Elemene o vai paipa

Anonim

Elemene o vai paipa

O loʻo iai le iai o le suavai o suavai o nisi elemene faʻavae e faʻalagolago i lea, o mea uma, i luga o le vaega amata o loʻo iai i totonu o le vai.

O le faia o vai inu i le fale, o nisi elemene o le vai sapalai o loʻo faʻaaogaina, ma ina ia mautinoa le tuʻuina atu o le vai i manaʻoga faʻapitoa.

I le taimi lava e tasi, e mafai foi e tuʻufaʻatasia tuʻufaʻatasi e maua e maua ai le saogalemu o le tamaoaiga, tamaoaiga, fale gaosi oloa. E moni lava, o latou uma, muamua muamua, aofia ai paipa ma fesoʻotaʻiga o vaega autu o soʻo se vai sapalai.

Ae e i ai foi ituaiga elemene e tau eseese faiga ma eseʻese taimi. Tatou talanoa atili e uiga i mea elemene ua mafua mai i le vai i totonu o se fale tumaoti, ma le auala e filifili sao ai.

Elemene o le suavai vai

O le vai vai i totonu o le fale na tautua e aumai ai le vai mai se vai laʻititi paipa o loʻo tafetoto ai i totonu o le fale. E mafai ona magoto ma fufulu, faletaele, taele ma faleuila.

Ia tatou tuʻu ese ni ituaiga o suavai o le suavai e te tautua i le faʻaopopoina o vai faʻapitoa e le talafeagai mo le inu. O na paipa vai e le fesoʻotaʻi ma filifiliga mo fale fale fale fale o fale, peʻa faʻaaogaina le vai mo le inu ma manaʻoga o le aiga.

I le taimi lava e tasi, o le faʻatulagaina o mea lelei i luga o le vai o le a manaʻomia le faʻapipiʻiina o isi vaega. I se tulaga lautele, o elemene uma o le vai paipa i totonu o le fale e pei ona taua i lalo:

  • meauia;
  • areto;
  • Oti totonu o paipa o paipa;
  • Togafitiga togafitiga;
  • Tapuni le ma faatonutonu lelei.

Ma i totonu o fesoʻotaʻiga i totonu, o pamu e faʻapipiʻiina, lea faʻatagaina e faʻateleina ai le mamafa o le vai o loʻo tuʻuina atu.

Mafaufau i vaega taʻitasi o loʻo lisiina uma o laina o le suavai. Faʻatomuaga ua taʻua o se elemene e fesoʻotaʻi ma le vai i totonu ma totonu. Faatatau, o se elemene o lenei elemene e tatau ona faʻamoemoeina tele, aua e masani ona faʻapipiʻiina i nofoaga lilo, poler poʻo potu faʻapitoa.

Tusitusiga i luga o le autu: gaosiga o tagata faigaluega i luga o le faapaologa

Sosoo mai e sau le auala vai. E tautua e fua le aofaʻi o vai, lea o loʻo sapalai mai mai le suavai mai fafo o loʻo i totonu. I le fausaga o le vai system, ei ai le mita vai, lea e faʻamautu ai le aofaʻi o vai.

O le paipa ole paipa i totonu o loʻo tufatufaina ai le 'ava i le va o le oloa. O fale fale o le fale e tufatufa atu le vai i le va o fale mautotogi uma. Afai tatou te talanoa e uiga i se fale tumaoti e aunoa ma se eseʻesega i fale taʻitasi, ona oʻo ai lea o le faʻasoasoaina o le suavai i nofoaga togafitiga (cranes).

Elemene o vai paipa

Ma le tusa ai, na faʻamalosia ai le faʻatonutonuina o vaiala faʻatonutonu o le vai ma lona numera. Fuafua i manaʻoga o tagata nofoia i le tele o le vai, o le aofaʻi o vaega o loʻo fuafuaina. O le faʻaiuga o le numera o elemene faʻalagolago i le tele o mea:

  • O le manaʻomia o le aofaʻi o le vai e manaia mo tagata nofoia taʻitasi.
  • Filemu ma le saogalemu le suavai mamafa.
  • Le le mautonu vai sapalai i le fale mautotogi.
  • O le faʻamalosiʻau o faʻailoga i fafo ma le vai i totonu.

Ma le mea mulimuli, matou te valaauina fesoʻotaʻiga ma alavai, tapuni ma faʻatonutonu ma faʻatonutonu faʻamalosi, lea e faʻapipiʻi tuusaʻo i faletaele.

O a mea e filifili ai?

O le faʻamamaina o le faʻamamaina o le suavai o loʻo faʻalagolago tele i mea o loʻo e filifilia. Talu ai nei talu ai nei mea mo le gaosiga o paipa o paipa o mea uma ma suavai vai na lafoina iron.

Na mafai pea ona maua iropi paletitototototogiga i fale tuai o Soviet. O faʻamatalaga faʻagaioia o sea mea e le lelei tele. Afai e te faʻatusatusaina pai pi-uʻamea ma aso nei, fai mai, ma pomoni, ona leiloa ai lea o mea tuai.

E le aoga le paipa iropa i totonu Latou vave ona faaumatia i lalo o le malosi o le vai, e aofia ai ma le vevela. I se faʻaopopoga, paipa e masani ona toilalo, poʻo fea e ono mafua ai faʻafitauli matuia i le maeʻa i le fale.

O le isi faigata o le faʻateʻaina o pa-uʻamea paipa i totonu o le fale. Afai o loʻo e fuafua e toe sui paipa o le sapalaiina o le sapalaiina o le vai, ona manaʻomia lea o le matua le faʻavaita. E faigata tele le paʻu o le uʻamea o le uʻamea, e tatau ona e galue malosi e na ona suia paipa.

Tusitusiga i luga o le autu: Faapipiiina o le taualuga faasee mo ie lino i luga o le faapaologa

A o PRC, paipa o loʻo faʻateleina e mafai ona feiloaʻi i totonu o matou potu ma mea le lelei. E talafeagai le faʻatuina ma le tuʻutasi, ae le o ni faʻataʻitaʻiga sili atu nai lo le ulo uʻamea.

E le gata i lea, o mea faaonapo nei e sili saogalemu. O le PVC paipa o loʻo matua masani lava nai lo le mea e tupu i le uʻamea uʻamea poʻo uʻamea.

O le aoga o le faʻapea o mea uma o loʻo sapalaiina o le vai sapalai e tatau ona lava lelei e galue lelei ai. Filifili mea faʻalelei ma mea e maua ai le mea e te mauaina e fai ai se lelei galuega.

I luga o le matou fale fausiaina o le a e mauaina le tele o mea malie i le faia o se sapalai vai i totonu o le fale. A iai ni au fesili, fesili ia i latou matou tagata faʻapitoa.

Faitau atili