Koji ljepilo odabrati tekstilnu pozadinu

Anonim

Trebate li najbolji tekstilni ljepilo? Idite na najbliži građevinski supermarket ili spremite za izgradnju građevinskog materijala i pitajte prodavatelja konzultanta da vam preporučuju najbolji sastav - to će biti jednostavno rješenje.

Koji ljepilo odabrati tekstilnu pozadinu

Njemačka šminka je spremna za rad

Ljepilo za vinil

Nakon što je naučio od vas koji ljepilo za tekstilnu pozadinu. Savjetujet će da kupi onoga koji preporučuje proizvođaču u uputama o rolama. Ovo će definitivno biti najbolji izbor. Ako je nemoguće pronaći preporučeni sastav, većina prodavača konzultanata će savjetovati korištenje "super vinila".

Ovo ljepilo je vinil klaster i anti-hvataji aditivi. To znači da vlaga neće proći kroz pozadinu i zrak neće pasti. Crni kalup se ne formira na zidu.

Koji ljepilo odabrati tekstilnu pozadinu

Sastav za teška pića od francuskih profesionalaca

Događa se da osoba treba takav ljepilo koje se može priključiti ne samo tekstil, već i drugim vrstama pozadine. Tada konzultant prodavatelja preporučuje univerzalno za teške tkanine kompozicije. Ovo je CMC-profit, bustilat s trenutak i clastir, pogodan za tekstilne i teške vinilne pozadine.

Gotovo svi glavni proizvođači koji već dugo rade na tržištu i specijaliziraju se za oslobađanje ljepila u širokom rasponu, uveli su fungicid i antiseptik u njihov sastav. Ovi aditivi sprečavaju gljivice ili crni kalup na površinama zidova. Bakterije izazivaju truli materijal također zbog aditiva, ne razvijaju se.

Zapamtite ga ako tražite pozadine u kuhinji, kupaonice i hrabro kupiti formulacije za teške pozadine od poznatih proizvođača.

Naravno, to je najbolje ako dobijete ljepilo koje preporučuju pozadina proizvođača na roli, ali ako su to ekskluzivni francuski pozadini, bit će izuzetno teško odabrati preporuku. Općenito, ako ne pronađete, kupite samo kvalitetu. Mark prodavatelj konzultant će reći, najčešće će biti prisutno u njegovoj trgovini.

Članak o toj temi: Kako napraviti masovni pod na lože i balkon

Koje se formulacije često koriste za tekstil

Tekstilna pozadina teško. Nema skupljanja nakon lijepljenja na zidu neće biti. Stoga se kompozicija treba pouzdano popraviti na zidovima. Često prodavači konzultanata preporučuju "PUFAS GTV Roll-Kleber". Vrlo kvalitetan sastav proizveden u Njemačkoj. Pakiranje u malu 200 g i standardne 500 g pakiranja.

Koji ljepilo odabrati tekstilnu pozadinu

Standardni tutu njemačkog ljepila

Ovaj pripravak se može priključiti na bilo koji prikladan način:

  • Nanesite ga na pozadinu, a zatim ih pričvrstite na zid.
  • Podmazati zid. Primijeniti i prilagoditi traku.

Standardni paketi su dovoljni za plaća od 20 do 25 m2. Osim toga, možete kupiti bilo koji drugi prikladan ljepilo. Rad na pripremi zidova zidova bit će sličan, bez obzira na proizvođača.

Površina za kuhanje

  1. Gledajte staru tapetu s vodom i uklonite lopaticu iz zida. Ako je došlo do bijelog, operite ga vodom pomoću spužve.
  2. Ako primijetite na zidu udubljenja ili pukotina, moraju ih izoštriti. Prikupljanje ljepila vode može se primijeniti na sve zidove sobe. Pričekajte, kada se osuši (od 2 do 8 sati) i ljepilo pozadinu.
  3. Ako prajmer ne radi ljepilo, onda slijedite zid da biste bili potpuno čisti i suhi. Osim ovog odmašćivanja.
  4. Ako je zid napravljen od takve materijale koji savršeno upija vlagu, ona je unaprijed nanesena u unaprijed određenoj. Odaberite takve da duboko prodire i neće dopustiti propuštanje vlage na pozadinu. Visokokvalitetni ljepili u svakom slučaju ometaju ga.

Ljepilo za kuhanje

Uzmite plastičnu, pocinčanu ili emajl kantu ili bazen. Glavna stvar je da su jela prostrana. Ulijte 3.5 litara čiste vode. Velika žlica napravi vrtlog lijevak i sisa tamo polako prah. Stalno se miješa 1 ili 2 minute. Sada pustite da stoji 3 minute.

Koji ljepilo odabrati tekstilnu pozadinu

Spremni ljepilo u nestandardnim spremnicima

Temeljito promiješajte i možete koristiti PUFA.

Vijeće. Kada se koristi za tekstilnu pozadinu, slijedite upute i uzeti u obzir preporuke proizvođača. Držite ostatke suhe mješavine zatvorene. Slijedite vlagu kako biste nadoknadili sastav.

