Vez Cross Scheme: Bijela spremište, fotografija snjegovića, lisica i bullfinch, brzo u PM-u, kako to učiniti cool

Anonim

Vez Cross Scheme: Bijela spremište, fotografija snjegovića, lisica i bullfinch, brzo u PM-u, kako to učiniti cool

Vez je ne samo uzbudljiv hobi, ali i izvrsna prilika za ukrašavanje unutrašnjosti prostorije vlastitim rukom cijelo vrijeme, križ je iznimno popularan zanimanje. Za žensku polovicu stanovništva, to je bio jedan od glavnih hobija da je dosadan sivi radni dan unovčio. Trenutno, križ vezenja nije samo hobi, nego i način da zaradite novac. U suvremenom svijetu, prijemni križ se pretvorio u modernu lekciju. Ova vrsta hobija apsorbira ne samo žene, nego i muškarce. Istina, oni se ne prepoznaju u ovome.

Shema uzorkovanja uzorka

Cross-vez je sjajan način da se u slobodno vrijeme poboljšate svoje ruke, pokušajte sami kao dizajner, poslati dodatnu kreativnu energiju u pravom smjeru. Uz vezenje, možete zaraditi novac. Slučajevi kada je hobi donio mnogo novca i priznavanje navijača - puno. Ljubitelji cijelog autorskog prava i ručno izrađene rukama rukama suzvučaju majstori na križu vezenja. Kako postati ovaj majstor?

Vez križa podrazumijeva izbor ogromne količine shema. Odabrani sheme koje su vrlo popularne imaju ime uzorkovanja. Što je njezina bit? Shema je izrađena 1598. godine do Jan Bostok. Stvorio je prvo odijelo na svijetu ukrašeno uzimanjem uzorka, nakon čega je ova metoda vezenja počela pretvoriti nove navijače.

Vez Cross Scheme: Bijela spremište, fotografija snjegovića, lisica i bullfinch, brzo u PM-u, kako to učiniti cool

Da biste napravili uzorkovač vezenja, trebali biste kupiti dugu tkaninu i uvesti zanimljive i neobične uzorke na njemu.

U ovom trenutku, krug vezenja uzorka ima sljedeći oblik: duga tkiva ili tkanina proširuje se uzorom oko cijelog perimetra. Centar se nalazi u središtu, što je ključna slika.

Evo što se može smjestiti u sredini vezenja vezenja:

  • Svečane čestitke;
  • Motivacijski prijedlog;
  • Bilo koji izvorni crtež.

Slika u središtu tkanine može biti bilo koja, ograničavate samo fantaziju. Ako pripremate vezenje za prodaju, pokušajte uvesti najoriginalnije stvaranje. Stil vezeni stil uzorka podrazumijeva prostor na sliku ili tekst tkivnog centra. Prilikom stvaranja središnjeg uređenja obratite pažnju na uzorak perimetra.

Crteži u centru i oko perimetra trebaju se približiti jedni drugima. Na primjer, u slučaju pisanja teksta o rođendan, možete ukrcati svijeće, kolač ili baloni u perimeru. Odabir boje niti, osloniti se na sjenu zidova gdje će se objesiti crtež. Izrada rubova, možete jednostavno izmjenjivati ​​šavove, koristite bilo koju kreativnu ideju koja vam je došla na um.

Vez Cross Scheme: Bijela spremište, fotografija snjegovića, lisica i bullfinch, brzo u PM-u, kako to učiniti cool

Učinite originalni i kreativni uzorku vezenja, uz pomoć svečanih čestitatelja na platnu

Članak o temi: Stucco u modernom interijeru

Za EmBrokece pažljivo rub, uzmite milimetar na kojem biste trebali postaviti ideju o rubovima, a zatim odaberite sliku za središnji dio. Tada biste trebali odabrati odabrane ideje i kopirati ih tako da se nalaze na odgovarajućim položajima. Elementi trebaju se dodati dijagramu dok ne dobijete savršen sastav. Koristite crteže u milimeru kako biste provjerili uvalu ruba i fokus. Bit će vam mnogo lakše privući crtež na rastegnutim tkaninama. Napetost tkanine bez stanica na okviru i moći ćete napraviti savršen vez u stilu uzorka.

Sampler stil u vez je idealan za one koji žele napraviti rođendanski poklon, vjenčanje ili godišnjicu. Velika misao prikupit će portfelj napravljenog vezenja, u slučaju da se remek-djelo ponavlja. Posebno se preporučuje započeti portfelj koji želi monetizirati njihovu vez.

Cross-Stitch White na bijelom: Sheme i savjeti o kompetentnom dizajnu

Križ je izvrsna metoda vezenja, posebno u slučaju korištenja dizajna bijela na bijelom. Savjeti spremišta predlaže korištenje različitih trikova tako da je rad uspješan. Bijelo-bijela metoda će vam omogućiti da uvuče snjegović na snijegu. Osim toga, ova metoda je prikladna za vez kao što su zvijeri kao lisica, odnosno njegove bijele elemente.

Vez bijela na bijeloj boji je stara metoda vezenja, koju koriste naši preci. Mijenjamo stari način, jer izgleda vrlo sofisticirano i lijepo.

Glavne komponente ovog stila:

  • Bijela tkanina;
  • Bijele niti;
  • Tehnika glatka.

