Vai vai mo le stade - o se manaia fofo e feagai ai i le fale

Anonim

E le o se mea lilo i soo se tasi o i ai i ona po nei o lalolagi tagata e sili atu le matitiva e uiga i mataupu o le faʻamalamalamaina o latou auala. O lenei faʻaumaina o loʻo faia i le maeʻa o galuega uma o fausia galuega, ma o lea e ala mai ai le tulaga autu pe a fauina se fale. O le tele o filifiliga mo fetuunaiga mea, na ou toe asia ai seiloga na ou mauaina le sili ona manaia ma talafeagai mo aʻu lava. Ma o lenei mea ua taʻua - o se vai vai mo le feagai ma le feagai ai. Sa vave ona ou maofa i le faigofie ma i le taimi lava e tasi o le lelei faʻataʻitaʻiga uiga o le satauro kuka. O lea, ia avea ai ma kniod atoa lava na faigaluega na o latou lava, na ou filifili ai o lea faʻamatalaga o le a manaia ia te oe.

Vai vai mo le stade - o se manaia fofo e feagai ai i le fale

Suavai vai mo le felauaiga

Faamasani i mea

Vai vai mo le stade - o se manaia fofo e feagai ai i le fale

Suavai fausaga trim

O le saito ua matua masani ma e ese mai i le saogalemu, ma e faia mai le corteex o le Metitirani O mea matati o loo nutimoia, ma pe a maeʻa le Tusitiʻai. O lenei faanofoaga, o le ufiufi ufiufi o se vai fonotaga, e aofia ai le vai, momono ma faaopoopo. O le lelei le lelei o le lelei lea o le pipii atu i luga o le tino, pe i latou o sima, piliki, tupua lima-tui, uʻamea, tioata, tioata, plyyreyrene.

TAUA! Faatasi ai ma le fesoasoani a le kolone, e mafai ona e aumaia i puipui o le natura, o le mafuaʻaga mafuaʻaga o le vai o le vai o loʻo faʻaaogaina mo le faʻatulagaina o fale.

O le tauleoga e iai se faaputuga o lelei, faʻafetai i le mea na ou filifilia mo lenei mea:

  1. O le vai o le vai e le fefe i le faʻatagaina o le teuteuina o le teuteuina ma le ita, ma e le 'aina roodent.
  2. Tusa lava pe umi se taimi ma e ui lava i isi mea le lelei, e le o le pala.
  3. E le tosina mai le pefu, aua e leai ni meatotino o le faʻaputuputu o le eletise eletise.
  4. Atoatoa saogalemu mo tagata ma manu, aua o le siosiomaga faauo.
  5. O le malaia e i ai le lelei o le son stackprooto.
  6. Ona o le lelei o le faʻaaogaina o le faʻaaogaina o le vai o le faʻaaogaina o le vai, i le taumalulu i le fale mo umi, vevela vevela o loʻo faʻasaoina, ma i le taumafanafana o le malu.
  7. O le faʻaleagaina o aʻafiaga o le faʻanoanoa ma le uv ray e le afaina ai lenei faʻauma.
  8. E le faigata ona tapena le paluga, lava ua lava le faʻafefiloi o vaega uma ma se faʻamalosi ma le faipule taua.
  9. O le paʻu, o loʻo i ai i le faʻaputuga, o loʻo iai ni maumaututututu ma e le faʻatagaina le auai o le microficks.
  10. E ui lava i le tau maualalo, e foliga manaia, ma i le talosaga, o sea talosaga e mafai foi ona valiina.

Mataupu i luga o le autu: I totonu o le aofia i totonu o puipui o fogafale - tekinolosi

Vai vai mo le stade - o se manaia fofo e feagai ai i le fale

Vai vai mo le faʻamaeʻaina o le fale o le fale

Malilie mai, o se lisi malamalama - ma ina ua ou aʻoaʻo o le satauro o le maualuga o le satauro ma le leitio, na matua afaina ai le tagata, sa ia matua ofo lava. Ae na latou toe faʻafouina ni punaʻoa, na mauaina faʻamatalaga na ma le fesoasoani i le tele o suʻesuʻega na saunia o suʻesuʻega: o se suavai faʻafetaui o se puipuiga o fanua ma faʻaititia le aʻafiaga o le geopatthenic i le 80%.

