Bračni krevet s ladicama vlastitim rukama: korak-po-korak upute

Anonim

Nije tajna da su cijene u većini modernih prodavaonica namještaja vrlo precijenjeni. To čini ljude tražiti alternativne i povoljnije načine za organiziranje svojih domova, od kojih je jedan kadrovska skupština raznih namještaja. U tome nema ništa komplicirano. Čak i bez posebnih vještina, možete lako sastaviti ugodan i funkcionalni krevet s ladicama s vlastitim rukama.

Bračni krevet s ladicama vlastitim rukama: korak-po-korak upute

Dvostruki krevet s ladicama dobro odgovara za one ljude koji cijene slobodan prostor u stanu i pokušati ga spasiti.

Glavni elementi i važne točke

Dvostruki krevet s ladicama sastoji se od nekoliko blokova. Ovi blokovi istovremeno čine mjesto za ladice i spavanje. Kutije se nalaze ispod mjesta za spavanje. Ako se odlučite samostalno okupiti bračni krevet s ladicama, morate uzeti u obzir brojne nijanse. Na primjer, dimenzije u krevetu odabrane su prema veličinama madraca.

Prikupljanje bračnog kreveta vlastitim rukama, sjetite se sljedećih važnih točaka:

  1. Potrebno je osigurati visokokvalitetnu ventilaciju madraca, jer Instalirat će se na niši u kojoj će se pohranjene razne stvari.
  2. U zidu odvajaju nišu s ladicama i madracom, morate napraviti nekoliko rupa, zahvaljujući kojoj će se osigurati ventilacija.
  3. Madrac može imati bilo kakvu vrstu i oblik. Najbolje rješenje je ortopedski madrac.

Što učiniti krevet?

Možete napraviti bračni krevet s ladicama širokog raspona materijala. Najvažnije je da svi budu dobre kvalitete. Najčešće, domaći majstori skupljaju krevete od plovnih ploča. Odaberite teksturu i boju ploča u skladu s osobnim preferencijama. Razmotrite činjenicu da se gotov krevet treba dobro uklopiti u unutrašnjost sobe. Uz pomoć boje, možete promijeniti percepciju prostora. Na primjer, svjetlo boja namještaj vizualno čini sobu prostranijom.

Obratite posebnu pozornost na pribor. Kupiti visokokvalitetne i izdržljive ručke za ladice, jer Oni će se često koristiti.

Bračni krevet s ladicama vlastitim rukama: korak-po-korak upute

Shema sklopa drvenog okvira.

Članak na temu: Što čini štalu u vikendici jeftini i brzo?

U slučaju da dizajn domaćeg bračnog ležaja pruža uporabu referentnog elementa, pažljivo ispitati radni komad za njega u trgovini. Odabir ovog dizajnskog elementa treba napraviti na temelju težine korisnika kreveta.

Pripremite sljedeće alate:

  1. Electrolzik.
  2. Odvijač ili bušilica s funkcijom odvijača.
  3. Plancock (bolje također električni).
  4. Hacksaw i rezač.
  5. Rulet.
  6. Stroj za brušenje ili brusni papir.
  7. Korolnić
  8. Olovka.
  9. Metalna pravila.

Vodič za proizvodnju madraca

Bračni krevet s ladicama vlastitim rukama: korak-po-korak upute

Slika 2. Crteži svih elemenata kreveta s dimenzijama.

Možete napraviti svoje ruke ne samo lijep i pouzdan bračni krevet, već i madrac. To je od njega da ovisi kvaliteta vašeg sna i dobrobiti cijeli dan. Trenutno su dobri madraci najmanje 200 dolara. Uz neovisni troškovi stvaranja bit će znatno niži. Posebnu pozornost treba posvetiti punilu. Lateks i jednoslojna pjenasta guma nisu prikladna, jer Čak i uz debljinu od 20 cm, takav se punilac brzo sjetio. Dakle, pakiranje treba biti najmanje dva sloja.

