Sive zavjese u unutrašnjosti dnevne sobe: Što se može kombinirati?

Anonim

Vrlo često siva je povezana s dosadom, depresijom, nesporljivošću i neizrazitom. Da se to ne dogodi koristeći sive zavjese u unutrašnjosti dnevnog boravka, potrebno je pobijediti prednosti sjene. To će omogućiti jednostavnost u eleganciju, a dosadno je dosadno u umirujućoj atmosferi. Srebrna gama je vrlo raznolika, nijanse se savršeno kombiniraju međusobno i s većinom osnovnih boja. Materijalna tekstura nije manje važna od boje i često je pravi posao s krpom omogućuje vam da postignete najpozitivniji rezultat.

Sive zavjese u unutrašnjosti dnevne sobe: Što se može kombinirati?

Značajke sivih i njegovih nijansa u uređenju sobe

Gamma dobivena kao rezultat kombinacije crno-bijelih boja vrlo je raznolika i uključuje brojne zanimljive nijanse od mekog bisera do vrlo nježne ljubičaste. Samo zasićeni grafitni ton ne preporučuje se koristiti u unutrašnjosti dnevnog boravka. Može se obložiti svojim sumorom, tako da se uvodi samo u dekor ekscentričnih spavaćih soba i popraćeno je svijetlim atributima.

Prema riječima stručnjaka, sive zavjese su jedna od najokrutnijih podrijetla. Istina, vrlo je teško raditi s bojom bez treninga. U kombinaciji s jakim nijansama, previše nijansi nastaju. Na primjer, što bi moglo biti lakše od stvaranja klasičnog sivo-bijelog dekorata? Zapravo, ako koristite bilo koju nijansu, osim za kuhanu snježnu bijelu, pojavit će se neugodna žutnja, koja će se na pozadini bež namještaj stavka postati još izraženija.

Savjet: Ako nemate talenta dizajnera ili umjetnika, zatim se preporučuje eksperimentiranje s zavjesama sivih nijansi u unutrašnjosti dnevne sobe pod kontrolom stručnjaka. Samo pomisli na najsitnije stvari izgledat će skladno i vitalno potvrditi.

Sive zavjese u unutrašnjosti dnevne sobe: Što se može kombinirati?

Nijanse korištenja sivih zavjesa prilikom uređenja dnevnog boravka

Najprikladnije sive zavjese izgledat će u zatvorenom prostoru u lilu, ljubičastom ili burgundskom rasponu. U ovom slučaju, veličina i raspored sobe nisu mnogo važni.

Članak o temi: Proizvodna tehnologija kotla za grijanje radi sami

Kombinacija je najugodnija za oči, ispada kada koristite zavjese koji odgovaraju boji s presvlakama namještaja. U isto vrijeme, trebali bi biti za nekoliko tonova svjetlije boje zidova.

U unutrašnjosti dnevne sobe, uređena u skladu s visokim tech, techno ili skandinavskim motivima, sive zavjese izgledat će posebno zanimljivo ako se koriste izvori umjetnog svjetla. Ako je dekor također razrijeđen staklom, metalom i ogledalima, čak iu maloj sobi će biti stvoren iluzija prostora i panoramskog pogleda.

Evo nekoliko jednostavnih pravila koja će pomoći u navigaciji u nijansama korištenja srebrnih zavjesa:

