O fea Jigsp okeni: Eseesega meafaigaluega

Anonim

Mo le fausiaina ma le toe faʻaleleia galuega i totonu o le fale o le pule o le maple o loʻo i ai se faʻapitoa seti o meafaigaluega faʻapitoa. E le gata i le samala, Hackssaws ma le gaoia o le tagata i le va o se tagata moni, o se mea faapena e tatau ona i ai o le josik, talu ai o lenei meafaigaluega e mafai ona fesoasoani i le faatinoina o gaioiga. O le autu autu o le Jigsaw ua tipi pe tipiina le tele o mea: Plywood, Wood Walkboards, Choricboard, tioata, plaswall, plaswall, plaswall, susu ma uamea. Faatasi ai ma lenei mea faigaluega, e mafai e tagata ona faia se tipi i se laina sao, a ua e tipiina mea i luga o laupepa po o lio laveai. Sapalai o loʻo faʻaaogaina ma mo le inu eseese pu. O lenei lautele meafaigaluega a le 'au o loʻo faʻaaogaina i le fale toe faaleleia galuega, i le faʻagasologa o le gaosia lelei fale meaafale, pe a taoto mai fafo, ma isi mea.

O fea Jigsp okeni: Eseesega meafaigaluega

Electrolovka masini.

Lobzik mo le fale galue tele vave ma sili atu le lelei vaʻaia, e mafai ai ona e sefe le taimi faʻaalu i luga o le 'upega tafaʻilagi. O lea la, lenei mea faigaluega, afai e le o le mea lea i totonu o le fale poʻo 'i le atunuʻu, e aoga lava le faʻatauina o tagata ola uma. A faapea ona filifili se tagata e mauaina lenei mea lautele, e vave lava ona tuʻuina atu i le fesili, pe sili ona tele le tele o ituaiga keyes, ona o loʻo tele le tele o ituaiga meafaigaluega. O le a le mea e tatau ona faʻalogoina ai pe a filifilia se Jigsaw e avea ma e ona le sili ona lelei o le fale fesoasoani?

Faʻafefea nisi ni jigsaws mai isi?

O fea Jigsp okeni: Eseesega meafaigaluega

O le electrolovka tele.

O lo oi ai nei Jigsaws o le tusi lesona ma le eletise. O se mea masani a lima e i ai se faigofie fausaga ma ua mamanuina e inu ai faʻataʻitaʻiga eseese o fafie poʻo plywood. O le lelei o sea mea faigaluega e le gata o le maualalo tau. Faatasi ai ma le fesoasoani a tusi lesona Jigsaw, e faigofie ona e faia ma saʻo le lelei o le manifinifi i luga o le faʻailoga laina. Mo se mea i lima, e te le manaʻomia le faʻaaluina o le eletise, faʻapea foʻi ona leai se mafuaʻaga mo le fale eletise, o lenei ulo ua sauni e galue. O le le lelei o le masani ai o le numera o le le mafai ona motusia isi mea i totonu o laʻau, ina ia mafai ai lenei mea lelei mo faigofie toe faʻaleleia ma le tipiina.

I isi tulaga uma, o tagata e umia e mau i le suco wigsaw mo le fale. E ui e mafaagaloina lava, ae sili atu vave i le galuega ma, faʻamoemoe i le faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e vaʻaia mea uma mai i uʻamea.

Meafaigaluega o loʻo fafagaina i luga o le mana Grid ua faʻaigoaina o ni kopi eletise, latou te vaevaeina i 2 vaega ma polofesa.

O le a le mea e sili ona lelei? O le mafuaʻaga o le aiga lapoʻa o le aiga o loʻo tipiina vaega mai fafie (le sili atu nai lo le 7 cm mafiafia) ma manifinifi (0.4 cm). O lenei ituaiga o electroopers o loʻo fautuaina e faʻatau ai na o tagata o le a faʻaaogaina e le mafaamatalaina, seʻia oʻo i le 20 i le 30 aso. Fua mai o ia faʻataʻitaʻiga tele i Saina.

