Laupapa laupapa laupapa ma ou lava lima

Anonim

E le gata i fale puipui o fola i fale fafie, a o fale pupuni. O le fola e foliga sili ma fesoasoani e fausia ai se lelei microcmite i totonu. Sitaili le fola laupapa e faigofie ona faʻatino ma ou lava lima, tusa lava pe i ai ni nai tomai kamuta. Ae i lea taimi lava, o le a manaʻomia le faʻatinoina i le faʻataʻitaʻiga fuafuaga ma mafaufau i taimi sili ona taua o le galuega o loʻo lumanaʻi.

Laupapa laupapa laupapa ma ou lava lima

O le fola laupapa laupapa.

E tele filifiliga mo laupapa laupapa. Filifili ia i latou e faʻamoemoe i luga o aiaiga o le fausiaina, le mea e tatau ona faia ai le fola. Tele e masani ona taofi i ia faatatauga:

  1. O le fola ma le faʻapipiʻiina o le faigata ma le faʻaaogaina o vaega, o loʻo i luga o le eleele poʻo ni utupoto o le maualuga.
  2. Fafie foloa i luga o se sima o se vaega o le mafanafana.

Laupapa laupapa laupapa ma ou lava lima

Faʻataʻitaʻiga Filifiliga mo Forget Floors ma Lags.

Numera tasi filifiliga e masani ona faʻaaogaina e tagata e ona o ia lava fale. I lenei auala, e mafai ona mafai ona e faʻatulagaina le fola o se eleele-faʻavae faʻavae i lalo o le pito i lalo poʻo luga o le fogafale muamua ma luga o le foloa o luga o le utupoto.

Filifiliga le lona lua aofia ai le gaosiga o se sima o loʻoeina o se faʻavae mo le fola. E mafai foʻi ona avea ma slabs o le soona faʻaalu mai le sima. O le ata o le fola e mafai ona suia ma faʻaleleia atili e le gata ona seʻapisi faʻapipiʻi, ae faʻafaigofie foi ona taugofie.

Lautele laupapa fola laupapa tuutuuga

Galue i le fausiaina o feusuaʻiga e sili atu le faʻamalositino sili atu pe a faʻamuta le vevela. I lenei vaitau, e le mafai ona afaina ai nei mea e susu le susu, ia o le mea mulimuli ane e mulimuli mai ai e afaina ai lo latou lelei. Afai e filifili le galuega e faʻaalu i le taumafanafana, e manaʻomia le taumafai e faatali mo le taimi nei pe a maeʻa le sefulu tausaga talu ai, mago ma goto le la.

Mataupu i luga o le autu: o manatu muamua mo le fugalaau moega

E pei foi o seisi fafie, ua fuafuaina mo le fauina, o laumei e tatau ona fai ma atetisipea, entiparens.

Laupapa laupapa laupapa ma ou lava lima

Ata o le uliuli fola masini.

Mea mo Fanua Fusi:

  • Ata o Tiputer Apalai;
  • Pepa mea - mo se faʻataʻitaʻiga, Philywood, Cheipboard;
  • le peritomeina le laupapa;
  • Gagau laupapa.

O le utiniti o le urikalame laupapa ma pepa laupepa faia le fola mo le feololo. O le a talepeina mulimuli ane le fola. O le laupapa ato laupapa ma faʻapupu ninii laupapa mea e faʻaaoga e fausia ai o se vaega mama, lea o le a manaʻomia ona vali pe faʻamalosi.

Sauniuniga o le Faavae

A faʻapea o loʻo fuafua le fola laupapa i luga o le eleele, o le faʻamalosia faamalosia o laʻei e tatau ona faʻamaulaloina.

E i ai le masini mo le avanoa avanoa i lalo o le fola, e manaʻomia ai le tausia o le lua o le tui.

O le faʻavae ua saunia - mo lenei mea, ua aumaia le eleele i le atoa o le potu, ina ia mafai ai le le mafiafia o le mafiafia. O se vaega o lapisi ma se vaega o le vaitafe o loʻo liligiina i luga o le faʻavae ua saunia, vai ma tram.

