Faʻafefea ona vali le faitotoʻa i lalo o le mea moni: Sauniuniga, Tekonolosi

Anonim

I fale tuai, o le faitotoʻa uma o faitotoʻa ma totonu o faitotoʻa faitotoʻa e matua tumau lava. E iloga ona iloagofie ma le faʻatuatuaina sili ma le faʻatuatuaina, talu mai le taimi na latou fausia ai, fafie na faʻaaoga mai i mea maualuga (ok et al.). O le tele o tagata e na ona faʻaavanoaina e sui ai faitotoʻa i uʻamea fou poʻo palasitika. Faʻafefea ona vali le faitotoʻa i lalo o anamua?

Faʻafefea ona vali le faitotoʻa i lalo o le mea moni: Sauniuniga, Tekonolosi

Afai o le fale mamanu e faia i se tagata tuai ma o loʻo faia i mea tuai, ona vali lea o se mea moni o le a tautua o le sili ona talafeagai o le pisia o ana faitotoʻa.

Ina ia taliina lenei fesili, e tatau ona e faamasani ia te oe lava i fautuaga ma fautuaga mo ia galuega. Lenei ua avea o se faiga e vali ai faitotoʻa i lalo o le mea tuai, ae maise faʻamaoniga na aliali mai ma faʻataʻitaʻiga ma ua maua i latou galuega. A faʻapea e faia le mamanu i le fale i le mea tuai ma o loʻo teu i mea e sili ona fetaui lelei, i le auala sili na talafeagai e vali ai a latou fatufatu.

Lalo o le a avea ma fautuaga ma fautuaga i le auala e vali ai le faitotoa ma itiiti tau. Ina ia faataunuuina lenei galuega, ua lava mea e tausinofo i tekinolosi ma muamua tomai e galulue ma mea faigaluega ma fafie.

Sauniuni sauniuni o faitotoa

O lenei faiga e aofia ai vaega nei:

Faʻafefea ona vali le faitotoʻa i lalo o le mea moni: Sauniuniga, Tekonolosi

Muamua lava, e manaʻomia le aveeseina o le vali poʻo se va eseese i le pito i luga o le laʻau ma se spalala.

  1. Lē e le mafai ona le iloa, lokaina, amonds ma faʻataʻitaʻi (pe a iai i le faitotoʻa). O lenei galuega e tatau ona faia sili malie, a leai se isi mea e mafai ona lafoaʻiina, mo le faʻagaioiga o mea e manaʻomia.
  2. O le moli atoa o le faitotoʻa e tatau ona faamamaina le palapala ma le efuefu. O lenei mea e fai ai le amo i le vaipuna.
  3. Muamua e tatau ona e aveese uma vali vali po o le vale i le pito i luga o le laau. Mo lenei faitotoʻa, o loʻo faʻapipiʻi faitotoa i se tulaga faalava (mo se faʻataʻitaʻiga, tuu i totonu o nofoa e lua) ma le fesoasoani a se masini olo poʻo paʻu aveʻese ai le ogaumu tuai. Afai e iai le tele o itu, o le galuega tele, aemaise lava le tele o taimi, aemaise lava pe a fai e faʻatino i tagata taʻitoʻatasi. Muamua, e tatau ona e faʻaaogaina se sakete lapoʻa, ona faʻasolosolo lava lea ona alu atu i le tamaʻi manu.
  4. A maeʻa lena mea, e tatau ona vali ai le vae o le faitotoʻa o le laupapa.
  5. Afai e i ai le loloto o le po o le palu (taʻei, scratches), ona latou manaʻomia lea o le tuʻuga ma pe a maeʻa le faʻamago i le sheery nofoaga - pollut. O Fassocs ma isi mea faapena na filifilia i lalo o le lanu o le vaega autu o fafie e faʻaaoga mo le punou. O le galuega e faʻatino e faʻaaoga ai se paʻu poʻo se palasitika spatila.

Tusitusiga i luga o le autu: taele: o le tamaoaiga toe faaleleia ma ou lava lima, ata o ata

Faʻafefea ona vali le faitotoʻa i lalo o le mea moni: Sauniuniga, Tekonolosi

E mafai ona e aveese le vaega tuai o vali ma le fesoasoani a le faʻapitoa vailaʻau o loʻo faʻaaogaina ma se pulumu.

E mafai ona e faʻaogaina e aveese ai le vali tuai ma sili atu mea faaonapo nei, pei o se gel geel poʻo le vai e mafai ona faʻatau i le maketi maketi pe i le teuina o ia talaaga. O nei auala o loʻo faʻaaoga i luga o le faitotoʻa ma se faʻaseʻe poʻo le pulumu. Afai o le vailaʻau o loʻo faʻaogaina i totonu o le AEroluck Puptick, o loʻo tosina i luga o le laʻau o le laʻau i totonu o ni nai minute. Afai o le vaega o vali tuai o le tele o le gaʻo, o lenei gaioiga o loʻo faʻatautaia i le tele o taimi. O le ata vali vali ua aveese e le spalala.

