O le a le kulimi e filifili ai i le tusi ata

Anonim

E te manaʻomia le sili ona lelei pepa pepa faʻapipiʻi? Alu i le pito pito i luga fale supamarket poʻo le faleoloa mo le fausiaina o mea fatu ma fesili atu i le faʻatau atu o le faufautua e fautuaina oe le sili ona lelei.

O le a le kulimi e filifili ai i le tusi ata

O le Siamani na sauni e galue

Kelu mo vingl

O le aʻoaʻoina mai ia te oe o le kelu mo le pepa puipui. O le a ia fautuaina e faʻatau le mea na fautua mai ai le tagata gaosi i le faʻatonuga i lisi o lisiti. E mautinoa lava o le sili filifiliga. Afai e le mafai ona maua le fautuaina o le faʻaaogaina, o le toʻatele o tagata faʻatau o faufautua o le a fautuaina le faʻaaogaina o le "Super vinyl".

O lenei kulimi o se vinyl clister ma anti-alavai faaopoopo. O lona uiga o le laumei o le a le pasi mai i le pepa puipui ma le ea o le a le soloia. O le uliuli uliuli e le faia i luga o le puipui.

O le a le kulimi e filifili ai i le tusi ata

O le tuʻufaʻatasiga mo mea e sili atu ona mamafa mai Farani polofesa

E tupu le tagata e manaʻomia le kulimi lea e mafai ona faʻapipiʻi e le gata ile paletila, ae o isi foi ituaiga faʻapipiʻi. Ma o le tagata faʻatau faʻatau e fautuaina le lautele mo a latou ie mamafa o le tufugaga. O le CMC-polofiti, Bustilat ma le taimi, ma Coussters, talafeagai mo le Chedile ma mamafa Vinnyl Wappapers.

Toetoe o tagata gaosi tetele uma o loʻo i ai galuega umi i luga o le maketi ma faʻapitoa i le tatalaina o meafaitipi i le lautele lautele, faʻalauiloa se faʻafanua o le i ai. O nei talatalanoaga na taofia le fungis poʻo le uliuli uliuli i luga o luga o puipui. O siama faʻaosofia o loʻo faʻaleagaina mea e mafua mai i le faʻaopoopoina, e le faʻataʻatia ai.

Manatua pe a e vaʻai mo le puipui i totonu o le umukuka, faletaele ma le faʻamalosi e faʻatau ai ni faʻavae mo mamafa o loʻo iai le lauiloa.

Ioe, sili lava pe a na e mauaina le kulimi na fautuaina e le pepa ulufale i luga o le lisi, ae afai o le a sili ona tutusa Farani, o le a sili ona faigata ona filifilia le fautuaga. I le tulaga lautele, afai e te le o mauaina, Faʻatau naʻo le amio. Faʻailoga tagata faʻatau faufautua o le a faʻailoa atu, tele lava o le a auai i lana faleoloa.

Tusitusiga i luga o le autu: Faʻafefea ona fai se lapoʻa o le ogaumu i luga o le loggia ma le palu

O a faʻamatalaga e masani ona faʻaaogaina mo le

O le Creylele Corpaper Parpaper. Leai se solomuli pe a uma ona pipii i luga o le puipui o le a le. O le mea lea, ua manaʻomia e le tuʻufaʻatasia e le amanaʻia ia latou i puipui. E masani ona aʻoaʻoina le tagata faufautua faufautua "Pufas GTV RID-Kleber". O le maualuga-uiga maualuga o le pito i totonu o Siamani. Afifiina i le itiiti ifo 200 g ma le tulaga 500 g o ato.

O le a le kulimi e filifili ai i le tusi ata

Tagavai tutu o Siamani kulimi

O lenei tuʻufaʻatasiga e mafai ona faʻapipiʻi i soʻo se auala faigofie:

  • Faatatau i luga o pepa puipui, ona faʻapipiʻi lea i le puipui.
  • Lubricate le puipui. Apalai ma le faʻapipiʻiina le faʻapipiʻi.

