I fafo o palasitika ma ou lima lima (ata ma vitio)

Anonim

Faasolosolo, o le tuai o malifa o loʻo suia i palasitika fou. Sunshine o se togafiti e siomia ai le faamalama. E tautua i le mask nims, i se nofoaga o loʻo fesoʻotaʻi ai le faʻavaʻa i le faʻamalama matala. O le Planso Windows o loʻo i ai se malosi sili ona malosi o loʻo maua ai le faʻateleina o le taʻutaʻua i tagata. E leai foʻi se mea e sili ona ese ma matagofie i lenei mea, aua o faʻamalama ua atoatoa le aoga mo tupe. Latou te foliga faʻaeteete ma sili, latou te faigofie tele ona tausi i ai latou, e faigofie lava ona fufulu. O lenei tulafono e mautinoa le puipuiga mai le leo i fafo ma le atoatoa le malosi. A faʻapipiʻi, uma fuafua lelei ma faʻavae e faia tagata faʻapitoa faʻapitoa.

I fafo o palasitika ma ou lima lima (ata ma vitio)

O faʻamalama o fualaʻau ma fugalaʻau o se faʻaopoopoga sili ona faʻaopopoina o faʻamalama matala i fafo atu, lea na maua ai se lelei ma masani mo i matou.

Ae e mafai na o le mafai ona fai mai le palasitika ma ou lima. O le vaega mulimuli lea i le faʻamalama faʻapipiʻi. O le vaega mulimuli o loʻo i luga o le lisi, ae leʻo lau aoga. Faatasi ai ma malifa mai palasitika, o le faamalama o le a faia ma le talafeagai ma le talafeagai. Afai e te manaʻo e avea mo lea tulaga, e mafai ona e faʻasaoina pe tusa o le tolu pe fa afe rubles, ma faʻasaoina teuga ma faʻasaoina faʻasaoina. Aua le manatu faatauvaa i lou malosi ma avanoa, i mea uma o loʻo faalagolago i tagata faapitoa.

Aisea e tatau ai ona filifilia le palasitika?

I fafo o palasitika ma ou lima lima (ata ma vitio)

O vaega autu o le faʻapipiʻi lelei o le faʻapipiʻiina.

La o se pito taua tele o le faamalama mamanu. O lea la, o le filifiliga o mea mai le mea e mafai ona gaosia, e talafeagai le faʻatinoina uma o matuia ma tiutetauave. Le palasitika i le taimi muamua super shaniti ma faaauauina mea. O le mea moni, e malosi ma e mautu. O le faʻapipiʻi lelei o le palasitika teisi o le a sefe ai lau fale mai le susu, malulu ma ata, o le a le faʻatumu le la. Ma mulimuli mo le tele o tausaga. O le tamaloa o onapo nei e manaʻo e faʻafiafia lona fale, malolo ma malulu. Ma o le faamalama i lenei fesili e taalo ai se tasi o matafaioi tele.

Le palasitika masani e le maua ni mea leaga. Na pau lava le faʻatoʻaga o lenei galuega e manaʻomia le saʻo faʻaiʻuga o loʻo lelei le faʻatinoina, e le tatau ona faia ni mea sese. Ona o le a auauna atu ai ia te outou i le faʻatuatua ma le faʻamaoni, puipui i lou fale mai le faʻaliliuina.

I fafo o palasitika ma ou lima lima (ata ma vitio)

O le mea faigaluega autu e tatau ai mo le faʻapipiʻiina o palasitika malifa.

