Sitepu i le fogafale lona lua. Tulafono o le Actity Adders

Anonim

Sitepu i le fogafale lona lua. Tulafono o le Actity Adders
Mataʻituina maoaʻe o potu palatai, vaitipi a le mauga o mauga - o le a le tele o auala e taʻitaʻia ai tatou. O faasitepu ua mamanuina e fesoasoani i le faʻafaileleina ma le alu ifo. Ae, faia i taimi uma tatou? Ma e iai se tulafono faʻatagaina e mafai ona e fauina moni, aulelei, ma sili ona taua - o se nofoaga saogalemu i lou fale?

O faasitepu lona lua i le foloa lona lua i nofoaga e mafai ona nofoia se tulaga tutotonu, o le maoti o le totonu. Matric po o le muamua faʻataʻitaʻiga e mafai ona avea moni ai ma le maualuga o lou fale. I le taimi lava e tasi, e tatau ona lava ni avanoa i ni fausaga faapena e mafai foi ona e faʻagaioi saoloto. I le taimi lava e tasi, i vaega laiti, o le sitepu e mafai ona faʻalelei e mafai ona faʻalelei i se tamaʻi auala pe avea ma vaega o le umukuka. I soo se tulaga, o lona aoga e le aafia ai lenei mea. I mea uma, muamua pau lava lena pau lava, le faigofie, saogalemu ma le aoga, laei ma le atamai talisapaia i se fale lelei.

O fea e maua ai faasitepu i le fogafale lona lua?

Sitepu i le fogafale lona lua. Tulafono o le Actity Adders

O le nofoaga o le sitepu e faʻalagolago i le itu o le potu, o le faʻatulagaina o potu ma le latou nofoaga. O se sao taua e faia e le mea filifilia.

Ioe, i se tamai potu ei ai le sitepu o loʻo i le ogatotonu na o le faʻalavelave. Peitai, afai e te siiina atu i le puipui, e le gata taugata o ia i le folo, ae avea foi ma se pusa tele, e oo lava i le ulu tele i le umukuka. Lalo o se tamaʻi faletusi poʻo le laʻititi aʻoga.

O faasitepu e masani ona fetaui nai lo le savali. Latou te faʻatagaina le lelei o le sefeina o sikuea mita o avanoa avanoa.

Afai o le potu o loʻo tuʻuina atu mo le aia tumaʻoti, ona le aoga lea o le sitepu. E sili le fesiitai i le hall po o le alatele. I lenei tulaga, o le lava avanoa patino o tagata nofoia o le a le tigaina. Ma i totonu o le potu e mafai ona e ui ai i nofoaga lautele.

Mataupu i luga o le autu: faʻafefea ona faia se sofa oe: vaega o galuega

Fuafua i le otootoina o le faamuamua o faamuamua, e aoga tele le taliaina o mea o le a faia ai tagata i le potu i le potu o le a faia. Pe mafai ona aloese mai le pasiina o potu? A maeʻa mea uma, e faigata ona faʻaaolotoina le ofisa poʻo se mafutaga. Taulaʻi ile faitau poʻo le galuega o le a faigata tele i ia tulaga. Ioe, sa matua iai ile potu malolo ma le potu malo le avanoa na i ai i nofoaga faʻaleatu. Ma e le tatau ona faia le oupoleni o sitepu i totonu o nei potu.

Fausiaina o Matiniva

Sitepu i le fogafale lona lua. Tulafono o le Actity Adders

O faʻaliliuga mautu ua vaevaeina i ni ituaiga tetele e lua: Mativali ma sikuga. Tagata e aofia ai le tasi pe sili atu tapuni (match). E faigofie tele mo tamaiti ma tagata matutua.

O faasitepu faasitepu e matua mafanafana lava i fale laiti ona o lo latou maumaututu. Ae ui i lea, e faigata tele ona siʻitia mea taugata. Ma o laasaga vaapiapi e itiiti e sili atu nai lo le saʻo.

Ua mafai ona avea ma faasitepu marsh:

  • Tasi-itula tasi Taofia fuafuaga e aunoa ma tua.
  • Sulu. I le avea ai o se tulafono, ua lua foʻi ma le tolu-itulau sitepu, ma le aluga o loʻo maua mai ai le tulimanu o sui. O le mea mulimuli e mafai ona maua mai i le 45˚ o le 180˚ o lona uiga i le tulaga.
  • Curvililiar. Filifiliga aulelei tele, ae sili atu le talafeagai mo potu lapopoa.

Faʻafetai i le lautele o sitepu lelei, e ono le mafai ona vaʻavaʻaia i le galuega o le savaliga o le savaliga Ioe, ma ia faʻaoʻo tagata lua tagata i luga e mafai ona lava ia lelei ona o se laʻititi o sitepu. E ala i laasaga tuʻusaʻo e faigofie ona faʻaofuina mea tetele.

Sefe le nofoaga e fesoasoani ai i sitepu taʻaloga, e pei o se tagata fiafia o loʻo i ai i le tulimanu o le taimi. O le mea lea, e mafai ona e sefe le le ono o le tu aʻe ma faʻaititia le vaega atoa o le faʻataʻitaʻiga a le sitepu. O le iʻuga, o le sitepu o le a faʻaititia le tele o avanoa i totonu o le potu.