Izrežite slojeve debljinom od 12,5 cm. Mogu imati različitu gustoću. Obično se koristi gornji sloj gustoće od 45 kg / m3, a približno 35 kg / m3 će biti dovoljno za niže. Ako ne uspijete pronaći prazno takvu gustoću, možete ga smanjiti na vrlo jednostavan način. U punilu će biti dovoljno opeklina nekoliko simetričnih rupa. Rupe se mogu spaliti uz pomoć limenki s oštrim rubovima, pre-vruće u vatri. Porolon može biti bilo koje područje. Pokrijte gotove slojeve punila s prikladnom veličinom koja se može kupiti u trgovini ili to učiniti sami.

Upute za korak po korak za sastavljanje kreveta

Završen bračni krevet, koji se razmatra u ovom primjeru, izgledat će nešto kako slijedi: Slika. 1. Crteži svih elemenata koji ukazuju na dimenzije prikazane su na sljedećoj slici: Sl. 2. Svi će se reći dalje.

Članak: Filmski topli kat: Infracrveni film za zagrijavanje, ugradnja zagrijanog termina datoteke, instaliranje na zid

Ovaj bračni krevet imat će dugu 200 cm i širinu od 160 cm. Možete promijeniti dimenzije po vlastitom nahođenju. Kako bi se ojačala strukturna krutost, šperploča (položaj 1 na Sl. 2) je pričvršćen na dno kreveta.

Pričvrstite naslon za zadržavanje glave na vanjski zid. To će obaviti funkcije podrške za police i jastuke. Ovaj element mora imati dimenzije 230x45 cm. Može se napraviti od ploča ili ploča namještaja. Za povezne ploče, koristite vijke, vijke i šiljke. Odbori moraju formirati jedan dizajn s bračnim krevetom (POS. 2-4).

Na tri strane, podračujni prostor je ispunjen ladicama za skladištenje raznih kreveta i kućanskih pribora. Kutije se kreću kroz valjke i vodiče.

Madrac se oslanja na police. Oni moraju biti učvršćeni na unutarnji perimetar kutije. U središtu kutije instaliran je metalni T-oblik u obliku slova T. Takav dizajn ima dovoljno visoku snagu i stabilnost.

Na položaju 6, možete vidjeti čvorove druge verzije domaćeg kreveta. Načelo proizvodnje je isti, ali ovo je jedan krevet. Sastoji se od poprečnih i uzdužnih zidnih ploča, od kojih se formira mjesto za madrac. Dimenzije ovog kreveta su 200h90 cm.

Utvrdite noge i poprečne zidove s šiljcima. To će biti dovoljno za pouzdanu fiksaciju. Uzdužne zidove domaćeg bračnog kreveta. Povežite se s leđima s posebnim zagradama od metala. Podrška dio takvog privitka mora biti pričvršćen na stalak, a drugi je na uzdužnu ploču. Povezivanje, oni tvore jednu kutiju. U njemu je to smanjenje madraca.

Uzdužne zidove moraju biti instalirane za 40 cm iznad razine poda. To će omogućiti kutiju za smještaj za posteljinu. Pod dnom ovog okvira morate instalirati 4 valjka, zahvaljujući kojoj će se proširiti.

Članak o toj temi: Pečat za vrata: Krivac nacrte, buke i mirisa

Glava ovog kreveta bit će noćni stol (poz. 4). Napravljen je od namještaja štita, šperploče i drvenih šipki. Detalji su priključeni vijcima i vijcima. Toaletne potrepštine mogu se pohraniti u dvije ladice ojačati jedni druge. Svaka takva kutija se prikuplja iz 4 ploče. Oni su povezani u jednom dizajnu pomoću metalnih uglova. Da biste napravili pravokutnike i dodatnu ukočenost cijelog dizajna, kutija treba pričvrstiti na fananeur i organizam.

Tako da se ladice šire glatko i jednostavno, instalirajte aluminijske vodilice. Vještina svih vidljivih površina uz pomoć brusnog papira ili brusnog stroja. Važno je ukloniti sve nepravilnosti. Konačno, gotov krevet je prekriven lakom namještaja. Ostaje samo čekati dok laka nije suh. Dobar posao!

Čitaj više