Kuhajte u kupaći kostim: sheme s fotografijama i videozapisima

Anonim

Kada dolazi ljeto, gotovo svi odlaze u bilo kakve rezervoare da se ohlade. Djevojke ne samo da stavljaju svoj fizički oblik, već i potražite kupaće kostim i druge pribor za plažu. Većina uzima paleo na plažu, ali je najbolje riti na kupaći kostim povezan s kukom. Takav rad je vrlo skrupulozan, ali možete biti sigurni da će rezultat dobiti mnoge poglede i odobrenje.

Sada na internetu, postoji toliko mnogo lijepih uzoraka da je ponekad vrlo teško izabrati što ukrasiti naš rt. Kada je sve izabrano, a zatim potpune upute za pletenje uvijek će doći do pomoći zajedno s shemama. Kao rezultat toga, čak i na prvi pogled, složeni uzorci će se pojaviti vrlo brzo.

Kuhajte u kupaći kostim: sheme s fotografijama i videozapisima

Kuhajte u kupaći kostim: sheme s fotografijama i videozapisima

Praktični i elegantni

Za one koji tek počinju plesti uz pomoć kuke, u ovom glavnom razredu su zastupljeni programi koji mogu pomoći u ovom zadatku, kao rezultat toga, ispada lijepu i neobičnu komoru za ljetne praznike.

Što trebamo pripremiti:

  • pređe željene boje od pamuka;
  • kuke ispod 3;
  • Igla kormila.

Imajte na umu da ćemo voditi proizvod na 38 veličine. Možete odabrati količinu materijala ispod veličine koju trebate sami.

Kuhajte u kupaći kostim: sheme s fotografijama i videozapisima

Kutak navijači: U jednoj aromi trebamo vezati dva stupca s Nakidom, dva zraka, dva stupca s Nakudom.

Kao što motiv vjeruje: činimo pet zraka, uz pomoć vezivnog maslaca, formiramo prsten. Za podizanje, postoje tri zraka, zatim dva stupca s nakudom, * dva zrak, 3 stupca s Nakidom * tako da ponavljamo tri puta. Dva zraka, spojna kolona u trećem zračnom dizalu, spojni stupac za odlazak na drugi looper. Sada plesti iz sljedećeg reda prema kojem je podnesen dijagram, dok smo zamijenila dva zraka posljednje vojske u redovima u redovima od drugog za jedan polu-solol u zrakoplovu zrakoplova, koji zamjenjuje prvi stupac bez Nakida, zamjenjuje se Posljednja tri zrak posljednji lukovi šeste i sedme šipke za jedan stupac s Nakidom u zraku za podizanje. Da bismo dovršili redak, moramo provjeriti jedan stupac u zraku za podizanje. Motiv je spreman. Izrežite niz.

Članak na temu: Candy brodova s ​​vlastitim rukama s korak-po-korak fotografije i video

Gustoća našeg pletenja bit će 14 na 14 centimetara, naime motiv.

Kuhajte u kupaći kostim: sheme s fotografijama i videozapisima

Leđa će se sastojati od 18 motiva koje smo već naučili plesti. U tom slučaju trebamo ove elemente kako slijedi: šest redaka i tri motiva u svakom. Zatim povezujemo posljednji redak s odljepčinim. Da biste spojili osam lukova s ​​obje strane, morate pogledati fotografiju uzorka motiva. Prije prve tri zrak ovog luka, zatim izvucite kuku i uđite u u susjednu vojsku - svoju srednju tipku u prethodnom retku i umetnite tri zraka i stupac bez uključivanja, uzimajući u obzir shemu.

Proizvod će se sastojati od 14 motiva a i jedan za središte vrata iz motiva B, a od dva C. Spojite sve elemente kao na leđima. Samo bočne šavove povezuju se kao boje bočnih motiva trećeg i četvrtog reda, te pet prvih lukova motiva koji se nalaze na strani petog reda. Svi motivi plesti uzimaju u obzir shemu, gdje je drugi s prvim ogledalom prvog S.

Za crijeva moramo vezati devet motiva a i dogovoriti njihova tri u tri reda. Ostaje samo prikupiti sve. I ovdje je naš Cape spreman!

Kuhajte u kupaći kostim: sheme s fotografijama i videozapisima

Video na temu

Ovaj članak prikazuje odabir videozapisa s kojim možete naučiti plesti kukičani rt.

Čitaj više