O le maualuga o faitotoʻa i totonu o le faitotoʻa

Anonim

O le a le maualuga o le taulaga i totonu o le faitotoa? Aisea e te manaʻomia ai le tu i luga? O nei togafiti anamua na fai ai leo ma le femalatila o le feʻelaʻi o le faʻaaogaina o le faʻamaufaʻailoga. Afai e lagona le malulu malulu o le ea mai le inisi le tatalaina i le puipui, ona ua leaga ai le tu i fafo. I lea tulaga, e mafai ona faapipii tutoʻatasi.

O le maualuga o faitotoʻa i totonu o le faitotoʻa

O le faʻapipiʻiina o le pito i luga e faʻateleina ai le leo o le leo ma le o loʻo i ai i le faletalimalo o le faitotoʻa o le 'au i totonu o le fale i totonu o le ata pe a tapunia.

O le maualuga o le faitotoʻa faitotoʻa o le fale e tatau ona sili atu i le 30 mm. Lautele e faalagolago i mea na fai ai.

O a ni mea e gata ai?

O le tufuga e tatau ona ofi atu ma le faitotoʻa i luma ma fetaui lelei le pusa mea. Afai e faia le faitotoʻa i uʻamea, o lona uiga e tatau ona faia foi i uʻamea. O le tulaga lava e tasi o loʻo i ai ma se laʻau poʻo se palasitika. I le fausiaina, o loʻo iai faʻatonuga e faʻatatau i mea e faʻapipiʻi ai.

O le maualuga o faitotoʻa i totonu o le faitotoʻa

O le uamea faitotoʻa nofoaga e sili ona faʻamoemoeina i totonu o ona faʻatino meatotino.

A faʻapipiʻiina se pa i luga o le fola, e manaʻomia le mafaufau o fafie ma palasitika e maualalo le malosi o le malosi. Ina ua mavae sina taimi puʻupuʻu, o le oloa mai ia mea e sili ona afaina ai. Afai o le faitotoʻa o le laupapa, ona sili ai lea o le faʻapipiʻi e faʻapipiʻi ai mai le oak.

O mea sili ona talitonuina o le uamea. Ae o isi taimi, pe a fai o loʻo faʻapipiʻiina ni avanoa tetele i le va o le pito i lalo o le pito o le fale, o lo o manaʻomia ai le faʻaeteete uʻamea faʻamaufaʻailoga.

Bar i luga o le fola e mafai ona faapipiiina mai le sima po o piliki. E masani lava ona faʻapipiʻiina ia tufuga i le ulufale atu i le tele, o fale lautele lautele poʻo luga o le atunuʻu.

Faapipiiina o se sima faitotoʻa faitotoʻa

Afai e filifili e faʻatuina se kalama sima, ona e manaʻomia lava lea o le tapenaina o le la, faʻatulaga le galuega faʻatino.

Mea ma Meafaigaluega:

  • le sima lea;
  • tagata AOAO;
  • laupapa;
  • se faʻaputuga faʻapitoa mo le toʻotoʻo se fofo;
  • hadmical hammer;
  • uafu.

Tusiga i luga o le autu: O le Wallpapers ata 2019 Aso Nei: Tape allpaper, ata Wallpaper i totonu o se tamai umukuka, ata ata, vitio

O le maualuga o faitotoʻa i totonu o le faitotoʻa

O le sifi o le sifi o loʻo sasaaina i totonu o le sauniaina o galuega ma ulaula faʻalelei.

O le sitepu muamua e faʻatino ai o le faamamaina o le nofoaga i lalo o le paʻu mai le pefu ma le isi lapisi. Tumau mai le ata tuai e tatau ona aveese. Fausia ni tau e tapunia ai le sima sima. A uma lena, e tatau ona togafitia uma le alatele i Prime.

Faapipiiina o galuega faatino e faia mai laupapa. E tatau ona avea ma sili ona manaʻomia. E tatau ona maitauina o le maualuga o le pito e tatau ona fetaui ma le faitotoʻa, a leai e le ofi faʻamalosi.

O le fofo ua saunia mai le fefiloi faʻapitoa ua fuafuaina mo le fausiaina o galuega o lenei ituaiga. E manaʻomia le mulimuli i faʻatonuga mo le faʻaaogaina. E le mafai ona sili atu i le Deas vai pe a paluina le fofo. E tatau ona e faʻatumuina le faʻaputuga maeʻa i totonu o le faletusi vave, e pei ona kuka. Ma o le smumuthed i le fausiaina o se lamolemole lamolemole.

E tele ni aso e taua le faia o le mea e aofia ai le Vaiau o le Vai, ina ia le malulu ma e tutulu.

Faʻapipiʻi se laupapa laupapa mo le faitotoʻa

O le maualuga o faitotoʻa i totonu o le faitotoʻa

O le laupapa laupapa e mafai ona avea ma elemene o le faitotoʻa o le faitotoʻa, i lenei tulaga e mafai ona toe suia pe suia.

Faʻapipiʻiina o se laupapa laupapa ua vave faia, o lea e le faigata ona suia, poʻo le manumalo. A faʻapea ua faʻavae ni mea faʻapitoa, ua lava le mea e sili onana, ufiufi ma eseese poʻo vali i lalo o le lanu o le faitotoʻa.

