Osserveing ​​o slopes o plasterboapi

Anonim

E faigata tele i le o le Windows oi ai nei mai le uamea uamea e aunoa ma le maualuga-lelei ma matagofie masani masani fetu. O le mativa-lelei masini masini, e le masalomia, o le a afaina ai le tino atoa o so o se potu.

Osserveing ​​o slopes o plasterboapi

Diaspora decorication screyme prywall.

E foliga mai e ui lava e tutusa lava o le faʻamalama e faʻasolosolo mai mūlū, ma o le a foliga matagofie tele o lo latou faapipiiina, ma o le iʻuga iuga o le a foliga vaaia o le teuteuina ma tagata funga.

Talitonu mai ia te aʻu, o lenei leo suamalie "e mafai ai ona taʻitaʻia i se vaitaimi puʻupuʻu o le faʻaleagaina o ni malifaʻaga fou, ae o le puipui atoa ia latou latalata i ai E mafua ona o lenei, amata le masini ma a latou lava lima o le faʻamalama maligi mai, e manaʻomia le mulimuli i le faʻagasologa atoa.

Ae i luma o le faatinoina o le mounting o le malifa mai drywall, o se tasi e tatau ona saunia le tatalaina le faamalama. E tusa lava pe e tele leo, ae o le saunia o le tatalaina o le faamalama e le sui faalelagi se mea. Ina ia mafai ona faatino sili ona lelei mounting o pefu mai drywall, e talafeagai le aveesea foam mounting sili atu, e mafai ona faia lenei mea e faaaoga ai se naifi pepa o fafo o le potu ma mai totonu.

Osserveing ​​o slopes o plasterboapi

Ituaiga o mywwall ma latou lanu lanu.

Pato drywall ina ua maea o le a faatatauina e le faaeteete tatalaina le faamalama ma mea aneti-uʻu, ina ua mavae lea ua faamauina le foam mounting ma sima sima. Muamua, o le a taofia lona faatafunaga, ma lona lua, o lenei laasaga o le a mafai ona aveesea laiti e ala i pu, lea, o se tulafono faafoe, tumau pea i le nofoaga o le talafeagai o le mounting foam i le faamalama poloka po o le ala.

Ao leʻi faataunuuina le le mounting o le fasi mai drywall, taulai atu e tatau ona totogi atu i le faamalama mai fafo. Manatua mo le faʻauma i fafo, e le ofi ai le laupepa laupepa - naʻo le popo polystyrene poʻo le sipuni. E tusa ai ma tagata tomai faapitoa, o le a liu aisa malifa insulated mai fafo ma siitia le tulaga sau, o le mafuaaga o le faavaega condensate mai fafo o le pa.

Mau i luga o le autu: Polythylene Tubes: Faailoga, ata, uiga, apalai

Saunia mea faigaluega ma mea

E mafai ona faʻapipiʻi tutoʻatasi o le tipiina o le Miti, O lenei faiga e matua le faigata tele, e pei ona foliga mai i le taimi muamua. O le faia o lea mea, e manaʻomia le sauniaina o mea talafeagai ma mea faigaluega.

O lea, ina ia mafai ai ona faapipiiina mromwames, o le ae manaʻomia mea faigaluega nei:

  • Fuaina meafaigaluega (Nothum, tulaga, roulet);
  • faailoga poo le penitala;
  • Perforator ma gaoioi ma le lapoa o le 6 mm;
  • Stationery naifi (toe sui gofie);
  • sikulukalaiva.

O mea e manaʻomia mo le oxide o loʻo aofia ai pepa o le glk:

Osserveing ​​o slopes o plasterboapi

O le ata o loʻo faʻaalia ai le itiiti ifo seti o tusi lesona meafaigaluega manaʻomia pe a o le mumū susu.

