Moega ma pusa lino. Ata tusi

Anonim

Moega ma pusa lino. Ata tusi
O le a alu le tala i lenei tusitusiga i le auala e fai ai se moega ma ie lino i le tele e le tele o le tulaga o le "afa-lita". Uma auiliiliga o le moega o le a osia i fafie, mo se faʻataʻitaʻiga, mai pine. O le Scart e faʻatau saunia, tele le 900 * 2000 mm ma le 200 mm i le mafiafia.

I le auala, o se mea taua tele. A o le i amataina se moega, e tatau ona e iloa le saʻo tulaga o le motu, talu ai o le umi o le faʻavae masani mafai ona 1900 mm.

Moega ma tagamea tagamea e faia oe lava

Moega ma pusa lino. Ata tusi

Tatala le moega . O le pito i tua o le a iai le lautele lautele o le 980 mm, ma le maualuga o le 840 mm. Afai tatou te talanoa e uiga i le laititi, ona o lona tulaga: 600 mm i le maualuga ma 980 mm lautele. O le mafiafia o itu uma o le a nofofua - 40 mm. Mo se malamalama sili atu ma le faʻaalia o vaega uma ma le tele fua faatatau, vaʻai le ata auiliili i luga.

E mafai ona tuuina atu i tua i tua i ni auala se lua:

  • Faaofi le vaega o le masani foliga.
  • Afai o iai se tusi lesona falling Mill, e mafai ona e faia se tuaga mai se talie mautu, ona fai ai lea o ni faʻaupuga i totonu o le mea e maua ai se faʻaiuga o le ata.

Metotia Faatauaina Auala . I le taimi muamua, o vaega uma o le pito i tua e faia e se tusi lesona sē mimilo millike milli. Afai e te faʻaaogaina le fa mill ma le 15 MM o loʻo loloto i le tausiga lagolago, ona maua lea o le spike i le tele o le 15x15 mm. E mafai ona e faʻaaogaina ma le manuia le fa mill ma le 10-millimepter loloto.

Faʻateʻa pa i tua - 40x80 mm, 840 mm rack i le maualuga mo le tele o le tapolo ma 600 mm - mo laiti. O fata ua tapunia i luga o le palasitika, ma i le pito i luga ma o pito o tui.

O le moega o meaafale mo taimi paganoa ma momoe ma o lea, e tatau ona saʻo le faʻaaogaina ma le le maua ni tulimanu e le afaina. O le mea lea, o le pito i luga o le pito i tua o tua ma itu taumatau o tui foi. I le pito i lalo ma pito i luga o pa, o le groove ua faia e faʻapipiʻi ai le filong. E mafai ona faia le Grove Drove i le 15x15 mm. Mai i le pito i luga, pa mautotogi pito i tua ma faʻapipiʻi e tutusa. Aua neʻi galo e faʻaopopo le lua loloto o le groove i le maualuga ma aveʻesea le 4 mm.

Mataupu i luga o le autu: O le puipui puipui ma laau i luga o le puipui o le a fausia se matagofie siosiomaga o malologa ma malolo

Atonu e sili ona tulaga faigata mai se taimi faapitoa o le vaaiga, o le a oo i le racks backrest, lea e tatau ona avea o se taunuuga o le loloto o le 17 mm ma le lautele o le 15 mm. Mai le pito i lalo o le talita e manaʻomia e faʻapipiʻi ai vae ma le maualuga o le 20 mm, umi o le 150 mm ma le mafiafia, pei o le tua. Ina ua maeʻa le fono, e mafai ona tuʻuina i luga o le glue ma faʻamalamalamaina ma le tusi.

Afai tatou te talanoa e uiga i govo, e sili le le faia o latou i tua atu o le tafe o le 30 MMA, e tatau ona faia i le pogisa.

