Kako napraviti otvaranje Lambrequin s kabela: faze tehnološkog procesa

Anonim

Dizajn otvora prozora je važna faza u dizajnu interijera. Elegantno je i izvrsno ukrašen otvorenim prozorom Lambrequin, koji je kruta konstrukcija od tkanine koja se drži na temelju. I premda je ovaj rad prilično dugotrajan, napravljen s dušom vlastitim rukama i poštivanjem tehnološkog procesa, donijet će radost vlasniku kuće i učiniti interijer pojedinačno i različit od drugih. Dakle, stjecanje potrebnih materijala i alata, nastavite na proizvodnju otvaranja lambrequin.

Kako napraviti otvaranje Lambrequin s kabela: faze tehnološkog procesa

OpenWork Lambrequin jedan je od najpopularnijih elemenata učinkovitog dizajna sustava Windows.

Faze procesa

Kako napraviti otvaranje Lambrequin s kabela: faze tehnološkog procesa

Dizajn dizajna može se razviti samostalno ili kontaktirati stručnjaka.

Napravite otvaranje Lambrequen je jednostavan, promatranje točnosti. Prvo morate odabrati dizajn dizajna. U prisutnosti umjetničkog okusa, to se može učiniti ili tražiti pomoć internetu ili specijaliziranoj literaturi, u kojoj postoje informacije o tome kako napraviti otvoreni lambren vlastitim rukama. Trebat će rigidnu osnovu za rad, koji može imati ljepljivu površinu, tkaninu, materijal za oblaganje. Rubovi lambrekina su odvojeni kabelom ili dekorativnom pletenicom. Možete koristiti četke ili druge dekorativne elemente ovisno o fancy čarobnjaka. Lijepo pogled na dizajne dva tkiva, koji se međusobno kombiniraju u boji i teksturi.

Prva stvar na glatkoj površini ležala je list debelog papira i nanesite olovku na njemu. Dobiveni uzorci su uredno rez s škarama. Ako je uzorak mali, onda je mnogo prikladnije za korištenje alata za manikuru. Pripravak otvorenog rada prenosi se u bazu.

Sljedeća faza je najodgovornija u radu. Baza se nadovezuje na tkivo iznutra i zalijepljena je. Lako je učiniti s vrućim željezom u slučaju da je to toplinsko tržište. To je prikladnije za ljepilo tkaninu iz sredine, lagano se kreće prema rubovima. Inače se može pojaviti tkanina. Konkretno, to se odnosi na tanki materijal. Ljepilo koje se primjenjuje na temelju utjecaja visokih temperatura lako se rastopi, a proces lijepljenja se javlja vrlo brzo.

Članak o toj temi: Završavanje dnevnih kabina u

Kako napraviti otvaranje Lambrequin s kabela: faze tehnološkog procesa

Uzorci lambrequina.

Ako se koristi samoljepljivi osnovni materijal, dovoljno je samo poštedjeti film i zalijepiti lambrekin tkaninu na njega. Naravno, ovaj materijal je jednostavniji u radu, ali ima brojne značajne nedostatke. Na primjer, ako se napravi pogreška s nizom, tkanina će ne samo da će biti teško otkinuti bazu, ali i ponovno lijepljenje izgleda neće biti tako lijepa. Dakle, otvaranje lambrequin neće neovisno biti teško podložno točnosti rezanja i točnosti.

Rezanje tkanine, trebali biste ostaviti dodatnu naknadu. 3 cm će biti dovoljno.

Uz uključivanje strane tkiva treba pričvrstiti na obloge. Bolje, ako je samoljepljiva mreža iz Flizelina. Iako se obični materijal za oblaganje može pričvrstiti s PIN-om.

Završetak rada

U završnoj fazi, svi rubovi dizajna trebaju biti tretirani na šivaćem stroju s šavom cik-cak s malim korakom i ukrasite ih dekorativnom kabelom ili lijepom pletenicom.

Često se tvrdi Labell kombinira s postojećim tradicionalnim mekim lambrekinom, koji donosi jedinstvenost i neobično u otvor prozora.

Ovaj profesionalac može biti vizualno vizualno mijenjanje prostorije prostora pomoću takvih dizajna.

Na primjer, ako je otvoren lambrequin postavljen iznad uobičajenog, tada će vizualno povećati prozor. Ako ga priključite u nastavku, prozor će postati manje. Takav prijem je relevantan ako je otvor prozora donekle velik za sobu.

Čitaj više