Paleni afifi e lava e lava totogi mai le 20 i le 25 m2. Ma le isi, e mafai ona faʻatau se isi keke keke. Galue i le sauniuniga o pa o puipui o le a tutusa, tusa lava poʻo le a le aoga o le gaosi oloa.

Kuka luga

  1. Matamata le pepa puipui tuai ma le vai ma aveese le spalala mai le puipui. Afai ei ai se paʻepaʻe paʻepaʻe, fufulu i le vai faʻaaoga se pupuʻu.
  2. Afai e te maitauina i luga o le puipui o tagata faigaluega po o taupega, latou te manaʻomia e faʻamaualalo ai latou. Aoina o le vai kelu e mafai ona apalai i puipui uma o le potu. Faatali, pe a mago (mai le 2 i le 8 itula) ma le glie pepa puipui.
  3. Afai e le faia e le prim le kelu, ona e mulimuli ai i le puipui ina ia mama atoa ma mago. E le gata i lea.
  4. Afai e faia le puipui o se mea se mea e maua ai le lelei o le susu, e muamua mai lava i le fuafuaina. Filifili ia mea faʻapea lava i totonu ma o le a le faʻatagaina le susu i le gauaʻi i luga o le pepa puipui. Maualuga-uiga lelei afu i soo se tulaga ua le toe i ai.

Kuka kuka

Ave le palasitika, gatetega poʻo se pamu o le pakete poʻo se pesini. O le mea autu o le ipu o le potu malolo. Liligi 3.5 lita o vai mama. Tele sipuni faia o se vortex gennel ma lulu ai i le mea lemu. Tumau i taimi uma 1 pe 2 minute. Ia tuu nei i le 3 minute.

O le a le kulimi e filifili ai i le tusi ata

Sauni Glie i le le-tulafono

Fefiloi lelei ma e mafai ona e faʻaogaina patus.

Fono. A faʻaaogaina mo le pepa puipui, mulimuli i faʻatonuga ma ia amanaia faʻamatalaga a le tagata gaosi oloa. Taofi maumaututu o se matutu fefiloi tapunia. Mulimuli i le susu e fai ai le fausaga.

Super Voyl

Mafaufau i le lauiloa lauiloa "Britol Super Vinyl". E faʻatino i ni tamaʻi afifi o 150 g ma i le tulaga 300 g. O le laualuga o le puipui o loʻo sauni ai e pei ona manatu i luga o le putus glus.

Mataupu i luga o le autu: faʻafefea ona faʻapipiʻi papala i luga o puipui ma le taualuga

Kuka kuka

Vaʻai i le faʻatonuga pe o le a le tele o le vai e manaʻomia mo le afifiina ma sasaa i totonu o se palasitika poʻo se isi pakete. O le vai e tatau ona fai si mafanafana. E tusa o le 25 ° C. O le gaosi oloa fautuaina (E i ai se laulau) ma le faʻapipiʻi fua faatatau mo se ituaiga ituaiga o ana mea, i le matou mataupu Vaelua i se vaega se faatusatusaga.

O le a le kulimi e filifili ai i le tusi ata

Glue Blicosition mai le Igilisi gaosi oloa

Ia ave se sipuni tele. Fausia se vai o le vai i totonu o le pakete ma teisi solo ese mai le pito, faasolosolo lemu le powder. I le taimi lava e tasi, o le a taumafai pea mo le 30 sekone. Faamalosia le 15 minute. Matou te tutu ma palu lelei. O la matou tuʻufaʻatasiga ua sauni e faʻaaoga.

Faaaoga le vaega

Oti le vaega sili ona manao. I totonu ma le pulumu mai le ogatotonu agai i pito ae tusa ma le kulimi. Aua neʻi galo o loʻo manaʻomia le taulimaina ma le faaeteete o itu ma latou te le oli.

O lenei o itu o loʻo feoaʻi atu i le ogatotonu o lena si kusi. E manaʻomia ona maua se upega tafaʻilagi i luga ole laiga. E sili atu i le Upega Tafaʻilagi i le AMBACY IND 5, o le maualuga o le 10 minute. Ia fautua atu le tagata gaosi oloa. E i ai faatonuga ma fai atu mea lilo.

