Tuputupu ae Dill i luga o le faapaologa: o le sili atu le malamalama o le faiga

Anonim

Tuputupu ae Dill i luga o le faapaologa: o le sili atu le malamalama o le faiga

O Greens e taugata tele mo se tagata ma le averesi o tomai: E sili atu le taugofie e tuputupu ae i le fale, i le masani o le umukuka i taimi uma. E suia ai se ipu, ma o se taumafataga o le aoauli e otometi lava ona tapeina i se lagona. O se mea manogi, lanu, ma tofo, ma fafaga, i le upu, saili, e le o se oloa. Ae faʻatau mai, faʻataʻitaʻiga, Dill, aemaise lava i le tau malulu - taugata. Ioe, ma sili atu le fiafia e tupu ai lana lava pa makona.

Faʻapefea ona Faʻatulaga se tamai togalaau, faʻaoga ai le masani o panisi? E tatau ona e gaoioi.

Faʻafefea ona tuputupu aʻe le lapoʻa i luga o le faapaologa: sauniuni galuega

Muamua, o le ae tutu i luga o itula. E leai se mea sa faigata ia i latou.

Tuputupu ae Dill i luga o le faapaologa: o le sili atu le malamalama o le faiga

E fiafia le Dill i le vevela ma le malamalama: O le mafuaaga lea e manaʻomia ai le malamalama o le la malamalama pe faʻaosofia le malamalama

O lea e te manaomia:

  1. Filifili mea e lelei tele le palapala, o le a le talafeagai i tulaga ese.
  2. Saili se eleele feese mo masani i totonu o laau.
  3. Filifili ma le koneteina o le a e tupu ai le le fiafia. E tutusa ma pusa laupapa nei, ae atonu e tele filifiliga, faʻataʻitaʻiga, o loʻo atigipusa pusaʻai.
  4. Saili se moli lelei, o le lumginescent lamepa.
  5. Fuafua i le faʻa-minerale fetilaisa ma vai o le vai.

A o eseese le lua, e tatau ona le aoga, pea i luga o le pomu, e leai lava se aiaiga e i ai tuutuuga i le togalaau. I le taimi lava lea, o le manogi o ituaiga e tatau ona maualuga mai ma teteʻe i ituaiga o osofaʻiga o osofaʻiga (o faʻamaʻi tutusa).

Mo se faʻataʻitaʻiga, o iloiloga lelei lelei e i ai ituaiga ituaiga o aʻoaʻoga, masholuc, Grenadder, rurray.

Tuputupu ae Dill i luga o le faapaologa: o le sili atu le malamalama o le faiga

"Asiator" - o se tasi o le sili ona lauiloa o le tuai o ituaiga

Mataupu i luga o le autu: mamanu, oloa fou ma filifiliga o pupuu pupuu mo le potumoe

Taua manatu - umi o le afaina. E le tatau ona e mafaufau i vasega vave: ioe, o le tootoo o le a vave alu, ae o mea laei laiti ma e televave tele latou te mafaia e faʻaloaloa atu i fugalaʻau.

Peitaʻi, o le tuai o le po o isi o le a faʻaalia i luga o le paneta, i moega, e le lava le latou taimi e pili ai, peitaʻi i fale faigofie latou te avatua le seleselega lelei.

Matou te tuputupu aʻe le paʻu ma pasili i luga o le faapaologa (vitio)

Vaega Lua: Suesueina, alavai, fatu fatu

E faigofie tele ona ia faʻatauina le fanua ua faia tapenaina i totonu o le faleoloa, pe a fai e te le o iloa poʻo fea e fai ai le palapala talafeagai. Talu ai e le manaʻomia mo oe i mataupu faʻavae, o le a le taugata tele.

Alavai - o le mea manaʻomia, aua o le susu o le a faʻaputuputu e aunoa ma ia, ma o aʻa o le a mate. Polyfoam, pibble poʻo le matua o le matua nutimomoia maa atoa e fetaui lelei o le alavai. O le alavai alavai e tatau ona sasaa i le pito i lalo o le ulo o le koneteina po o kapoti. Fautuaina vaega - 2-3 cm.

Tuputupu ae Dill i luga o le faapaologa: o le sili atu le malamalama o le faiga

O le alavai ala e le tatau ona suple: O le foma e tatau ona lava e mitiia uma le suamalie o meaai talafeagai

O le isi mea o fatu. E mafai ona latou finau malosi, e pei ona latou maua ai le maualuga o mea taua o suauu. Ina ia faʻavaveina lenei faiga, o fatu e tatau ona fesoasoani.

E manaʻomia le galue ma fatu faʻapena:

  • Fufulu fatu ma vai mafanafana ma tuu i totonu o le vai mo ni nai aso.
  • O fatu e tatau ona matutuʻua le siʻitia, o le suʻesuʻega fautuaina o 37-40 aso, o le a leai se paʻu i le taimi atoa.
  • E manaʻomia le tautau i luga o le loloto o le 1 poʻo le 2 cm.

