Natia pupuni i le ogatotonu

Anonim

Toe faʻaleleia - i taimi uma e faʻafitauli ma taugata, ae e fatufatu. Faia o le potu fou o loʻo aʻafia ai le faʻatauina o mea mananaia meaa, nofoaga fou ma le aʻoga faʻapitoa. Ma le isi, e mafai ona natia i le pito i lalo i le tufuga o le faʻaputuga, e talafeagai ma e mafai ona e faia i latou lava. E i ai le paga o filifiliga e mafai ona vavaeeseina.

Natia pupuni i le ogatotonu

Nana le ogaves mo le tuufaatasiga o le taualuga

Togafiti

Talu ai nei, o lenei ituaiga o ofaga ua tufatufaina atu o le nanaina. E manaia tele, le masani ai. Afai o le potu o le a faia le faʻamaloloina o le faʻamalolo poʻo le faʻaoʻo, e tatau ona e lapataia tagata faigaluega e te manaʻo e maua se faʻalilolilo o ia lava.

  • I le auala e faia ai ni oa na o se pule, o loʻo taoto i ai i se naifche faʻapitoa i le pito i luga, lea e aofia ai o loʻo aofia ai, e pei ona aofia ai i le ata;
  • O Nichhe e masani ona laititi, i se isi mea e 9-1e cm. I le lautele, e mafai ai e le mafai ona faia le lagona e tau ai le ie puipui;

Natia pupuni i le ogatotonu

  • E i ai le isi elemene elemene e mafai ai ona e faia, saʻo, o se foliga foliga - o se fatuina lea i totonu o le nikoi o le pito i tua. Ina ua uma ona taina ni pulu, o loʻo faʻapipiʻi ai le saito i totonu. E le gata i lea, e mafai ona fai lea o lenei pe a fai o le taualuga ua uma ona lafoa pe leai;
  • O le mea e manaʻomia ai le fuaina o le faʻaeteete i le taualuga, pe a faʻaloaloa - Farani. Faapipiiina sili ona faalagolago i luga o polofesa. Ae o le au etava na faʻaaogaina e le na o le pupuni i luga o pupuni, ae faʻapea foʻi i faitotoʻa poʻo isi nofoaga i totonu o le potu e manaʻomia ai le faʻamamafa ai. Pau lava le taimi na o le faʻapipiʻiina o se aniche e tatau ona gaosia muamua nai lo le taualuga, ma le mea lea, ua fuafuaina ma mafaufau muamua. Afai ua uma ona toe faʻaoʻo, e leai se tasi o le a faia ai ia te oe se pid tapuvae;
  • E mafai ona faʻamamafa le cornice e ala i le taʻitaʻiina o se lipine o soʻo se lanu, pei ona mafai ona vaʻaia i le ata.

Tusitusiga i luga o le autu: O le a le faʻaaliga ma faʻafefea ona faʻapipiʻi oe lava

Natia pupuni i le ogatotonu

Faatasi ai ma EAves, masani lava, sa latou amata tali ane ai ia totonu, lea na manatu ai nadiso e faamama se mea, aunoa ma sofu ma ie puipui. Ma, mafai ona e faia ni mamanu faʻapitoa i luga o le taualuga, susulu e ni lanu e faʻatumu ai le potu e le mafaamalia. Atonu e i ai le tele o ia manatu, ma o le Foafoaga e le o ese mai i ni inisinia muamua mo pupuni.

Manuia

  1. I totonu o puipui maualalo, o le avanoa sili lea e siitia ai le maualuga o le potu;
  2. O se manatu lelei ma le faʻatinoina o le a faia se faʻamalama i se vaega tuʻufaʻatasia o ia lava ia, o le a le iʻutia o le fiafia i tagata nofoia ma o latou lava foliga.
  3. Leai se mea manaʻomia mo faʻatoʻaga tausamiga;
  4. I fafo atu faamalama i fafo, o le mea e faʻapipiʻi ai le ogaumu o le ufiufi mo le faʻamalama, o se ie puipui o le o loʻo faʻapipiʻiina e o loʻo faʻapipiʻiina auala e naʻo le faʻaaogaina metotia;
  5. E le mafai ona tautua nicher e le gata o le nofoaga o le arasi, ae na lafi ai foi ni vaega talafeagai (moli, alatoto, sologa lelei E mafai ona e vaai i le ata.