Mea manaʻomia mo oe lava-faʻatonutonu palasitika palasitika vipe:

  • palasitika o le palasitika (p-foliga palasitika fasipepa, f-foliga palasitika pepa, palasitika strip 6 m le umi ma 8 mm mafiafia);
  • Savalia ma nini;
  • E leai se brown ma le enaena;
  • Laupapa laupapa (1.5 cm);
  • fale malo;
  • scaple ma puipui;
  • Lava-Tax Pipws; Tuaofia;
  • Vaai i luga o se laau, ua ou vaai i vaipanoa;
  • Hammer, sikulukalaiva, penitala, roulette, gifes;
  • Faapipii o Aam;
  • Minerale fulufulu (faasee);
  • vaega o mea;
  • Sealant Alecone White;
  • Seleulu mo uamea;
  • Variazoing lipine.

Tusitusiga i luga o le autu: alarmr iduite i le taavale ma ou lava lima

O lea la, o le saunia uma o mea taua, e mafai ona e aʻoaʻo pe faʻafefea ona fai ni malifasite, ma amata loa ona galue.

O le le mautonu na le fiafia: Fautuaga

Faʻateʻaina o le tuai o malifa o le muamua ma taua tulaga i le faʻapipiʻi o le palasitika fou. O le le mautonu ma le maualalo o le masani ai o le a faʻaititia ai le tuai o le a faʻaititia uma le tulaga iloga ma le matagofie o meatotino o palasitika. O le sili atu o le sambing Foam ua aveese ma mea uma e tumau mai le sili atu.

Saufamiga ma le faaeteete ma le faaeteete le faamalama o le faamalama mai le sima. Afai e faʻalavelave le au taula i le faʻapipiʻiina, latou te aveese foi. O le kilomi e ufiufi i le amor i le vaseina o lipine.

Faʻafefea ona fai ni malifatutu mai palasitika ma oʻu lava lima?

Polofesa mo le faʻapipiʻiina o faʻamalama matala e alu i luga o le averesi lua pe lua ma le afa itula, pe a e taumafai, e mafai ona tutoʻatasi le tolu-fa itula. Ina ia faʻataunuʻuina lenei galuega, e tatau ona e masani ai ia te oe lava i tulafono mo le faʻapipiʻi o shepes mai palasitika. A aunoa ma tuagane, o le a maua e le faamalama se foliga le uma ma le le lelei. O faʻamaumau ma faʻapipiʻi fasi fasi o le laulu e vaʻai ma le lē lavalava. Manatua e mafai ona e amata galue i se aso pe a uma ona faʻapipiʻi le faʻamalama. E tatau ona lelei mea uma.

O le faamalama e tatau ona faʻamalamalamaina malosi e aloese ai mai le faʻaleagaina pe a faʻapipiʻi rupes.

I fafo o palasitika ma ou lima lima (ata ma vitio)

O se aso talu ona faʻapipiʻiina le palasitika, o le a mafai ona amata le faʻapipiʻiina o malifa, lea o le a lalafi ai lea o fasi ata ma foaʻi le faʻamalama a ai.

O le sitepu muamua i le faʻapipiʻi o se tuʻufaʻatasia o le atoa o le tatalaina atoa. E manaʻomia le faʻatusatusaina o siʻomaga ma faʻatoa. O le faia lea o lenei mea, o le a e manaʻomia se mauga o le mauga. E sili mo le frost-tetee. O mea taua o loʻo faʻatumuina i le minerale fulufulu. O nei sauniuniga o le a sefe ai le palasitili mai le faʻaumatiaga. Puipuia i le le mautonu. Ole mamafa ole faʻamalieina lea ma le pisa i ou lava lima. Ina ua uma le 20 minute, o le sili atu o le vai

O le laasaga lona lua o le faʻapipiʻiina o pa laupapa i se atoatoa o le tatalaina o le tatalaina, o le paʻu o le manaʻomia o le umi o fuaina ma tipi ese. A maeʻa lena mea, e manaʻomia le popole pu mo tagata o ia lava. Mo fusi, o le faʻaaogaina o le tagata e faʻaʻaisa e 95 mm umi. O Reiki e tatau ona tuʻuina ina ia aua neʻi latou faʻatamaʻia mo le maualuga o puipui. Faʻaaoga le tulaga ina ia mafai ai ona ausia le saʻo atoatoa. Tuusaʻo i le puipui o le nofoaafi faʻapipiʻi se taʻavale poʻo se pe leai.