Tuputupu ae Dill i luga o le faapaologa: o le sili atu le malamalama o le faiga

Amata lemu le mea e manaʻomia i le faʻaiuga o Mati poʻo le amataga o Aperila

Ia mautinoa ia tausisia le eleele susu susu. Ina ia faia lenei, o le koneteina pe a tupu le iʻa, ua ufitia i tioata, ae aua neʻi galo le faʻamalosiʻau o lau togalaʻau.

Tausiga o le palu i luga o le faapaologa: pe faapefea ona alualu i luma

Dill e faasino i laʻau malulu-atoatoa, e tolu tikeri tikeri o nisi taimi e lava i nisi taimi e tuputupu aʻe. Ina ia te mauaina se seleselega lelei o le palapala, e tatau ona e faʻatumauina le vevela o 16-17 tikeri. Ae i le taimi o le matua o fatu, o le vevela e tatau ona i lalo ifo o le 18 tikeri.

Mataupu oi luga o le autu: Super Shience Scess Flare Skinpup

O manatu autu o le tausiga:

  1. Vai - Ole tasi lea o manatu sili ona taua o le tausiga, leai le faʻamatuʻuina o le galueaina e le mafai. Lelei, ia avea ma se sao lelei ma le lelei le vai, ma se vevela o 20-25 tikeri. Aisea e tatau ai ona tumau le vai? O mea uma e mafua mai i le mea moni o le durce e matua "le pei o le" chlorine i totonu o le eleele.
  2. Susulu. O le le lava o le malamalama, e faʻalavelaveina le maualuga o le aganuu maualuga. Ina ia foʻia lenei faʻafitauli, e tatau ona e i ai ni moli faʻaopoopo, lelei - phytolamba. Afai o se Laʻasaga Faʻapitoa e fesoʻotaʻi i se taimi masani o le fale o le fale o meaola, o le post o le a amata otometi, tele taimi i le aso.

Tuputupu ae Dill i luga o le faapaologa: o le sili atu le malamalama o le faiga

O le tali sili mo le faapaologa o le a avea ma malosi-sefe moli moli

A o le lanu, lea e mafai ona faʻaaogaina i le taumalulu, mo se faʻataʻitaʻiga, o lamepa o le LDC ma se malosi o 40-80 W, poʻo le malosi o le 250 World moli ma le mana o le 250 World moli ma le mana o le 250 World moli ma le mana o le 250 World moli ma le mana o le 250 World moli ma le mana o le 250 W. Tuu nei masini o lo oi luga o le laʻau e te manaʻomia le 60 cm. Mo le toe foʻi i tua, o le sili sili ona lelei taimi o le taeao, o le pito i tua e tatau ona goto 6 i le laina. Ae afai e te totoina atoatoa se laʻau faʻapitoa, e manaʻo e faʻamamafa mai le 12 i le 18 itula i le aso.

I le va o pusa ma le faamalama, e mafai ona e faʻapipiʻiina nisi mea e atagia ai masini - mo le faʻata pe faʻata.

Faʻafefea ona tuputupu aʻe le lapoʻa i luga o le faapaologa saʻo

Ma nai tulafono sili o le a le o le sili mo le tagata amata.

Tuputupu ae Dill i luga o le faapaologa: o le sili atu le malamalama o le faiga

O le maualuga maualuga o le fafagaina mo ni mea ma isi laau - "Aydar"

Tulafono o le tuputupu ae Ukropia:

  • Uma le lua vaiaso e tatau ona pikiina e le aganuu e tatau ona pikiina i luga o se minelira faigata fetilaisa;
  • Afai o le vevela agai i luga o le 20 tikeri, ia mautinoa e faʻateleina ai le malamalama ina ia aua neʻi avea ma togalaau, malamalama ma faʻamauina;
  • I le vaiaso muamua o le tuputupu aʻe, pe a fana foliga mai, e tatau ona e faaofi i lalo le vevela i le po, tatala le faʻamalama (pe a tupu i le taumafanafana) ina ia aua le faʻataʻamilomilo i le taumafanafana.

Tusitusiga i luga o le autu: taʻele taʻele - faʻailoga ma le faʻalavelaveina

E sili atu lona ola i lenei aganuu i le fale mai Mati ia Aukuso, ona le manaʻomia lea o le toe manatu faʻapitolotoga. Ma i le tautoulu-taumalulu vaitaimi, o se isi mea manaʻomia e manaʻomia, e tusa lava pe o le a le manaia.

Auala e tupu ai le mafiafia i le taumalulu (vitio)

O le taupulepule e avea ma nofoaga o talatalanoaga faʻatoʻaga, ma o se auala matagofie lea e faʻatonutonu ai le lelei o oloa e oʻo mai i lau laulau. A o le i taimi uma, pe a maeʻa le faʻafaileleina o Ukrop, ou te fia alu i se isi lava mea, ma e masani ona maualuga le grechen, masani ona maualuga.

Staga Lelei!

Faitau atili