Polythylene afifi oloa

Anonim

O lenei lalelei Rug mai le afifi e matua tumau lava ma i le taimi lava e tasi e sili le manaia, le fefe i seevae vai ma palapala seevae. E matua pupula ma manaia. E le mou ese atu o ia ma le le lulu. E fiafia i ai? Ae o lenei ... O sea fala mai le afifi e tatau ona fesoʻotaʻi fesoʻotaʻiga a tagata taʻitasi-faʻamaoniaina.

Polythylene afifi oloa

Ae sili atu na matou faʻaaogaina ai le metotia o le faʻatuina o vulu mai palasitika taga. O le eseesega i le va o le vulu o lenei fala e naʻo le lua o fasi pepa o afifi ua faʻaaogaina iinei. Ma fausia se vulu o le vulu, o se fasi paʻepaʻe o le paʻepaʻe ma se fasi uliuli, ma anin e tasi lava metotia.

Mo le Rug moni, e tatau ona e kuka:

  • Sefulu uliuli ato o 60 lita
  • fitu paʻepaʻe afifi o le tutusa voluma
  • Hook filifili taʻitoʻatasi, o lenei fala o loʻo lalagaina ma se crochet, o le voluma o le 6.5 mm

O le getting togi: fitu matape ma fitu laina - o le sikuea lea o le 7.5 e 7.5 i le 7.5 cm. Peitai, e tatau ona faʻafesoʻotaʻi le faʻataʻitaʻiga o oe ma fuafua le tele o le fala

Timuga o le tautoulu o le a e o le a tupu lava i le ala. Faafetai i se vulu e le masani ai, e le tatau ona sili atu le faʻatinoina o le galuega autu ma atoatoa talafeagai i totonu o le alatele i le fale e ola ai tagata.

Polythylene afifi oloa

Ma i latou e masani ona agai atu i pito mafanafana i luga o aso malolo taumalulu e mafanafana i luga o le mafanafana sami sami, e mafai ona aoina ma fuafuaina se malaga. Na o le taimi e nonoa ai se ato suli lanu enaena. Mo se faʻataʻitaʻiga, pei o lenei ...

Polythylene afifi oloa

Sa ou nonoa lenei ato mai lapisi lapisi o lanu e lua. Sa ou fiafia tele i le taunuuga. Ma oe?

Faafetai mo le manatu o le fausiaina o se fala mai afifi.

Mataupu i luga o le autu: aluga na faia i le auvae tuai: Mai le masani ai i le muamua

Faitau atili