Mea ma Meafaigaluega:

  • Fafie fafie;
  • scap;
  • hacksaw;
  • vaai;
  • O le moli moli;
  • fao;
  • vili;
  • vali;
  • vanini.

A o le i toe sui e tatau ona e le fiafia i le pito tuai. Afai e le o le faʻapopoleina le paʻu i luga o le fola, o le aveeseina o le faia o le leve. Ave le maosiosia ma se tasi o lona iʻuga o le a samala i lalo o le pito i lalo, ona kiliki lea i le isi itu.

O le tutusa o loʻo oso aʻe i luga atu o le fola aʻo le i aveese mai i fafo mai fao ma ulufale i le samala. Afai e le mafai ona tuʻituʻi atoa, mumusu e tipi i ni vaega ma tape.

Tusitusiga i luga o le autu: Aisea e le manogi manaia le foffing

O le maualuga o faitotoʻa i totonu o le faitotoʻa

A o le i faʻapipiʻiina se ato laupapa, ia mautinoa o le faitotoʻa faitotoʻa e feosofi malosi i ai.

O lapisi mago e aoina ai se ie puipui. Ma o le laualuga lava e fautuaina e olo ai le rag. E mafai ona e faia le mea e te maua ai le taofi pe faʻatau. Afai e tele naua i le tele nai lo le mea e tatau ai, ona mafai lea ona sosolo. Fausia se fausaga laupapa e mafai ona avea ma fao masani.

Ina ia le mo le tauemu mo le hammer feula, pei o pu o le lautele lautele. Ae e te leʻi amata faʻapipiʻi, siaki pe faʻafefea ona tapunia faitotoʻa faitotoʻa. Afai e lelei lava i le proptiuces, e tatalaina saoloto ma tapuni, ona mafai lea ona e amata le faʻapipiʻiina. Ina ia maeʻa le galuega, vali le vali pe ufiufi le lacquer.

E mafai ona e siiina le pito o le ufiufi e le ogaumu, o loo i ai i le ala savali. Afai o loʻo taʻoto o le fusi i le ala savali, o loʻo mafai foʻi ona laina foi le 'apa o le tufa ma Tiles. O lenei faʻasolo e foliga matagofie, ma o le toe faaleleia o le a i ai se ituaiga o le maeʻa.

Soʻo se vaʻaiga na fausia i le taimi o ia galuega e tatau ona faʻapipiʻi. O le taimi lava e taʻe ai le fofo, faʻaaoga le siliccone stoty. E poloka le auala e fai ai le gatete mai le gatete.

E le aoga le laʻau i mea faʻamalieina. O le mea lea, mo le ata lenei e sili atu le filifilia o le filifilia o laupapa malo. Afai e te tutoʻatasi le vaega o le tagata, ia faʻaaoga le povi, lefulefu, beech, larch. Mai le ata filifilia o le seevae ma le fesoasoani a chisels, fausia se pito i le maualuga o le leai se sili atu o le 30 mm.

Faʻatau se oloa uma mai se laʻau, aua le sefeina i luga o le lelei, faʻatau se mea taugofie. E mafai ona faia i papa vaivai. Ma o le a taitaiina atu ai i le vave fai lavalava ma leaga i taimi o avega.

O lea o le laupapa tali atu na faia umi, oe manaʻomia le faʻagasolo ma le faʻaeteete ia i latou, ina ia fufulu le susu o le fola i le taimi na fufulu ai le fola.

O loʻo avea ma tagata uamea e masani ona faʻapipiʻiina mai le spinless steel, o le tama o le 'alo i totonu poʻo apamemea. Afai o le uʻamea faitotoʻa o loʻo vevesi, ma ua maeʻa loa ona faʻaumaina i le tutusa o le pule, e faʻafaigofie ai le galuega.

Tusitusiga i luga o le autu: Mavern lipine: Tofiga ma le lelei

O le a le siitia o le tulaga

O le ata o sea mea e mafai ai ona e siitiaina pe a tatalaina le faitotoʻa ma le alu pe a tapunia. E fetaui i fale na latou o loʻo iai tamaiti poʻo tagata matutua e iai manaʻoga faʻapitoa.

O le maualuga o faitotoʻa i totonu o le faitotoʻa

A o le tapunia o le faitotoʻa, o le faʻamau faʻapitoa ua faʻamalosia ma o le osofaʻi e otometi lava ona alu i le fola.

O le tau o lea fale maualalo e maualalo, ma e faigofie ona 'faʻaigoaina pe a suia. E mafai ona ia auauna atu e tusa ma le 20 tausaga. E faapipii i le togavao, lea na tipiina ai le faitotoa i le faitotoa i lalo ifo. I totonu o le talaaga o le Alumini o se faamau o le maa. A amata ma tapuni le faitotoʻa, o le tautotogo o le vaifipega ua faigata tele, maualalo ifo ma faʻatumau le vevesi.

Faʻapipiʻiina le pito i luma o se faigofie gaioiga e oʻo lava i se tagata le-faʻapitoa. Ua lava lea e faamasani ai ia te oe lava i le faʻapipiʻi tulafono ma maua ai ni meafaigaluega talafeagai ma lona uiga. O lea e mafai ona sefe le taimi ma tupe. O le ata o le a mautu ma tumau.

Faitau atili