  1. Biserne zavjese najbolje se uvode u sobu ukrašenu bijelim namještajem i predmetima čiste, prednosti.
  2. Srebrne zavjese moraju biti podržane glatkim sjajnim površinama.
  3. Čista siva sjena zavjesa u kombinaciji s terakotom, ružičastim, cigle-crvenim presvlakama neće nikoga ostaviti nikakve sumnje o tome da ima fini okus i osjećaje stila.
  4. Sive zavjese hladnih tonova u društvu s predmetima dekorata toplih nijansi donijet će atmosferu ravnoteže, udobnosti i udobnosti.
  5. Prilično originalno rješenje u unutrašnjosti dnevnog boravka može biti biserne zavjese, dopunjene zelenim motivima u uzorku na zidovima ili presvlake namještaja.
  6. Plavo-plavi zidovi postat će prekrasna pozadina za teške zavjese ili svjetlosne zavjese u sivoj gama.
  7. Svijetle sive zavjese uspješno se kombiniraju s mliječnim zidovima. Ako u isto vrijeme koristite crne predmete u unutrašnjosti, možete postići provedbu vrlo elegantnog dizajnera rješenja.
  8. Dakle, zavjese ne privlače svu pozornost na sebe, kauč se preporučuje da odaberete jedan ili dva tona tamnijom, omogućit će distribuirati naglaske i glatko oštrinu percepcije.

Platneze se neće izgledati dosadno i monofoniranje ako je dno proizvoda širi luksuznu čipku. Oni mogu ponoviti boju jedne od unutarnjih stavki ili dopunjene uporabom otvorenih elemenata u dekoru.

Savjet: Na temelju značajki sivih, zavjesnih tkanina iz ove sheme boja se ne preporučuje da pratiti uzorke. Bolje je igrati se s teksturom materijala, koristiti platno s izvornim umetcima, dodacima u obliku perli i staklenih perli.

Sive zavjese u unutrašnjosti dnevne sobe: Što se može kombinirati?

Značajke sive u svjetlu suvremenih trendova

Ne tako davno, činilo se da se pravilo može primijeniti prilikom uređenja bilo koje moderne unutrašnjosti: pod bi trebao biti zasićen, strop - bijela, namještaj se ne može spojiti sa zidovima, razlikujući se na par tonova iz donje ravnine. Suvremeni trendovi u isto vrijeme ne zabranjuju uporabu u unutrašnjosti dnevnog boravka svijetle, kisele, Motley nijanse. Jastuci ili depoziti limuna, narančaste, otrovne ružičaste boje na pozadini mirnih zavjesa će dodati zabilješku o radosti, napraviti osjećaj harmonije i udobnosti.

Članak o toj temi: Pravilno uzemljenje u privatnoj kući

Važno je zapamtiti neka od pravila:

  1. Svijetle nijanse ne mogu biti više od dva (i bolje - jedan).
  2. Dvije ili tri stavke dekor agresivne boje bit će dovoljno.
  3. Ako svijetle mrlje dramatično uklanjaju, možete pasti u depresiju. U tom slučaju treba razmotriti rezervnu opciju. Inače, dekor dnevnog boravka mora biti odmah sastavljen, na temelju načela samodostatnosti.

Vrlo svježe i moderno, kombinacija stilova zavjesa, crno-bijelih objekata situacije i crvenih ili žutih akcenata. U isto vrijeme, nije potrebno njegovati svijetle pribor, ona se može vizualno slomiti sobu u nekoliko zona.

Profesionalni dizajneri su sposobni skladno kombinirati do 5 jakih boja, ali neovisno takvi eksperimenti su bolji da ne stavljaju. Sive zavjese u pratnji velikog broja pribora i dodatnih nijansi počinju imati vatrostalni učinak, uzrokovati napade agresije i iritacije.

Sive zavjese u unutrašnjosti dnevne sobe: Što se može kombinirati?

Izlaz

Zavjese napravljene u sivim bojama mogu kombinirati sve predmete koji se koriste u unutrašnjosti dnevne sobe ili stvoriti prikladnu pozadinu za njih. Vrijedno je s obzirom da srebrna tkanina vrlo jasno prikazuje teksturu platna, tako da je iznimno preporuča korištenje jeftinih materijala.

Kao dodatni pribor, možete koristiti metalne boje pričvršćivači, pickups iz iste tkanine, otvoriti ruffles, niti kuglice. Svijetli akcenti moraju biti vrlo pažljivo uvedeni, vrlo često samo pokvare izgled cijelog ansambla.

Čitaj više