Super vinil

Razmislite o popularnom sastavu "Bristol Super Vinil". Privodi se u malim paketima od 150 g i u standardu 300 g. Površina zidova Pripremite se na sličan način kao i za gore razmatrane PUFAS ljepilo.

Članak o temi: Kako lijepiti staklene prozore na zidovima i stropu

Ljepilo za kuhanje

Pogledajte upute koliko je potrebna voda za pakiranje i ulijte ga u plastiku ili bilo koju drugu kantu. Voda bi trebala biti malo topla. Približno 25 ° C. Proizvođač preporučuje (postoji tablica) i omjer ljepila za određenu vrstu šupljine, u našem slučaju tekstila. Podijeliti u takvom omjeru.

Koji ljepilo odabrati tekstilnu pozadinu

Sastav ljepila s proizvođača engleskog jezika

Sada uzmite veliku žlicu. Stvorite cirkulaciju vode u kanti i malo povlačenje s ruba, postupno rezervni prah. U isto vrijeme, kontinuirano se miješa oko 30 sekundi. Do 15 minuta. Stojimo i miješamo temeljito. Naš sastav je spreman za korištenje.

Primijeniti sastav

Izrežite željenu veličinu trake. Unutra s četkom iz središta prema rubovima, ravnomjerno rasporedite ljepilo. Ne zaboravite da rubovi moraju biti pažljivo rukovati tako da ne iskopavaju.

Sada se rubovi savijaju do sredine te strane. Potrebno je dobiti online priključak. Impregnirana je minimalno 5, najviše 10 minuta. Tako savjetuje proizvođaču. Postoje upute i kako držati pruge.

SEMIN SEM Murale.

Spreman univerzalni sastav za platnene tekstilne i druge premaze. Možete ga kupiti u kanti od 1, 5, 10 ili 20 kg. To je transparentno, bez kvržica, bijela mliječna nijansa, poput želea. Nemojte baciti površinu. Ne pojavljuje se na tekstilu. Savršeno impresionira pozadinu.

Nanesite ga na četkicu ili valjak na platnu. Lako se klizi na zidu i slobodno možete prilagoditi traku na priključak. Postoji najmanje 5, najviše 10 minuta. Sastav neće kapati ili protok, što je lijepo.

Koji ljepilo odabrati tekstilnu pozadinu

Navijači ljepila u gotovom obliku u malim kantama

Čuju trake na beton, bilo koji s glatkim površinskim blokovima, ako postoji završna prajčina, a površina je glatka. Pozadine će se sušiti najmanje 12 i 24 sata.

Članak o temi: Popravak perilice rublja to učiniti sami

Tvornički paket je pohranjen 6 mjeseci. Stavite prašak na takvo mjesto kako ne bi se izložili velikoj toplini ili hladnoći. + 5-35 ° C Optimalna temperatura skladištenja.

Kada se koristi, razmotrite uvjete:

  1. Temperatura zraka u prostoriji je minimalna +10 ° C, maksimalno +35 ° C.
  2. Proizvođač na oznaci preklapa pravila. Optimalno ih držite. Slijedite preporuke.
  3. Ako završite i ostanite smjesa, čvrsto zatvorite kantu.
  4. Ako trebate ostaviti plastiku, onda će se SEM-Sol XXL odgovarati više.

Najbolji prajmeri:

  1. Ako je površina zida labava, dobro apsorbirana, nedavno obnovljena, onda trebate durcifond.
  2. Ako je soba često povećala vlažnost, potrebno je anti-humidit.

Kako staviti spojeve

Sljedeća traka se podešava ispod zalijepljenog. Imate 2 ili 3 minute. Blisko doći kako bi ih uklopili zajedno. Poravnati u crtežu. Ako se rubovi iskopaju, koristite Kleo poseban sastav za ispravak. Spustite rubove pozadine i pritisnite na zid.

Koji ljepilo odabrati tekstilnu pozadinu

Ljepilo za rad s zglobovima pozadine, omogućuje vam da se riješite malih nedostataka

Dakle, u budućnosti platno nije nestalo, pokušajte još jednom ne izlaziti iz sobe, nemojte voziti zrak i ni u kojem slučaju još 3 dana ne otvarajte prozor, Windows. Pozadine trebaju biti osigurani. U normalnim uvjetima ne morate napraviti popravke u 5 ili 6 puta češće od 5 ili 6 godina, ili čak i rjeđe.

Ono što svakako smatrate prilikom odabira ljepila

Za tekstilne pozadine trebate samo visokokvalitetno ljepilo. Kada odaberete sastav, razmislite o takvim osnovnim karakteristikama:

  1. Glavna stvar je da sastav ne označava i ne ostavlja mjesta.
  2. Slijedite upute na paketu, kako kuhati i primijeniti ljepilo.
  3. Održivost sastava na visokoj vlažnosti je važna.
  4. Trebate anti-zgrabite aditive.

Nadamo se da je sada tema pripreme i lijepljenja tapeta iz tekstila postala transparentna i razumljiva za vas.

Čitaj više