Faʻafefea ona nonoa fafine teine ​​i le kolose: polokalame ma faʻamatalaga

Anonim

E manaʻomia mea uma i mea uma i le tau malulu ma e mafai ona avea ma se meaalofa sili na faia e o latou lava lima. E i ai le avanoa e faʻafesoʻotaʻi ai le mafanafana o le faʻaluaina o le taumalulu mo le taumalulu poʻo māmā i le amataga o le tautotogo ma le tuai ao. E tele filifiliga eseʻese, Faʻafefea ona nonoa fafine faʻaulu a fafine.

O le fausiaina o ni pelivali pito i le fesoasoani a failauga e faigofie tele, o le mea autu o le faatoa iloa lea o metotia autu o le lapotopoto. O le auala sili ona faigofie na faia ai le afā, ona faʻaopopo lea o se ituaiga o mea teuteu teuteu: aposidery poʻo le talosaga, mo se faʻataʻitaʻiga. Afai o le teuteuina o le tino, e foliga manaia tele i le ofi ma lipine po o filo o fulufulu. Peitaʻi, pe a faʻatagaina le tomai, o talosaga e mafai ona faia ma le gatete.

E mafai foʻi ona e toe faʻatupeina i latou ma tamaʻi paʻu, o lea rhinestotones, fausiaina o faʻavae faʻalenatura. Sei o tatou vaʻai i se auiliiliga o le vasega vasega o le fausiaina o se faʻalu ma se faʻamatalaga.

Faʻafefea ona nonoa fafine teine ​​i le kolose: polokalame ma faʻamatalaga

Lalagaina e aunoa ma nima

Mittens faaaoga lenei polokalame fetaui lelei ma faigofie faigofie ma atoatoa talafeagai mo le amataga. E mafai ona faia uma i le faiga o le tele o ituaiga eseese.

I totonu o lenei lesona, e tasi le aʻoaʻoga o le kolisi e tasi 1.7 Kettles i le tasi numera numera.

Manaʻomia Meafaigaluega ma Mea:

  1. Vulu mai le fulufulu fitusefulu kalama;
  2. E toalima e aofia ai numera tolu.

Faʻafefea ona nonoa fafine teine ​​i le kolose: polokalame ma faʻamatalaga

Ona e tatau lea ona e fuaina le Girth o le pulumu, i lenei tulaga, o le a le lalagaina o le birth o se pulumu tutusa ma le luasefulu seneturi. TIFE MITTNNS mai luga i le pito i lalo ma le faʻaaogaina o le lima tautala, faʻafetai i le mea latou te o ai e aunoa ma ni au.

Fuafua le numera o matas: o le volume o le 20 cm faateleina i le 1.7, e masani ai i le tolu o le tolu. O lea la te manaʻomia e tufatufa atu i ni mea e fa tuʻituʻi i ni polokaina e fa. E mafai ona savali i luga o le tolusefulu ono ma maua le iva teaops i luga o alovaa. Ma, ina ia faigofie ona faʻatino, faʻasaʻoina ni niniina o ni atofana.

Na matou kiliki i lalo le mama, fa matape o le muamua o pulupulu e faatasi ma le pito o le vulu, lea na tumau i luga o le foe o le matasele, ina ia tapunia le moli o le matasele. O le a tatou amata i le itu taumatau. Vaʻai o loʻo i luga o le muamua ma i luga o le lua tautala e uiga i le matasele o le pito i lalo o le vanu, ma luga o le tolu ma le lona fa o loʻo i luga. O le galuega e tatau ona amata i le GUm, muamua na foliga tasi foliga, ona tasi lea o le oso le mataale, o lona maualuga e fitu sene.

Mataupu i luga o le autu: fausia o le totonu o le vaega

A maeʻa, matou te taunuʻu atu i le lalagaina o le vaega autu o mita le maualalo o le maualalo o le lima matua, o lona uiga, mai le tele o le fitu.