  • O le susu o le DIDESS.
  • Dolls 6 × 80 pe 6 × 60 mm;
  • Galvanized talaaga (l-foliga);
  • foliga palasitika talaaga;
  • Lava-Taʻiala Faʻalaina 3.5 × 9.5 (BUGs);
  • 3.5 × 25 fao;
  • anti-kubiling loloto loloto i lalo ifo o le pripen.
  • O LE TOMAMINUMUM TRINE;
  • Faapipii o Aam;
  • faauma le toty;
  • Faamalosia faamalosi.

I le mea o lenei mataupu, o le faapipiiina o fasi mai drywall i se a iloiloina fausaga suburban, lea o le a fausia uma o puipui o le fale e ala i le pepa o plasterboard i se talaaga otooto uamea. Ou te fia vave manatua e mafai ona faoa faamalosi le malifa o le malifa, ma e aunoa ma le faaaogaina o se talaaga otooto uamea. O le satiaina o le Shineppime Blanks e mafai ona faʻatino e ala i le faʻapipiʻiina o solo i le harpper o le diamwall e ala i le sima poʻo le piliki.

Muamua laasaga o le faʻauma o le malifa o faʻamalama o le plasterboard

Diaspora teuteuga polokalame ma palasitika panels.

O lea, ina ua maeʻa faʻapipiʻi o le palasitika poʻo le uʻamea-palasitika o loʻo faia, o le rack faʻamatalaga o loʻo faʻatulaga i itu uma o le faʻamalama o loʻo vaʻaia maualuga . Matou te faʻamauina le pito i lalo ma le pito i luga, ona suʻi ai lea o le suʻisuʻi.

Matou te agaʻi atu i le vave faʻauma o laupepa o 'au. Ina ia faia lenei mea, matou te manaʻomia se faʻaiuga o le palasitika o loʻo i ai le faʻamamaina o le digwall. Ou te fia tusi o le faapipiiina o se iuga talaaga palasitika tonu mo drywall le a mafai ai e umia ma le manino ma le saogalemu le vaega GLC, e pei ona ua i ai se lautele o se mataafi tutusa i le 12 mm.

Mataupu i le autu: Fautuaga: E faapefea i le faapipii o pepa puipui i luga o se faavae flieslinic

Faamauina o loo faatinoina le plank faaiuga e faaaoga ai se mea tala faovilivili ma le loto tapping fao 9.5 × 3.5 (bugs). O le mauga e tatau ona tusa ma le 200 mm. Line o fixation o le pito i tua o le ipu palasitika ma le pito faavaa pito. Muamua o mea uma, o le pito i luga o loʻo faʻaliliina, ona itu lea o itu.

Faʻapipiʻiina o faʻapipiʻi mai le drywall amata i lona pito i luga. Ina ia faia lenei mea, oti ese le pepa o le plasterboard, lea o le a tu i le pito i luga, ae o lona umi e tatau ona avea o se tapulaa maualuga o le ma faʻafetauina i le faamalama i le faamalama, ina ia faatasi ai ma le auina atu o avanoa lateral mai HCL i le tulimanu pito i luga , na fausia tele, e sili atu le tipiina o se lautele e 40-50 sili atu.

O le isi taimi e totogi ai le gauai atu i le faʻapipiʻiina o faʻapipiʻi mai le digwall - o le pito i tua o le pepa palasitika, o le a tipiina i le pito i lalo o le propa. O le ata tipi e tatau ona sili atu ma le 4-5 mm lautele. O le a maua ai se avanoa e aunoa ma le tele taumafaiga e faʻamau ai le fasi ie ma taofi malu.

O le GLC Band e amata i se tulimanu o le 45 °, ao le o le talaaga e umi lona lua itu.