O le a le mea e faʻalogo ai i le masini apefai?

Sitepu i le fogafale lona lua. Tulafono o le Actity Adders

1. A ova atu i le 15 sitepu, e tatau ona latou gagauina se tulaga o le mea e mafai ai e se tagata ona malolo i le ogatotonu o le auala. E fetaui lenei mea maualuga faasitepu.

Mataupu i luga o le autu: toe faʻaleleia o se ofisa ofisa o loʻo ia te oe lava: 'ai, sui, aoina

2. Shem slope amata mai le 30˚. Le sili sili ona lelei tuʻufaʻatasiga o le puʻupuʻu ma le saogalemu i le 45˚. Faatasi ai ma sina slope, o le saogalemu e sili atu le saogalemu, ae o le shircad o le a manaʻomia se nofoaga sili atu. O Agas E Aafiaina Ova O le tele o sikuea mita, o le a avea ma matautia mo le tupulaga talavou.

3. Faatasi ai ma le faʻatulagaina o le sitepu, e aoga tele le taliaina o le maualuga mai le sitepu i le taualuga. O le mea moni, o tagata maualuluga ma Pamam Lang i o matou fale e le alu i le fale i aso uma, ae 2 m o se mamao mamao ina ia le pei o le pau o le aso ananafi mai le taele o lona ulu.

4. I mataupu e naʻo le tasi le tagata e tatau ona alu i luga o faasitepu, e lava le umi o le 60 cm. O le a le faʻaaogaina o le potu vaʻai e naʻo le tasi o le potu. A sili atu potu e sili atu, o le a feagai tagata ma le manaʻoga e faʻatumauina i luga o le faʻasolo i luga o le sitepu. I lea tulaga, o le umi o le sitepu mai le 80 cm o le a manaʻomia. O le toʻafilemu o Mati e amata mai le 120 cm.

5. O le maualuga o sitepu e faigofie i le 15 - 17 cm. Luga 20 cm e le tatau ona faia. A o le lautele, le fola o le 45th e tatau ona tuu i luga. E tusa o le 30 cm.

Faʻafefea ona fai se faʻailoga o le fola o le foloa lona lua?

Sitepu i le fogafale lona lua. Tulafono o le Actity Adders

  • Afai e sili atu ma le tolu sitepu, o le iai o se faatagata. I le taimi lava e tasi, o le atylin Center e tatau ona aveʻese mai le tasi i le isi e le sili atu nai lo le 15 cm. Afai o le lautele o le paleni e itiiti ifo i le 5 cm, ona e tatau lea ona tuʻuina i luga o le 5 cm, A o iai nei tamaiti laiti o loʻo i totonu o le fale, latou e sili atu le faigofie e taofi ai mo ni faʻailoga sili ona tatau.
  • Tamaiti o le a sili atu le saogalemu pe a fai e leai ni a latou lagolago faaopoopo, faʻafetai i latou o le a latou aʻe i luga o le faʻatagata. E manaʻomia foʻi le tausiga o mea ua paʻu uma ua tapunia. O lea ua i ai nei le lautele filifiliga filifilia o mea. Mai le tele o laʻau i se faʻamalamalamaina o le tioata. O le mea lea, o le foliga e le oi latou i le sitepu, ae le o le "fugalaʻau o le ola" o le a tupu i se saogalemu.
  • Laʻasaga e tatau ona faia ni faʻamatalaga faʻailo. Afai e faigata le taluga. A faʻapea o se maʻa, ona o le vevela togafitiga. Pe a ou manaʻo tele e fai se faʻalauteleina tele o ni sitepu, ona tatau lea ona e tausia le i ai o le i ai o le faʻapitoa o le tagata. Pe faʻafefea ona e ala i le kapeta auala. I le taimi lava e tasi, ua matua faʻamavae e faʻaumatia se isi i se fasi mea o le mea.
  • Faatasi ai ma se savaliga whight, i luga o le 110 cm, e tatau ona e faʻapipiʻiina se isi peʻa i luga o le puipui.
  • Faataamilo i le faasitepu e tatau ona lava se avanoa mo le fetaui lelei. A leai, o le ono ono afaina o manuaga. I tua atu, e le gata naʻo mea sili ona lelei ma faʻamafanafana, ae, ma sili atu i luga uma, saogalemu e taua.
  • O le malamalama o le sitepu ma le taua o le pito i luga ma lalo o laʻasaga faʻateleina le tulaga o le saogalemu. E tatau ona malamalama lelei. Afai o le pogisa lanu o le sitepu filifilia, o le a fai ai le moli, o le a aumai ai ma le malamalama faʻapitoa manaʻoga faʻapitoa. I mea uma, o le setete o le soifua maloloina o ou pele e faʻalagolago i lenei mea.

Mataupu: Ua sauni-na faia pupuni mo le potu malolo: Pros ma le lelei

A o nei tulafono faigofie, ae o le sitepu e mafai ona avea moni, pei o le laʻititi, pele i le lalolagi matagofie, lea ua faʻataunuʻuina uma miti ma manaʻo.

Faitau atili