Faʻafefea ona nonoa fafine teine ​​i le kolose: polokalame ma faʻamatalaga

O le limamatua o le a lasiina i le nila muamua, mo le ipu agavale i le lona lua. Ia faia lenei mea, la poutu i luga o le muamua spice o le matasele o le autu lanu. O isi uma mata ese e ese mai i le tele, e tatau ona e faʻauʻuina le faʻaaogaina o le foliga ma le filo filo. O lea, e ese mai le telefoni i le lumanaʻi, i le lumanaʻi o le a avea ma pu mo le lima matua. Ina ua mavae lena, ma pasi atu i le tamatamai lima i le laititi, pe tusa ma le valu chinestersters.

Faʻafefea ona nonoa fafine teine ​​i le kolose: polokalame ma faʻamatalaga

O lenei ua oʻo i le taimi e amata ai ona lesitala. I luga o le muamua ma le tolu Spin, muamua o le muamua e lua e lua fusi fusi faatasi. Ua matou tafao mai le pito i luma i le itu lona lua, liliu i luga o le muamua matasele muamua. I le lua ma le lona fa nila, e lua teto atu e lua i le pito o ni pulupulu, foliga o viopa ma le auala muamua.

O lea, matou te faia le vai o loʻo teʻi o le moli i le mama seia oʻo i le afa o le o lo o tumau pea le tumau i luga o le manogi uma, ona tatou faʻaititia ai le vaega laʻititi o le mataina o le mataua. A maeʻa, matou te aveese le mata o le mata o loʻo i laʻau uma. Ia o le muamua ma le tolu kolose nila i laina e aunoa ma tua atu, o le muamua matas fan luga ma luni muamua auala. I lena taimi, pe a lua e lua matato o le a tumau i luga o le lakaina uma, ua tosoina ma toe teuteu i le sese.

Ma o lenei ua oo i le taimi e lafi ai le lima matua. O le faia lea o lenei mea, manaʻomia muamua le tosoina o le filo laʻau mai le pu. A maeʻa lena mea, matou te faʻalauiloa ni nila se lua i le leai o ni atigifisa, o lea, e foliga mai o lopa e fitu tagata mai le ono o loʻo i le tasi lasiga ma le ono.

E tatau ona e amata amataina le tamatamai lima, matou te faʻasoaina mata o ni mata o le fa o mea, i le tasi fa o matasi, i le isi tolu, pe a latou tosoina se tasi o mata o le pu. I luga o le lona tolu ma le fa o le fa o matasi. Mo le faʻamafanafana, o le pito i luga o le filo e mafai ona amanaʻia i totonu o le pu.

Mataupu i luga o le autu: Master Vasega "Volume Talosaga o Pepa ma ou lava lima": Mafuga ma Vitio

Faʻafefea ona nonoa fafine teine ​​i le kolose: polokalame ma faʻamatalaga

O lenei ua ou lalaga le lima matua i le mama i le ogatotonu o le fao. A uma lena, e manaʻomia le toe faʻalelei o mata o loʻo i le auala tutusa. I le uluaʻi ma lona tolu o le vaega, muamua, i le pito i lona lua ma lona vae i lea tausaga, aʻo tatou manatunatu i laina uma. Ile taimi nei, i luga o le lasiina uma, e le mafai ona i luga o le potu matasele, ua faamamaina ma mausali le sese.

O le agavale agavale o loʻo lalagaina le auala lava e tasi, ae peitai, i le faʻata e atagia ai ma se pu mo lima matua i le lona lua koloter.

Lenei ua uma manu feto, e mafai ona latou ofuina i malulu aso taumalulu pe avatu o latou aiga ma pele ia latou.

Vitio i luga o le autu

E tele le tele o isi filifiliga mo le faʻaagaga faʻaputuputu ma i le faʻaiuga e tele ni vitio ma lesona e fausia ai latou.

Faitau atili