Aisea le vailaau o le vai

Vai vai mo le stade - o se manaia fofo e feagai ai i le fale

Suavai paipa mo le faʻamaeʻaina o se fale tumaʻoti

O le mea moni, i ai le tele o faʻamanuiaga, oute manaʻo i ni faʻapitoa o le a fesoasoani mulimuli ane pe a manaʻomia le faʻaaogaina o le vaipuna vai mo le faia o le fale. Ou te manaʻo e tusi ni nai mafuaʻaga pe aisea e tele ai le faʻaaogaina o le ark e sili ona lauiloa ma lauiloa.

  • E le tatau ona avea ma tagata poto i le mataupu o le feagai ai ma fale. E mafai tele ona fai le galuega oe, aua e faigofie tele le apalai ai le plug. O le mea lea, e mafai ona sefe i tau ma e le o le tosina atu o matai poto.
  • Ua uma ona ou tusia i luga e le taugata le mea ma, e ui lava i lenei, e iai sona foliga lelei atoatoa. Aua le faʻatau ni mea taugata, e mafai ona e avatua se vaʻaiga uiga ese.
  • O le lelei o le osofaʻiga o le eleele, puipuia puipui o le fale mai i aafiaga o le ea faʻaolaina ma e mafai foi ona sopoia le tele o mea taugata mo le maeʻa.
  • I le faʻaaogaina o lenei metotia o le feagai ai, e le mafai ona e popole i outsiders mai fafo o le fale - o le paʻu o le suavai e faʻamatalaina e le super subsulated i le super subsulated e ala i le super subsulated.
  • O le fale, teuteuina i le suavai vai, mafai ona tauva tusa lava ma faiga o ventifilation scades. Faʻafetai i le sili ona lelei motu o le paso, o le fale o le fale o le a le mafai ona fausia, ma e faigata ona 'ausia lea ma le fesoasoani a isi mea ma faʻaaoga tupe i le fatuina

E lelei tele lena, e le manaʻomia le soona faʻailoga o puipui o le fale. E mafai ona faʻasaʻo le pipiʻi i luga o le laufanua o ituaiga eseese, ma lona faʻagaioiga e oʻo i lona tolusefulu tausaga. E matua aoga lava le amanaia o le mea moni o le vai o le vai o loʻo feagai ma mea uma o loʻo feagai ma mea o loʻo feagai ma le vevela i le taimi e tasi.

Mau i luga o le autu: faʻafefea ona ou aveeseina le kulimi mai le pepa puipui?

Talosaga Tekonolosi

Vai vai mo le stade - o se manaia fofo e feagai ai i le fale

Vai vai

Saunia se palupulega mo le faʻatulagaina o loʻo faigofie, mulimuli ane i fetu uma, na mafai ona ou sauni se vailaʻau saʻo mai le taimi muamua. I totonu o le koneteina ma se pard mago, tatou manaʻomia le faʻaopopo o le vai ma faʻafefiloi mea uma i le faʻaaogaina o se fafaga faʻafefiloi mai le taʻavale ma se faʻapitoa. Ina ia siaki le saʻo o le toʻotoʻo, e mafai ona e faʻaaogaina le fofo i le luga - pe a fai o le plug ua faia lelei, o mea uma e lelei. Afai o loo tupu le fofo, e faʻaopopoina se mea e mafai ona misi paluga, ma afai e tusa ma le soʻo pea foʻi le vai. Ina ua uma lena, sa ou amata tuusaʻo ou te faʻaaoga ma ou manaʻo e taʻu atu ia te oe le faasologa ma tekonolosi.

TAUA! O se tulaga taua o le manaʻomia o le i ai o se mea faigaluega o le a faʻaaogaina ma se suavai suavai.