E mafai ona faia le urooves i luga o se mea e puipuia ai ma luga o le lima, e le taumateina. A filifilia le groove, ona faʻaaoga lea o le iʻuga o le migala milling Mill Vilū "Parrel", le tulaga masani e tuʻufaʻatasia ai le galu.

O loʻo fautuaina le faʻasologa o loʻo lelei nei:

  • Alu i le pito i luga o le ogatotonu o le pa o le pa o le pito i tua.
  • O le fesuiaʻiina o le taifau faatafunaina, o lona uiga, faʻaititia le umi, lemu e pasi ai le togalaʻau i itu uma o le pa seia oʻo i le lautele o le umoa o le a maua.

O loʻo i ai se auala e aofia ai le togalaʻau i luga o le lapotopoto na maitauina, a o le vaʻai na i le 17 MM i le faʻaaliga maualuga.

E manaʻomia le galue i ai i lenei mataupu e pei ona sili atu ona fetaui ia te oe:

  1. Mo le setiina o le lapotopoto i se auala e muamua alu ai i le ogatotonu o le pa, Ma, o le taiala na faasolosolo ona faasolosolo ona faasolosolo mai itu.
  2. O le taimi lava lea o le fatuga tonu lava le taiala ma faigata tele i le lautele o le groove. Ioe, o le metotia lona lua e sili atu faigata, ae atonu o oe lava, o lenei mataupu o le tofo. E tusa ma le poto masani, e mafai ona fai mai o loʻo i ai se masani ai ma se la lautele o le 5-4 le a manaʻomia le toe faʻatulagaina o le 5-4 taimi, ia e le tele.

A maeʻa ona faia ni mea manogi, e mafai ona e puʻeina ni togato o le pito i tua, naʻo le mautinoa ina ia faʻaleagaina le oloa i le faga. Afai e faia le faʻatusatusaga, ona o le tele, e le mafua ai le faʻatuatuaina o le faʻatuatuaina, e mafai ona faʻamalosia ai vaega aoina e le au paia - lua i lalo ma le lua i le pito i luga o tua. O pulou o le tagata lava ia-Taali e manaʻomia le malemo ma tapuni ma laupapa laupapa. I tua i tua i le iʻuga, o le valu o le valu o loʻo taofia. Faigofie i le tulaga lea, faʻaoga le fao ma le lapoa o le 5 mm ma le 70 mm o loʻo iai ni pulou tetele.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona fai le faʻapolopolo flek fola e faia oe lava

Moega la . O loʻo faʻaputuputu mai i pa o le 40x100 mm i luga o le spikes ma ua i ai le tele: 900x2000 mm ma le mafiafia o le 40 mm. I totonu o le pito i totonu o pa uumi e faia e se 10 mm tusi lesona milimiga milling vai loloto. O nofoaafi o le 70x20 mm ma le umi 720 mm ua faaputuputu i le kuata. O le vaitaimi pe a lafoina papatusi o le 50 mm. E ala ile ala lea, e mafai ai ona fai le kuata le kuata e aunoa ma le faʻaaogaina o se millingerr, ma faʻaaoga le pa o le 20x20 mm, lea e tatau ona faʻasaʻoina e le tagata o le faapalaga. O fesoʻotaʻiga uma e tatau ona misia muamua i le kelu.

Itu o le itu e 20x80 mm o loʻo faʻapipiʻi i luga o pito i fafo o le la moega. I le pito i luga e tatau ona fausia se itu ua taofi le fofo. O isi itu e maua ai le 1960 mm i le umi, o lo latou pito i luga o le tui. I le mataupu faavae, o moli na o le toto i le kulimi, ae mo le onosailosi e sili atu le faʻaaogaina o le fasi pepa, ma pulou nana i lalo o laupapa laupapa.