Mataupu oi luga o le autu: fafo malifa mo palasitika faamalama ma o latou lava lima (ata)

O le lona tolu laasaga o se faʻapipiʻi i luga o le P-ata elemene Bar (mautu palasitika talaaga). Amataina o talaaga lisi i le pito i fafo o le faamalama. Mo lona faʻapipiʻi, o le faʻaaogaina o tagata o loʻo faʻaaogaina. O le tagata lava ia e sili ona lelei e tatau ona ave le 15-20 mm ma faʻapipiʻi i le mamao o le 35-40 cm mai le tasi. A faʻapipiʻi le talaaga o le puipui i totonu, e manaʻomia e fai e aunoa ma se avanoa. Fuaina le lautele o le faamalama mai le taumatau ma le agavale agavale. Le isi, o le p-foliga foliga ua tipiina i lalo i le tele ma le hack po o gronder. O le amataga talaaga o loʻo faʻaliliuina i le palasitika faʻavaʻa ma le lima ia te ia lava. O le amataga e tatau ona fetaui ma le faamalama i le faamalama.

I fafo o palasitika ma ou lima lima (ata ma vitio)

P-foliga palasitika talaaga, valaauina le amataga, ua nonoa i le fesoasoani o le liliuina o le fusi foliga i luga o papa laupapa.

Uma le galuega pefu na faia. Ile taimi lea, e mafai ona e tatalaina le faʻamalama mai le ata faʻapipiʻi ma alu i le isi laasaga.

O le lona fa laasaga o le f-foliga fasi (palasitika fasi mea faʻaaoga pe a faʻapipiʻi rupe). O le Groove o lenei fasipepa ua tuu ese le eseʻesega ua uma ona faʻapipiʻiina le P-foliga mai. Ae i luma atu, e tatau ona tipi lelei. Mo lenei, o faʻailoga o loʻo faʻaogaina i le maaa o le palasitika ma le isi vaega ua aveʻesea. A uma ona le lavalava le pa puipui, e fausia i soo se mea e o atu ai. Ia amanaia le allen, e tatau ona e tuua se kamupani itiiti pe a tipiina. I le maeʻa o galuega uma, ua vavaeeseina. O le fasi pepa faʻapipiʻi i le laupapa laupapa ma se fau fale. O le mauga e latalata atu i le vaega o le f-foliga pito. Ua sauni uma. O le ata palasitika palasitika o le a tapunia le faaletonu o le nofoaga, hobs o le atoa o le pipili o le tino mai mata.

O le lona lua o le sitepu o le le mautonu. PASSITESS I totonu o masini e tatau ona faapipiiina ma le umi tuʻu 'ese le fulufulu o aʻa o aʻa. O le palasitika o loʻo tuu i le amataga o le pito i luga o le laupapa, ua taʻoto e le cotton ma tumau i le f-fasi. Afai e te maitauina pea i se nofoaga, o soʻoga na faia o palasitika e le atoatoa, o le masani sili ona lelei o paʻepaʻe lanu o le a fesoasoani ia te oe. Vaavaai mo latou faia avanoa avanoa.

O se auiliiliga o faʻamatalaga lea, laasaga-faʻatasi ma le laʻasaga a au gaioiga. E pei ona e vaʻai, e leai se mea o loʻo fuafua i lenei galuega. Ae o loʻo iai pea le tele o faʻafitauli e mafai ona e fetaiai pe a faia lenei galuega.

O a faigata e ono tupu pe a faʻapipiʻi pipili palasitika?