Tusitusiga i luga o le autu: Talosaga mo le umukuka faia o palasitika ma ou lava lima

Tomai Faʻapitoa Sigges o se sili atu, malosi ma aoga meafaigaluega. E mafai ona latou vavaeʻese se mafiafia tele o mea nai lo le faʻatusa o aiga: u i le 2 cm olimeninum, 1 cm uaeala. O mea faigaluega e masani ona faʻaoʻo atu ma isi foliga e faʻafaigofie ai ma faʻaleleia le gaioiga: Otometi swapep stredous, susulu, faʻatagaina oe e vave suia ai le tasi pylon O kopi eletise eletise e mafai ona 'ave i ai ni avega uumi, ae e sili atu taugata nai lo ogalaau i totonu. O ia mea e faia i Saina, ae i Europa: Suetena ma Siamani. Mo le toe faaleleia o le fale o le fale, o se polofesa ituaiga e sili ona fetaui.

Eseesega o le Jigsaws e maitau mai le tasi ma le isi ma i foliga o mea faigaluega. O lea la, o ni ituaiga eseese e eseese lava ma maua peni o ni ituaiga. Gaosi oloa e maua ai se mashroom ma apamemea. O le fea e sili ona lelei? O le 'au i le foliga o le mah potu e sili atu ona faigofie e galue ai i luga o se vaalele o loʻo i luga o le vaalele, ma se ato-pei o le matai faʻataga le matai e tatau ona faia. O lea, ua latou filifilia e tagata taʻitasi se faʻataʻitaʻiga e tusa ai ma ona sini ma mea e fiafia iai.

O ni nai upu e uiga i le vaai

O fea Jigsp okeni: Eseesega meafaigaluega

Ata o le masini o le eletise eletise eletise.

Ae e te leʻi filifilia se jigsaw mo se fale, e tatau ona iloa e le e ona se tasi o ana vaega autu o le lauʻeleʻele o le lauʻeleʻele, poʻo se pedel, o loʻo tuliesea e le afi. Piliki mo Jigsaws o lanu eseese, foliga, foliga o nifo ma le palu, pei ona fuafuaina e tipi ese mea i o latou fausaga. Sa faia foi foi e le auala na faia ai foi ni fomai. Carbon Steel Peels o loʻo faʻaaogaina i le galue ma le palasitika ma laupapa malu papa. O le tapoleni mai le maualuga-saoasaoa steel e mafai ona vavae ese e le gata i le palasitika, ae o le alumini, steel. O le mea sili ona tumau ma talitonuina o le bimtallic malosi e mafai ona suʻi o ni mea. E lelei le faʻaaogaina i le tipi poʻo le faʻailogaina o nofoaga faigata-i-mea e oʻo i ai.

Tusitusiga i luga o le autu: Faʻafefea ona faʻatau i luga o le faleoloa

O Shanks i le vaaia o mea ua tupu e ese. E mafai ona faʻatau se vaʻai ma se mea faʻalilolilo, ma o le a le aʻafia lenei gaioiga. O se faʻataʻitaʻiga lauiloa o le tasi-satauro, o loʻo gaosia e ni soʻoga e pei o Makita, Bosch, Skil, o Metabo. E le masani ona fetaui ma le lua-mafaufau ma lamolemole shnks, faʻataʻitaʻiga ma meavae na faataamilo ai pu. Lobzik mo le fale, fuafua i lona mafuaʻaga, e mafai ona i ai se seti o lanu eseese i se seti. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le kamupani na mamanuina lanu paie ua mamanuina e tipi ai patulaau ma fafie, ma le lanumoana - mo le galuega uamea.

O le a le ituaiga o nifo o le au tusitala?

O fea Jigsp okeni: Eseesega meafaigaluega

Tulimatai Jigsaw.

O nifo o le au vaai ua tusia, sasaina, talotalo - fiapima. Laa latou te tutusa pe tutusa. Ma e mafai foi ona eseese nifo o nifo: tele pe laiti. Afai e tele naua nifo i luga o le pia, ona tipi lemu lea o mea, ae matua lelei. Piili ma sina laititi o nifo o le a galue vave, ae roukury. Nifo nifo mafai ona tetea i itu eseese. E manaʻomia le uaea ina ia mafai ai ona faʻateleina le fuatia o galuega uma, ae puipuia foi le faʻatoʻilaloina o le Uepesaima, ae na faʻaititia le lelei o le tipi.