Mole Musika ma pusa ie

Moega ma pusa lino. Ata tusi

Ia faʻaputuputu se moega ma pusa link, 3 Brus 40x80 mm ma 900 MM i le umi o loʻo manaʻomia. E lua pa o loʻo faʻapipiʻi i totonu o tua o tua o tua o tua o tua o tua, faʻapipiʻi ma malupuipuia ma le umi-umi 7 70 mm. O le faʻapipiʻiina o pa e iai le maualuga i luga o le pito i luga o le 170 mm. Afai e te faʻaopopoina se fiafiaga o le 40 mm, o le moega e aunoa ma se mafemata ua avea ma maualuga o le 210 mm, ma faʻatasi ai - 410 mm. O le lona tolu o le pa o loʻo faʻapipiʻiina i lalo, i le ogatotonu o le tagata longer, ma faʻapipiʻi e le tagata lava ia e ala i le la moega.

O le fausiaina o se la moega i tua o loo i ai ni auala e sili ona mautu, ae o mea sili ona faʻamoemoeina, atonu, o le faʻapotopotoga i saito o loʻo iai pulou mafolafola. O le bolts e faʻaaogaina ma le lapoa o le 10 mm ma le umi 100 mm, ma o latou pulou i le pito o le galuega o loʻo faʻamauina i lalo o le lanu o le oloa. Ina ia mimilo nati, e manaʻomia le tosoina i se mamao o le 60 mm mai le pito i tua o le shelter o le pito i totonu o pu ma le lautele o le 35 mm. Minoi nati ma se ki talafeagai.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona faʻasaʻo ai foʻi Challs mo pupuni: auiliili faʻatonuga

E i ai ni mea taua i totonu o pa (

  • Lagolago mo le la moe;
  • Tuu fusi e taitaia ai le auvae.

E sili le faʻaaoga ole auvaesofanua islesciscis, latou, i le faʻatusatusaina o le soatau, aua e te faititili. E mafai ona fai e aunoa ma taiala i tagata uma, ae fai le au tuʻu na o le lisi i luga o tagata faʻatau.

A oʻo loa le la i tua ma ua maeʻa ona sauni le la, e mafai ona aoina le moega i le uila i luga o fusi. E taua tele le fuaina i le va o le lagolago lagolago ae leʻi amataina le Fono BUDESE. E manaʻomia le toe foʻi i le tele o le lautele o le pusa mamanu ina ia mafai ona faʻapipiʻi lelei atigi atigipusa. E manaʻomia le fuaina o le le mafiafia o taiala ma ave ni nai nei mea mafiafia mai le va mamao i le va o pa.

O le pito i lalo o le pusa o loʻo faia i le 4 mm mafiafia plywood, o loʻo faʻapipiʻiina i totonu o le puipui i luga o puipui o le maualuga o le 12 mm mai le pito i lalo o le pusa. O le pito i lalo e tatau ona faamalosia. Mo le mafuaʻaga lea, ua faʻatagaina ai se nofoaafi o le 15x80 mm, e faʻasaʻo i luga o puipui i luga o le tipitipi. O faʻamalama o atigipusa e mafiafia le mafiafia o le 20 mm ma tulaga o le 150x980 mm. Nai lo lea o le solo, mo le mea e mafai ona pipii i nisi taimi e pipii ai i le vae pe a savali, e faigofie ona faia i totonu o le uila.

Faatasi ai ma le isi itu o le moega itu pusa, e manaʻomia le faʻasaʻoina o le pa ma le mafiafia o le 20 mm ma le lapoʻa o le 150x1960 mm. E mafai ona e tuʻuina i luga o tapulima 'eseʻese, e ui lava e mafai ona fai pe a leai se mea, pe a oʻo le moega i le puipui.

O le faasologa mo le moega i le taimi, o le moega sa le liliu i totonu o le ogatotonu, ma e le tatau ona tuu e le pusa i le 8 MM, o loʻo 'eseʻese mai lalo ifo i le ogatotonu Tapping screw.

O le faʻagasologa atoa o le auala e aoina ai se moega ma pusa lino. Matou te moomoo ia te oe manuia!

Faitau atili