Natia pupuni i le ogatotonu

Auala e Filifili ai

E masani lava ona faʻatonutonuina le ie puipui, ae na puipuia ai foʻi tatou i taimi 'eseʻese o le tausaga mai le faʻasolo o le la mo matagi aisa. O le tusa ai ma manatu mulimuli o le mea e sili ona faʻatau e faʻatau ai ituaiga e lua o pupuni mo le mafanafana ma le malulu taimi. Mo se vevela vevela, manifinifi malamalama pupuni pupuni e talafeagai pe a e tatau ona puipuia i le la, sili atu pouliuli leo. I le taumalulu, e sili le faʻataulagaina o se fofo taʻavale le mafiafia, aua o le taumalulu e laʻititi.

Natia pupuni i le ogatotonu

A o le Filifiliga, o se tulafono, ua ou mafaufau lelei i ni ata o totonu, ituaiga ata, faamalama lapoa, lapoa tele, foliga o le faamalama ma le itu o le faamalama ma le itu o le eleele.

E i ai foi pupuni. E manino nei e umi ona pupuni ma pupuni uma ituaiga o mamanu. O le ie o le ie puipui e mafai ona eseese tausaga, ae, o le pei o se tulafono, malamalama pe paʻepaʻe. Lace, ata, atigi opperry, darpery ma appliboides e mafai. Ole aoga masani o le ie o loʻo iai le faʻavaveina o le la susulu ma le aoina o le efuefu, ina ia latou masani ai i le nofoaga.

Afai e te nofo i luga o le fogafale muamua ma e iai isi fale lata ane, ona mafai lea ona faʻatasia pupuʻu pupuʻu e puipui le manaia gaioiga. Latou te faʻaigoaina i latou "Breeze-Bz" Ma o lo latou umi o 60-70 cm. O se tulafono, o se tulafono, manifinifi laʻasaga mo le faia o ia pupuni.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafesoʻotaʻi se telefoni telefoni

Natia pupuni i le ogatotonu

O le potu tele i totonu o le fale e masani lava o le potu. E manaʻomia ai le tautau i le malamalama ie puipui ma ie puipui. O se vaʻaiga matagofie o le i ai o le fale puipui o le fogafale, ma o tuʻufaʻatasiga e mafai ona teuteuina i ni vaega ma elemene i le tulaga o piopini poʻo tamai mamoe. E masani lava o latou pupuni ua faʻatumauina i luga o le uʻamea poʻo laupapa laupapa o le masani ai gaioiga.

Natia pupuni i le ogatotonu

Mo potu moe, mafanafana ma toʻafilemu tagata o loʻo uiga i ie, faʻalumaina ata ma isi ie i totonu o le potu. O le a foliga manaia pe a fai o le moega i luga o le moega e tuʻufaʻatasia ma ie puipui. O le galuega masani o le potu puipui o le ie puipui o le maualuga maualuga o le malamalama ma le mafaufau loloto.

Natia pupuni i le ogatotonu

I le potumoe i tamaiti, o le sili sili fofo o le a faʻatauina o ie puipui. E sili atu lo latou laei-solia ma faigofie ona soloia.

Tatou otootoina

O le fausia o Cornice e tatau ona fuafuaina i le amataga o le mamanu o le taualuga o le taualuga. Lenei e tatau ona logoina tagata uma o tagata faigaluega mai le amataga muamua, o lea e le o le le fiafia e le fiafia i ai. Ua piki i luga puipui, e te manaʻomia le taʻitaʻia e a latou uiga aoga autu, e masani lava ona ofoina mai ni potu taʻitasi.

Faitau atili