Polycarbonate Gazebo mo le tuuina atu

Anonim

O le taimi nei, o le fausiaina o galuega polycarboate ua latou salalau atu. Ole mea masani lava, e tele ana galuega i luga ole taumafanafana. E manaia tele mo se malologa malolo ma se ipu ti poʻo se tusi, faʻapea foi mo le malie ma kamupani faauo. E tele kamupani fale e ofo atu le maualuga o tulaga lelei ma vave fausia se sioa mai polycarbonate, ae mafai foi ona tumau tutoatasi. E manaʻomia se manaʻo ma sina taimi avanoa.

Polycarbonate Gazebo mo le tuuina atu

I le faʻaaogaina o le polycroarbontate i le taimi o le fausiaina, o le Geazebo e faʻalelei ma sili ona lelei. O ia fausaga e matuaʻi faʻamalosi ma faifai pea, ma leo faʻaaloalo ma le vevela-puipuia, faʻapea foʻi ma le malamalama ma le tetee i vailaʻau eseese.

O meatotino o polycarboate e le suia pe a pa'ū le vevela. O sea mataala o se tagata Gazebo e atoatoa mo aso vevela o le taumafanafana, ma afai e te faʻapipiʻi le mafanafana, o le a le malulu o le taumalulu o le a fetaui i ai.

O le itu lelei o se vave faʻapipiʻi o le gazebo o polycarbonate. Latou te fuafua tele sina tagata ma lava ni tagata e aoina ma faʻapipiʻiina, ma latou le manaʻomia foi le i ai o se faʻapitoa faʻapitoa meafaigaluega.

Polycarbonate Gazebo mo le tuuina atu

O le isi mea lelei o le fellvicbalporal o polycarboate, lea e fesoasoani i le saogalemu i luga o le upega tafailagi. O se faʻamatalaga faʻapitoa e fesoasoani ai e maua ai le paʻu o le taumafanafana o le taumafanafana Groove Rays ma fausia se lagona fiafia.

E mafai ona fausia se gezebo poʻo le capy mai polycarboate na o latou. Muamua e tatau ona e filifilia le poloketi a le lumanai gazebo. Matou te filifilia le tala talafeagai ma le lanu o Gamutu, ona filifili lea o le mea. E sili le filifilia o uʻamea masani o uʻamea paʻepaʻe e vaivai ai ma maualuga le malosi.

O le isi laasaga o se filifiliga o le nofoaga. E fautuaina e filifili se togafiti e aunoa ma pu ma malifa. A maeʻa ona fai ia faailoga, o pou ua faʻapipiʻiina mai ia piliki e manaʻomia ona sasaa. O le isi o loʻo tipi mai i luga o laupepa o polycarboate puipui ma le taualuga o le lumanaʻi o le lumanaʻi, ae o le faʻagasologa o loʻo faʻaaogaina ma le kapeti e iloa. O le isi laupepa e tuʻuina atu ia i latou lava. E le fautuaina le faʻaaogaina o le tagata lava i luga o le faʻafefeteina ma fao i le fausiaina.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea e filifilia se Chandelier mo le potumoe: O le a le mea e tatau ona amanaia

O lea, o le Gzebo ua faapipiiina, ma mafai ona e faia le teuteuga. Faigofie e fai se laulau ma nofoa, teuteuina o se fuafuaga fou ma fugalaʻau ma ni faʻailoga.

O le Gazebo ua sauni ma e mafai ona e valaauliaina uo. O se fausaga o le a fesoasoani e tuʻuina atu i luga o le 'au tulaga mulimuli mea ma le tuʻufaʻatasia, ma faʻamamafaina foi le mamanu o le fale lava ia lava.

Faitau atili