Fetaomi le GLC Beat i le faʻaiuga palasitika talaaga ma se tasi e oʻo i luga. A o le faʻapipiʻiina o faʻapipiʻi mai le digwall, e manaʻomia le mautinoa o le pito o le plasterboard o loʻo o mai ai i le ulo o le utu o le gcl o le a vave nofo ai i le Groove. Le faʻaaogaina o se fasiga, e mafai ona e faʻaaogaina se paʻu paʻu. Lenei mo lenei mafuaʻaga lautele o le lautele o le fasi pepa o loʻo tipi i luga o le 40-50 mm sili atu. Ma e tusa lava pe, pe a faʻaaoga se fasiga, o le pito o le vaega ua faʻaleagaina, ona o lea i le perimomes le faʻasao, o le a matua lamolemole lava.

Tulaga lua o le faʻauma o le malifa o le faʻamalama

Osserveing ​​o slopes o plasterboapi

E le gata ina toe faʻatauaina le mea leaga e faʻatauana le faʻalumaina o le malifa. Ae o le faʻamautinoaina foi e faʻamautu puipuiga mai le malulu o le tau. O le laualuga o le slope taofia le vevela vevela tusa lava pe i aso uma feosa.

Mataupu i luga o le autu: O le a se mea e lelei tele mo le lauiloa kiznar naifi?

Ile tulaga lea o le faʻapipiʻiina o faʻapipiʻi mai Mrwall, e manaʻomia e faʻataʻitaʻi le avanoa e ala i le fauina o Aam. O le talosaga o lenei gaioiga o le a faʻatagaina ai oe e faʻatino le maualuga maualuga o le maualuga o le slopes, o le mea autu i lenei faiga e le o le soona fai i le aofaʻi o 'au. O le uluaʻi faʻamatalaga o le faʻaaogaina e tatau ona faia ma le itū latalata i le faʻamalama vaega, ma le lona lua - i le ogatotonu.

Matou te faʻapipiʻiina le fasi pepa faʻapipiʻi i le uamea talaaga, pe a uma ona matou feoaʻi ma tagata taʻitoʻatasi. Lenei i lea tulaga, pe a fai o le slope ua faia e aunoa ma se talaaga, matou te faʻaaogaina le solo i le pitch ma le sitepu o le 300-400 mM Faʻaofi se solo i le mea pito i luga o le pito i luga ma le maualuga maualuga, faʻamalamalamaina le fao ae leʻi faʻapipiʻi le toese. I lenei auala, e mafai ona e fetuunai le tulaga manaʻomia o le atoa malifa o le digwall of drywall. Ina ua maeʻa le mea leaga, e te kopiina le tagata lava ia-taugofie ma se laupepa laupepa ma tipiina le faʻapolopolo.

O le tele o fasi pepa faʻapipiʻi e faigofie ona iloa. Matou te tauaveina le taofiofia naifi faalua i luga o le laina o le Manaomia. Ina ua maeʻa na, ina ua uma ona foai mai, matou te faʻaaluina le lau o le faʻailoga o le faʻailoga o le faʻailoga.

Faʻavae i luga o le mea moni o le masini o palasitika Windows saunia mo le faʻaaliga o le faʻamalama sill malosi i tulaga o le tulaga, ma o le a tatou fuaina le tele o le isi fasi susu.

O le tele o le faʻapipiʻiina o slopes o loʻo faia i le tutusa faʻasologa o le pito i luga o le.

I le faaiuga o le drywall le va o le windowsill, faia faapipiiina o se talaaga otooto palasitika. Mo lenei, ua tipi le moli i le lapoʻa, ona gutu lea, ma ua totoina i le leoleo mamoe e faʻatumu. O le mea lea, e le o i ai se mea e lua faʻaopopoesea pito uma o fasi pepa o Plasterbmis, o le a solomuli ai ma palasitika. Ma e leai se mea uma, pilito ma le vevela o le mea e le o fausia i nei nofoaga.

A o le i uma, o le a faʻaaogaina le Puttut i tulimanu, e manaʻomia le faʻatuina o le aluminum e le mafai ona faʻaaogaina le tele o le fau fale. E tatau foi ona aveesea o ia i tala o loo faaaogaina le putty faamalosia mo le spaciousness o nofoaga e ma na mavae lenei tini.

Faitau atili