Crochet datoteka: Tunic i haljine za početnike s videozapisom

Anonim

Umjetnost na filenu pletenje kukiča je bila rasprostranjena među svim igle. Riječ "file" je iz Francuske, možete doslovno prevesti kao "Grid". Prijevod ove riječi u potpunosti prikazuje značenje ovog parenja. Na prvi pogled, može se činiti da viskozno fileti može stvoriti samo osrednji uzorci, ali nije. Nakon što ste se upoznati s ovom tehnikom bliže, dramatično mijenjate svoje mišljenje. Ovaj članak pruža informacije o crnočani za pletenje file s dijagramima i detaljnim opisom.

Dakle, da se informacije ne čine beskorisnim, važno je znati kako ga koristiti. Što ćete naučiti čitanjem ovog članka:

  1. Gdje i kako u životu koristiti proizvode filily umjetnosti;
  2. Primjena filenog plesti za stvaranje odjeće (na primjeru pletenih haljina i tunika);
  3. Pravokutni i kovrčavi sheme za pletenje.

Počinjemo se susresti

Za one koji nikada nisu pokušali plesti u ovoj tehnici, najprije možete posjetiti video:

Proizvedeno s Filleic Viscous Crochet jednostavno su idealni za dizajn kućnog interijera. To može biti ubrusi za ukrašavanje stolova, kuhinjski ručnici, svečane i povremene stolnjake, guste zavjese, svjetlo til, dizajnerski jastuci, pa čak i slike. Izgleda vrlo ubrus, napravio koristeći ovu tehniku. Različiti uzorci mogu doći do života izravno ispred - ruže cvjetati, ptice stižu, čak i mali krajolici mogu se izvesti na ovaj način. Na filetu salvete lako je napraviti umetke iz komada tkiva. Dodajte kvadrate, krugove, bilo koje druge oblike. Ako vam se ideja o upisivanju napustila zanimljiva, onda se može u više pojedinosti upoznati s njim, koristeći sljedeći izbor valjaka, koji je pogodan za početnike i nastavak uključivanja u ovu tehniku:

Izgleda sjajno za stolnjak s fileom, gdje ne možete plesti ne sav stolnjak, već, na primjer, samo kaym za to, ali da bi stol bio iz obične tkanine. Na primjer, jednostavna tkanina je pogodna za više svakodnevnog stolnjaka s granice s fileom, a za svečani stolnjak postoji prikladan uzorak. Ista ideja može se primijeniti za ručnike, zavjese i zavjese. Za bolji oblik držanja, stvari su potrebne za škrob na kraju proizvodnje. Ovdje je ostvarena ideja za gore navedenu:

Članak na temu: Kako napraviti četke za konac

I ne zaboravite da kuća može biti ukrašena slikama i jastucima s najzanimljivijim uzorcima. I oni će također proslaviti originalnost poklona u obliku slike koju je napravio tehnika fileta, o tome ovdje:

Ali ne samo u uređenju kuće možete koristiti filet parenje, ne zaboravite na uređenje sebe. Imajući prijateljski s ovom brzom tehnikom pletenja, dobit ćete stvoriti za sebe i zatvoriti originalne stvari. Možete povezati jedinstvene haljine. Za to, kao i za bilo što, trebat će vam uzorak koji se može izrezati čak i iz pozadine. Svako pletenje počinje odozdo. Broj stanica se regrutira jednak duljini dna haljina, a zatim je uzorak file pletenje duž obrisa uzorka. Ponekad morate dodati, ponekad smanjiti broj stanica u nizu (struk, prugis).

Također možete povezati ljetnu tuniku. Tunić je oduvijek bila i bit će u modi, tako da nećete izgubiti put s njom. Špeko izgleda kao Booho Tunić (ovaj se stil smatra vrlo relevantnim). U videu u nastavku, on je detaljno opisan o njezinu kukičanu.

Osnovno načelo

Crochet datoteka: Tunic i haljine za početnike s videozapisom

Sve navedene stvari su pletene s istim načelom - naizmjenične prazne i ispunjene stanice poput mozaika. Ako ste radite s filleičkim shemama, nije potrebno početi s malim shemama, gdje tkanina plesti kvadrat ili pravokutan, to su najjednostavniji sheme. Pokušajte spojiti mali ubrus ili sliku za sebe ili kao dar koji se može postaviti u uredan okvir. Od takvih malih slika možete napraviti cijelu seriju ukrasiti vaš interijer.

Također mala djela koriste se kao dio nečega - element stolnjaka, zavjesa, jastuka, prekrivača.

Crochet datoteka: Tunic i haljine za početnike s videozapisom

Izravna shema lima fileta odlikuje se činjenicom da nije potrebno dodati nešto i izračunati, samo plesti u ravnoj liniji, promatrajući sve oznake sheme i to je to. Slikajni dijagrami su u početku složeniji. U svojim redovima potrebno je dodati stanice i pretplatiti se. Zamislite stvaranje ovalnog oblika, uvijek je potrebno dodati stanice za redom kako bi se osigurala jedinstvena ekspanzija za krug, a zatim malo dostojanstveno. Složenost pletenja ovisi o složenosti oblika.

Članak o toj temi: Round Coquette Crochet: Glavni razred s shemama za djecu

Crochet datoteka: Tunic i haljine za početnike s videozapisom

Crochet datoteka: Tunic i haljine za početnike s videozapisom

Rad počinje ne samo u tehnici file od skupa zgloba, najprije su se izračunali za određeni model. Sheme su obično uvijek indicirani tamo gdje počinje rad, jer ne mogu svi proizvodi početi s točno od prvog reda. Ne možete plesti sve s web cjelinom, ali da ga podijelite na dijelove, nakon šivanja.

Nakon čitanja svih predloženog materijala, nećete moći ostati ravnodušni, svatko će pronaći model, uzorak ili tehniku ​​za sebe.

Video na temu

U odabiru videozapisa videozapisa odabire se lekcije i majstori, pozivajući se na koje možete početi stvarati prekrasne stvari i unutarnje stavke:

Čitaj više