʻa.

O le amataga o le galuega o le a puʻeina ai le vaega o le taualuga o le taualuga.

Faaumaina o le taualuga ma le palakalafa o latou lava lima (ata ma vitio)

Faapipiiina le sima i le talaaga.

O le HCCC salu i le faʻavaʻa o loʻo faʻatinoina le faʻaaogaina o le tagata lava i luga o le faʻapipiʻiina o ia I lea tulaga, e tatau ona e matuaʻi faʻaeteete ma augā ia maua ai se iʻuga lelei.

Faʻamolemole ia matau o le pito i luga o le tagata lava ia-lolomi, i.e. O lona pulou e tatau ona taliaina i totonu o se laupepa, ae e le o le loloto loloto, e uiga i le 1 mm. O le faʻataʻitaʻiga laʻasaga e tatau ona fetaui ma se tau mai le 150 i le 200 mm. Ma afai tou te le paie ma alualu i luma galuega maualuga i luga o le Makopo, o le a sili atu ona talafeagai ona faʻapipiʻi le fao, e le tatau ona iloa le mamao manaʻomia i taimi uma. Ae e le o mea uma e tatau, e mautinoa lava. Aemaise pe a e faia mo le taimi muamua.

Ina ua maeʻa ona maeʻa le Couzin Clolil, e mafai ona e faʻagaioi le vaega o le faʻaupuga o le lautele o le taualuga. Ia galulue gofie, e manaʻomia le mauaina o ia masini e pei o le taofi o le laʻau. E faia i mea lusina ma o le a aoga pe a fai o le galuega e faia e se tamai fitafita o le lua. O le a latou taofiofia GLK, fetaomi i latou i se ata faavaa. O le ala lea o le a faʻatagaina ai oe ina ia feagai ma le galuega o le taualuga faʻaoleole oe lava.

O lea, pe a uma ona e faasee le tulaga o le laupepa, e mafai ona e faʻasaʻo i luga o le talaaga. Naʻo le maeʻa o le faʻapipiʻi taofi e mafai ona aveese. A o fai fesoʻotaʻiga ma eletise eletise, e tatau ona auai ae e te leʻi amataina le ufiufi le pine o glc. O laupepa faʻapipiʻi e manaʻomia ona faʻatinoina i soʻo se avanoa o loʻo latou le ausiaina le faʻamalosi tino. O lenei manaʻoga e manaʻomia mo le faʻatinoga.

Aua le popole pe afai o le pepa atoa e le ufitia ai le laualuga o le aotelega e te manaʻomia. O le avanoa o totoe e mafai ona tapunia faʻaaogaina toe vaega o le HCL. Naʻo le maeʻa o le faaiuga o laupepa uma, o loʻo avanoa vaega e fuaina ma o le manaʻomia GLC faʻamatalaga o loʻo tipi i le tele.

O tulaga nei o loʻo mulimuli mai o loʻo i ai i soʻoga o soʻoga, le taualuga o le tuʻuga ma faʻasaʻoga maeʻa galuega. Ia maua se laki!

Faitau atili