O nisi e faʻaogaina ni fau fale faʻataʻavalevale poʻo le sosolo i luga o ia mataupu. Ae o lenei metotia e le mafai ona faʻaaogaina pe a fai o faitotoʻa i tioata. Latou muamua manaʻomia le aveeseina ma naʻo le faʻaaogaina o le vevela o le vali. E sili atu tagata le poto i ai i nisi tagata e le tatau ona mafaufau i nisi metotia, talu ona faʻaaogaina, o se laʻau ulu, e mafai lava ona faaitiitia uma o galuega. O le a tatau ai ona mulimuli i tulafono saogalemu.

E masani lava, ina ua maeʻa aveesea le ogaumu tuai, e iloa ai o le faitotoʻa o faitotoʻa o loʻo iai le lanu le mautonu i foliga o le malamalama ma le pogisa nofoaga. Mo logatasi o le lanu lanu, e mafai ona e faʻaaogaina ni fiva faʻapitoa mo fausaga fausaga laupapa. Ua latou ofe i le vaega o le 1: 3 i le vai ma apalai i le laau ma se faasee.

I le mavae ai o ia maʻoti, e faigofie ona aveesea le vali mai le faitotoʻa. Ua olo nei ma le mataʻeʻesega mata ma gau taʻeiʻeʻei ma gau.

Tekonolosi o le faitotoa i lalo

O lenei galuega e aofia ai le tele o tulaga:

Faʻafefea ona vali le faitotoʻa i lalo o le mea moni: Sauniuniga, Tekonolosi

Ia maua le lanu talafeagai, e fautuaina e vili toso i luga o se laupapa laupapa.

  1. Muamua, ina ia maua le lanu manaomia, faataitai i luga o soʻo se laupapa laupapa, ufiufi i se fuaiupu. Ina ua maeʻa le lanu o Gamma ua maua, e mafai ona e siʻitia le faiga i le faitotoʻa: O le lauʻeleʻele atoa o le mataupu o loʻo ufiufi i se veneer.
  2. O le faia lea o lenei mea, o se faʻailoga faʻapitoa e faia: o se fasi ie puipui i le cotton mataupu. A e galue, o le similet ua faʻaopopoina i totonu ina ia mafai ona faitau le vai. O le laʻau ua ufitia i le tele o faaputuga ae e te leʻi mauaina le mea e manaʻo ai le mafiafia. O le vaega mulimuli ane o le vaega o loʻo faʻaaogaina na o le maeʻa ina ua maeʻa faʻamago le muamua. Afai o loʻo iai tioata faʻapipiʻi i luga o faitotoʻa, ona tatau lea ona sefeina e se puipuiga puipuia lipine.
  3. O le tuʻuina atu o le faitotoʻa o se ituaiga tuai, e manaʻomia le faʻataʻitaʻiina o le faʻaaogaina o ona tulimanu, latalata i le keyhole ma peni. E lua auala e faʻataunuʻuina ai.
  4. O le auala muamua e igoa o le fufuluina. Ina ia faia lenei mea, ma le fesoasoani i uʻamea pulumu, o le ulu atoa o le faitotoʻa ua togafitia, ina ua uma ona ave i luga o le pito i luga, tofa tino. E i ai le laititi o le lauulu. Faʻaoga i le toniga, e mafai ona e mauaina le aʻafiaga o le "papa". Faatasi ai ma le auala lona lua, o le a mafai ona faia le faʻafitauli e faʻaaoga ai le ata o le eseese o isi tupulaga.
  5. Ona fufulu pe amuina le pulumu i luga o le faitotoʻa atoa o le faitotoʻa ma le leai se lanu, i le tele o vaega. O nisi taimi pe a uma lenei taotoga, ua toe faʻatuina ona faʻamama mata o fafie. Ia aveʻesea latou, o nei nofoaga o loʻo olo i le paʻu o le paʻu.
  6. O nisi mea e tele o le tele o lanu e leai se lanu e faaaogaina.
  7. Faʻapipiʻiina i luga o le faitotoʻa faitotoʻa, lima ma matalosi, o loʻo taulaʻi atu i le nofoaga saʻo.

Mataupu oi luga o le autu: matou te faʻaaogaina se KEL mo ata vali

Mea talafeagai ma mea faigaluega

Faʻafefea ona vali le faitotoʻa i lalo o le mea moni: Sauniuniga, Tekonolosi

Mea faigaluega mo faitotoa vali.

  1. Fafie Fafie.
  2. Tuu i luga (primer) mo fafie.
  3. Lūina.
  4. O le skar skar (tele ma laiti).
  5. Gel po o vali le aveeseina o vai.
  6. Mordada.
  7. Palu mo laupapa laupapa.
  8. Fausia Haradryryer po o le sosolo o le lamepa.
  9. Uamea.
  10. Valiina o le lipine.
  11. Fulufulu ma cotton ie.
  12. Faasee po o le ata vali.
  13. Paʻu (palasitika) sparala.
  14. Leai se lanu.
  15. Sikulukalaiva.

Afai ua manaʻomia le matua i luga o le faitotoʻa fou, ona le mafai uma lea e le aulotu tekinolosi uma. Na o le muamua sauniuniga taualumaga e le aofia ai.

E mafai ona tutoʻatasi na faia na aoga e mafai ona faʻafia ona faʻatinoina le faʻaaogaina o fautuaga uma o i luga.

Vali faitotoʻa - o le galuega o loʻo i luga o le tauau e oʻo lava mo se tagata amata.

Faitau atili