Le toe aoga o le sem.

Sauni mea uma lautele vaega mo le numera aisvise ma isi ofutino. E mafai ona e faʻatauina i se pakete o le 1, 5, 10 poʻo le 20 kg. E matua manino lava, a aunoa ma faaputuga, sinasina manu paolo, pei o le jelly. Aua le lafoa le laualuga. E le aliali mai i luga o tamaitusi. Faia lelei le astepaper.

Apalai i se pulumu poʻo se faʻaseʻe i luga o le tapoleni. E faigofie ona pupula i luga o le puipui ma e mafai ona e faʻaogaina fua le fasi pepa i le jack fasi. E i ai le itiiti ifo o le 5, o le maualuga o le 10 minute. O le a le ofuina le tufuga ma tafega, e manaia.

O le a le kulimi e filifili ai i le tusi ata

Glue Finan i le maeʻa o se pepa i ni tamaʻi pakete

O seevae i luga o le sima, e iai ma le lamolemole poloka poloka, pe a fai o se faʻauma muamua ma le lamolemole e lamolemole. O le Wallpapers o le a mago ia le itiiti ifo 12 ma i le 24 itula.

Mataupu i luga o le autu: toe faaleleia o le fufuluina masini e faia oe lava

O le fale gaosi oloa e teuina 6 masina. Tuu le powder i se nofoaga faapena e le o le tau o le vevela tele pe malulu. + 5-35 ° C Optimol Bed Store.

A faʻaaoga, mafaufau i tuutuuga:

  1. Ole vevela ole ea ile potu e itiiti +10 ° C, maualuga +35 ° C.
  2. O le tagata gaosi i luga o le ulutala Dous mai tulafono. Pei o le mea sili e pipii ai. Mulimuli i fautuaga.
  3. Afai e te maeʻa ma tumau le paluga, tapuni le pakete faʻalelei.
  4. Afai e tatau ona e tuʻua palasitika, ona toe foʻi lea o le sol-dal xxl sili atu.

O Priceers Sili:

  1. Afai o le laufanua o le puipui o loʻo paʻu fua, faʻaaogaina lelei lata mai, ona e manaʻo ai lea i le durcifond.
  2. Afai e masani ona faateleina le potu ma susu, na te tausuai ai Antingiete.

Auala e Faamuamua ai Itumalo

O le isi fasi pepa o loʻo fetuʻunaʻi i lalo ifo o le faʻapipiʻi. E i ai lau 2 pe 3 minute. E o ese atu e faʻapipiʻi faʻatasi. Ogatasi i le ata. Afai e alu luga le pito i luga, faʻaaoga le Kleo faapitoa tomai mo le faʻasaʻoina. See o pito o le pepa puipui ma fetaomi i le puipui.

O le a le kulimi e filifili ai i le tusi ata

Faakelu e galue ma soʻoga o le pepa puipui, faʻataga oe e aveese ni mea taua laiti

Lea la o le lumanaʻi e le mou atu le Tasvas, ia toe taumafai soo aua le alu i fafo o le potu, aua le aveina le ea ma leai se mea mo le isi 3 aso. E tatau ona malupuipuia puipui. I lalo o tulaga masani, e te le tatau ona fai le toe faaleleia i le 5 pe 6 taimi sili atu nai lo le 5 pe 6 tausaga, pe tele lava.

O le a le mautinoa e mafaufau ai pe a filifilia le kulimi

Mo ni tusitusiga faʻapipiʻi e te manaʻomia na o le maualuga-tulaga maualuga. A e filifilia le tuʻufaʻatasiga, mafaufau i ni uiga taua:

  1. O le mea taua o le faʻavae e le faʻailogaina ma leai ni nofoaga.
  2. Mulimuli i faʻatonuga i luga o le afifi, faʻafefea ona kuka ma faʻaaoga le kulimi.
  3. O le gafataulimaina o le tuufaatasiga i le le sua heady taua.
  4. Manaomia anti-alavai.

Matou te faʻamoemoe o lenei o le autu o tapenaga ma pipii pepa puipui mai tamaitusi ua manino ma malamalama mo oe.

Faitau atili