Laupapa laupapa laupapa ma ou lava lima

Togi mo laupapa laupapa.

I luga o lea faiga, o ni nai koluma piliona ua faʻapipiʻiina, o le a auaunaga mo le lagolago mo Las. O le lautele o lenei pou e tatau ona lua piliki, o le maualuga lea e 20-40 cm. O pulumu o loʻo faapipiiina ma le fesoasoani a le tulaga faʻalauaʻitele, o loʻo fausia i luga i le tasi tulaga. E manaʻomia le amanaia o le au taʻitasi e tasi le mea e tasi i pou laiti e lua, o le a tuʻu i pito.

Mo uumi uumi e faʻaopopo pou i le ogatotonu. O le mamao i le va oi latou e fuafua e fuafua i le tele o laupapa mo Lass ma le Fuafuaga fuafuaina. Le tuʻufaʻatasia o fuafuaga, e sili atu le suʻe i tagata poto masani.

Ina ua faataatiaina mea teu fale i luga o tapiti i le va o fola, e le tatau ona sauniuni ai. Ile tulaga lea, e mafai ona e amata amata tufatufaina.

Mataupu i luga o le autu: Pa puipui ma le mea teuteu ma o latou lava lima (ata) decor pa puipui

Luga o le utupoto po o pou na tuu ai le taupulega o le susu. A mavae lena mea, o lo o tusia i fafie na faia o fafie saunia e nofoaga ma taula sasaina latou i koluma. O luga o le pito i luga o faʻailoga ma le fesoasoani a le vaalele e maua i le tasi vaalele. O le pito sili ona taua e fausia ma le fesoasoani a se tulaga, i le va oi latou e faʻaloaloa ai le laina fagota, pe a uma ona puʻeina.

O auiliiliga mo le fausiaina o le ata fola ua faʻapipiʻi i le pito i lalo o le lagsi. Mo le faʻavae i le ituaiga o eleele ma tags i luga o vaitaʻele, o paʻu o loʻo faʻatali i luga, i le umi atoa o le potu. A o taoto i luga o utupoto, i fao i pa puipui i autafa o tagavai i itu uma e lua. Mo le faʻamalosiʻau e tele mea i le vapē - mo se faʻataʻitaʻiga, Milivat, papatusi mai basal. O loʻo faʻaofi i latou i avanoa i le va o peni ina ia leai ni avanoa.

Ae le i faʻataʻitaʻia se laupapa laupapa o loʻo taʻoto ai le apor-hydro faʻamalosi. E ao ona saisai i le Altn 20 cm, o soʻoga o loʻo faʻamamaina ai le au Scotch. Faapipiiina o le a faalagolago i le mea ua filifilia ai le faauma. Mo se faʻataʻitaʻiga, o lalo o laupapa na faia faʻapitoa mo le faʻavaʻa, ma le i ai o se faʻamalosiʻau lea, o alavai mo ni isi mea e le manaʻomia.

Sima fola faavae

Sili atu le faigofie ona faʻapipiʻi fola laupapa faʻavae e faʻavae i luga o le sima. E mafai ona faʻapipiʻiina le Lass ma le sili atu le faʻateleina, o le a faʻaititia le uta o le uta. O loʻo avea ma vaega o loʻo sili atu le faigofie. O se laʻasaga faʻatagaina mo Lats ma le mafiafia o le 20 MM pe a faʻapipiʻiina i luga o se sima o loʻo manatu o le 30 cm. O le a le mafai ona faia i le mafiafia o le 25 mm. o le lapoa o le 8-10 cm. O pu o le pu mo i latou e tuliesea i totonu o pa.

A maeʻa le lasi ma faʻamautu, amata amata laupapa. Mo le faʻasaʻoina e sili atu le faʻaaogaina o le le manatu faapito.

I le faaiuga o le galuega pe a lafoina uma laupapa i luga o le fola, faʻaiʻu. E mafai ona olo ma le olo, ma le taamilosaga, valiina o vali ma vanu.

Mataupu i luga o le autu: fausia mo le faavae: faʻafefea ona faia ma faʻapipiʻi + auala e sefe ai

Faitau atili