Afai e te le manaʻo e sui le palasitika i ni nai tausaga, ona ou faʻalogo ai lea i mea sese o mea e mafai ona faʻatagaina pe a faʻapipiʻiina palasitika stam:

  1. Faaaogaina O le tatalaina e tatau ona sauni lelei. A leai, o funus e ono foliga mai ma faamama.
  2. O le mea sese o le a oʻo atu ai i ni taunuʻuga leaga e tasi.
  3. Faapipiiina o vai le aoga i se vevela o -12 ° C.
  4. E le misia ni puipuiga ma le le fiafia.

Mataupu i luga o le autu: aoga meafaigaluega mo le umukuka

O le faia lelei o le faia lelei o ana galuega, ia manatua o le fefe lea i le la, afi, susuga. O le mea e sili ona mofi e tatau ona teuteu, ae e mafai ona faia na o le 48 itula. E tele naua le taimi talafeagai mo le faʻamamaina atoa. Afai e le mafai ona e faʻatali mo le umi, o le foma e mafai ona fesoasoani ia te oe i se tagata o loʻo tufatufaina. E leai sona sili atu.

I fafo o palasitika ma ou lima lima (ata ma vitio)

O le ata o loʻo i ai o le faʻamalama o le faʻamalama o loʻo manaʻomia e faʻatino ma le saʻo o le milimita.

O taunuuga o le sese faʻapipiʻi sloped:

  1. O fua uma e tatau ona maeʻa ma se filifiliga saʻo o le tasi falemai. O le mea sese i lenei lomiga e mafai ona taʻitaʻiina ai le faʻaumatia o le vaega o le vaega o le tipiina o Aam, ma i le lumanaʻi ma le puipui atoa. O le a amata ona olaola le susu, ma o le a tatau ona toe faauu galuega uma.
  2. Afai e sese le avanoa, ona amata loa lea ona faʻaputu le susu i le tulimanu o le faʻamalama sill. Lenei o le a agaʻi atu i le puao o le faʻamalama, e foliga mai o le a aliali mai, i ai se auala faʻapitoa o le matagi.
  3. Ma le sese faʻapipiʻi Smungs, o le a maua e le faʻamalama o le a iai se foliga mai ai ma le le lelei.

Afai na e matauina le itiiti ifo i se tasi o nei faʻailoga, e tatau ona e toe fausia atoa le mamanu ina ia aloese mai le faʻaleagaina atoatoa o le faʻamalama.

O le a le tau o le a tau le tutoʻatasi o loʻo faʻapipiʻiina o palasitika malifa:

  1. Palasitika strip 6 m - 700- 4200 p umi.
  2. P-foliga fasi - 50 rubles i le mita.
  3. F-foliga fasi pepa - 60 rubles i le mita.
  4. Laupapa laupapa - 35 i le mita.
  5. Lava-Taaloga fao ma faletalimalo - tusa o le 200 rubles.
  6. Faapipiiina o foma - 300 rubles (lua cylinder - 600 rubles).
  7. Minera Baoli - 500 rubles.
  8. Mea teuteu fale - mai le 100 rubles.
  9. Silcone Sealant White - 150 Rullas.
  10. Lirosolation lipine - 400 rubles.

O lea, e mafai ai ona faʻamaonia le talafeagai le tau o palasitika tuʻu i le tasi faʻamalama faʻavae. Tau o le averesi, 2019. Peitaʻi o le tau o le a vaʻaia manino pe a e faia i lenei mataupu e aunoa ma ni tagata faʻapitoa, ae o oe lava ia.

Fai se malifa ma ou lava lima e matua faigofie lava. Peitaʻi, o lenei galuega e manaʻomia ai le agavaʻa ma mautu mausali agavaʻa. Afai e te filifili e sefe le tupe e totogi ai polofesa, ona e iloiloina lea o mea laiti uma o lenei galuega. E manaʻomia ai le sao o le faʻataunuʻuina, ma le laʻititi faʻaletonu mai le faʻavae faʻavae, o le a avea tagata uma ma Reto.

Faitau atili