O loʻo faʻaaoga le maʻila ma le tetea o nifo o loʻo faʻaaoga mo le tipiina o le palasitika, fafie ma le le fiafia o mafaufauga. Laʻitiiti Wave-pei o nifo, ua teteʻa, ma o kulupu i itu eseese o loʻo fuafuaina mo le tipiina o le palasitika, o le Alumini ma Steel. O se masini o nifo e maua ai se lamolemole lamolemole. O nifo tetele o loʻo agavaʻa e faigofie, ae le mafai ona tipiina le chipboard chipboard, malu laupapa ma le fiberboard, ma luga o le soliina o le palasitika ma laupapa. Ae mo le tipiina o tioata poʻo ni chrammics, o nifo i luga o saga e le manaʻomia i soʻo se mea, taimane sprat o loʻo faʻaaoga i le sologa lelei. Lobzikov lautele vaʻai e mafai ona tipiina le mea sili atu ma le vave i laina tuʻusaʻo, ae mo le tipiina o cuves, e sili ona fetaui ma carvevis.

Fualaʻau i luga o le Autu: O fale e moni lava le moni, mafanafana ma faʻaolaina! (20 Ata)

Lobzic le eletise eletise filifilia filifilia tulaga

O le pule o loʻo mafaufau e uiga i le mea e tatau ona faʻatau i le fale, e tatau ona faʻatau atu i le fale ma le foliga o le faʻatinoga ma le tino o le pylon e mafai ma e te manaʻomia e folau pe a filifilia se meafaigaluega.

    1. O le tulaga taua tele e faʻalogo ai i le taimi e faʻatau ai se kigsa, o lona mana. O le a le mea sili atu, o le sili ma le sili ma le faʻalavelaveina o le a galue i le mea faigaluega. O Le Mana o le Poloketi Poloketi Ova mai le 250 i le 500 W, ma Le Mana o Faapitoa Ata E Le Sili Atu 800-850 W. E tatau ona foaʻiina i le malosi meafaigaluega ma mamafa sili atu nai lo isi eletise.
    2. E leai se tasi o tagata e manaʻo e tele se taimi e galue ai, o le mafuaʻaga lea o le filifili ai o le fale, e tatau i tagata ona manatu i le aofaʻiga o le tele o le afā o le tele o atu ai le tele o atu ai le tatou tulaga. O le mea e sili ona maualuga le saoasaoa, o le sili atu o le galue malosi sefe ma sili atu tamaoaiga. E mafai ona faia e le eletise eletise i le 3100-3400 agai i le minute.
    3. O le a le gagana e sili atu le talafeagai i le galuega? O le mea sili e faʻaoʻo atu ai ma se pule faatonutonu o taimi o taimi o gaioiga. O lenei vaega e sili mo tagata na mananaʻo e tipiina mea o eseese.
    4. O le isi galuega aoga, ua uma ona taʻua i luga o le saoasaoa ma faigofie suia o nisi pylons i isi. I nisi faʻataʻitaʻiga, o le suiga o loʻo tupu i le masani ai o loʻo feagai ma se lever faʻapitoa, faʻapipiʻi i le tino meafaigaluega.
    5. O se taua taua mo nisi tagata o le tau o le oloa. Afai o le meafaigaluega e matua seasea maua, e mafai lava ona filifilia se supa sili ona taugofie. Afai o le tele-fua galuega i le toe faʻaleleia poʻo le teuteuina o faʻatasiga o loʻo fuafuaina, e le manaʻomia le sefe o se tupe, ma e sili atu i le faʻatauina o ni taugofie, ae sili atu ona lauiloa.

O le isi tulaga, na filifilia e le Jogpge taʻitasi mo ona faamoemoega ma tali atu i latou lava agavaʻa, ma e uiga i mea e lelei ai mo faʻataʻitaʻiga ma ituaiga saʻo. O le a latou mauaina tonu le lobzik mo le fale, o le a fetaui lelei ma o le a sili ona faamaoni ma o le a faamaoni i lo latou fesoasoani mo le tele o tausaga.

Faitau atili