  • Naʻo mo naʻo le tele o faʻafitauli e manaʻomia ai le faʻatinoina o le sauniuniga. I isi mataupu, e te le manaʻomia le maualuga o le faʻafanua ma pupuni laʻititi faʻaputuputu. Faʻafetai i faʻailoga lelei ma ituaiga uma o faʻafitauli, e le manaʻomia se taimi puʻupuʻu i lalo o le talau.
  • O se suavai o loʻo faʻaaogaina i le fana fana, e tatau ona fesoʻotaʻi i le tagata faʻamalosi. Na ou laki, aua ua leva ona ou mauaina nei mea faigaluega ma faʻaaoga malosi, ae afai e leai sau mea, e mafai ona e fesili mai ia i latou mai se tasi mai uo poʻo masani. Ou te mautinoa o le tele o tagata tietie uila e iai le tagata atamamai e tatau ai.
  • Aua neʻi galo e manaʻomia le faʻatinoga uma o loʻo feagai uma galuega i le vevela o le afi o le +5 tikeri. Afai e malulu i fafo atu, ona le faʻataʻitaʻi lea - seti le gaioiga mo le taimi mulimuli.
  • Faapipii ni vaega i luga o le auala. Aua le faʻamoemoe e tasi le mea o le a filifili ai se tasi.

TAUA! A o le faʻaaogaina o vaega, e manaʻomia le le soona fai. O le tasi vaega e le tatau ona mafiafia nai lo le 4 mm. I le tasi taimi e mafai ai ona e faʻaaogaina se paluga sili atu nai lo le 100kqq.m.

  • O le fana e tatau ona i se mamao o le 30-60 cm mai luga o le ato. A maeʻa ona faia le vaega muamua, e tatau ona e faʻatali seʻia maeʻa le plugī i le puipui, ma pe a uma ona faʻaaoga le isi. Averesi, e tatau ona i ai pe a ma le lima itula.
  • O le faʻauma poʻo le lua vaega e mafai ona faia i lalo ifo o le 3 mm.

Mau i luga o le autu: Faʻafefea ona tipiina se uʻamea faʻapipiʻi?

Vai vai mo le stade - o se manaia fofo e feagai ai i le fale

Suavai puipui

E moni, o le tau o nisi taimi e fiafia e ta le kiki kiki, ae o le taimi muamua e amata ai le galue, ou te fautuaina ia mautinoa e le o maua i nai aso o le timu. O lenei mea taua e matua afaina ai le faʻamago o le faʻasolo o le faʻalavelave, aua o le suavai vai e tatau ona lelei. E ui lava i le mea moni e leai se matuia o aʻoaʻoga, e manaʻomia le fufuluina o puipui mai le pa ma le fofoa oona o manu feʻai.

Mea sese o le tutoatasi talosaga

Vai vai mo le stade - o se manaia fofo e feagai ai i le fale

Vai vai mo le faaumaina o puipui o le fale tumaoti

Ma le mea mulimuli, ou te manaʻo e lapataʻia oe mai mea sese e mafai ona e faia pe a e filifili e faʻafetaui oe lava. Uma sese mafai ona faaauau pea ona afaina ai le lelei o le tulaga o le auala ma suavai vai.

E le tatau ona e tuʻulafoaʻiina atoa le sauniuniga a le puipui - tusa lava poʻo le faʻatatauina o ni taumafaiga faʻapitoa, ae sili atu ona faʻamamaina le pa ma faʻaaoga se mea taua. Afai e susu le puipui, o le a leaga ai le lelei o le fale, o lea e tatau ona e amanaia le tele o le faʻailoga o le + suafa mamana. O le tuʻufaʻatasiga o le a faʻaaogaina i le puipui e tatau ona sili ona homogeneous e mafai ai, ma o le mafiafia o le vaega e tatau ona le itiiti ifo ma le 4 mm.

A faʻapea e te faʻatagaina oe i le faʻaaogaina o taimi uma ma ogaoga le faia o le faʻaaogaina o se suavai faʻafefiloi i le foloina, o le faʻaiuga o le a le faia oe faʻatali!

Faitau atili