Bijeli vez na bijelom izgleda strogo, ali iznimno sofisticiran. Ako želite napraviti bogati i skupi dar - to je ono što trebate. Prije toga, ova metoda je napravljena u glavnom stolnjaku, salvete, poplunete i plahte. Fancy Curren uzorci ili cvijeće su korišteni kao slika. Najvažnija stvar je da je crtež volumetrijski, a za to u vez mora biti nekoliko niti.

Vez Cross Scheme: Bijela spremište, fotografija snjegovića, lisica i bullfinch, brzo u PM-u, kako to učiniti cool

Jednostavno bijelo na bijelo je jednostavno, glavna stvar je pripremiti bijele niti i tkaninu unaprijed i ispružiti se

Za vez bijeli bijeli, potrebna je bijela tkanina. Nema specifičnih vijeća tkiva, ali ako se prvi put vežu, bolje je odabrati gusto tkivo tako da ne cvjeta i nije formirala zatezanje. Najprikladniji tkiva za vez su satenski i grubi. Iskusni empromatrači mogu isprobati vez na svilu ili atlas.

Teme za vezenje Također možete odabrati bilo koji. Želite li koristiti vunu ili moulin? Nema na čemu. Idealno će biti vez s pamučnim tkaninama. Prilikom odabira niti treba temeljiti na gustoći tkiva. Za tanke tkiva, poput svile ili satena, potrebne su tanke tkanine. Debljica tkanina, deblje navoj i obrnuto. Upotreba različita gustoća navoja i tkiva učinit će crtež grubo i teško.

Iglice bi trebale birati tanku tako da ne primjenjuju veliku štetnu tkaninu. Igla mora biti mala i tanka tako da su rupe u tkanini tanke i neprimjetne.

Da biste pokrenuli vez bijeli na bijeloj boji, trebali biste pripremiti radno mjesto. Trebalo bi biti dobro osvijetljeno, a sve potrebne stavke su pri ruci. Rubovi korištenih tkiva moraju biti poravnati, možete početi raditi s bilo kojeg dijela weba. Koristeći tehniku, primijenite uzorak na platno. Po završetku slike možete dodati sliku perli ili kamenje. Rad izveden na savršeno se odlikuje glatko izvanrednim.

Članak o temi: Odaberite moderne pozadine za dvoranu za 2019. godinu: fotografije i 7 sorti

Izvrsna opcija za prodaju vintage vezenja je posteljina ili odjeća. Slike s vintage vezenje nisu tako popularne i izgledaju manje elegantno.

Kako brzo ukoriti križ prema shemi

Želite li napraviti sliku kao dar gdje su bičnjaci izvezeni, ali ne znaju kako to učiniti? Predlažemo da brzo naučimo kako vezati cool slike kao dar i na prodaju. Stvaranje vlastitih remek-djela donijet će more užitka i dat će kreativne ideje. Koristeći metodu vezenja s križa, vrlo je pogodno za korištenje mulinskih niti.

U jednoj niti ima 6 tankih niti, ali za vezenje se uzima samo 2. Korištenje Moulin Kada je vezenje, možete uštedjeti novac, jer je jedan nit dovoljan za 3 žice za uzorak vezenja.

Vez Cross Scheme: Bijela spremište, fotografija snjegovića, lisica i bullfinch, brzo u PM-u, kako to učiniti cool

Brzo ukrcajte svoju prvu sliku jednostavno, ako odaberete jednostavnu i jednostavnu shemu za sebe

Metoda križa ne zahtijeva stvaranje nodula. Tema će se pojaviti nakon stvaranja prvog križa. Dakle, da nit nije skliznula, trebala bi biti pod drugim nitima, a kada završi, to se mora učiniti pod ostatkom niti ili napraviti čvor.

Proces vezenja se sastoji od sljedećih radnji:

  • Za umetanje niti u iglu i umetnite iglu iz unutrašnjosti tkanine, povucite navoj;
  • Nemojte preskakati kvadrate na tkanini, ako ne tako zamišljenom.

Da biste počeli ukrcati s križ, trebali biste koristiti različite sheme. Pridošlice se ohrabruju da se ispruže za vezanje gotovih crteža prije početka stvaranja nečega.

Originalni cross bod, sheme: kako napraviti jednobojni

Korištenje monokroh u vez je postao popularan u posljednjih 20 godina. Glavni znak monokrome je jedina boja u vez. Možete jednostavno koristiti nekoliko boja za stvaranje originalnije crtanje. Vez jednobojni uključuje punjenje cijelog platna s nitima. To znači da na tkanini ne bi trebalo biti slobodnog prostora.

Međutim, postoje slučajevi u kojima su neki dizajneri napustili slobodan prostor na tkanini kako bi se postigao poseban učinak.

Vez Cross Scheme: Bijela spremište, fotografija snjegovića, lisica i bullfinch, brzo u PM-u, kako to učiniti cool

Monohromatski vez savršeno ukrasi salvete ili posteljine

Uz pomoć jednobojnog vezenja, možete ukrasiti:

  • Salvete;
  • Posteljina;
  • Stolnjaci;
  • Odjeća;
  • Jastuci ili jastučići;
  • Slike;
  • Razne pribor (rupčići).

Monochrom Vez je izvrsna opcija za one koji tek počinju svoj vez. Zahvaljujući malom broju boja prilikom jednoboje, možete platiti više pozornosti tehnici vezenja.

Contour Cross-bod: Monochroma sheme

Konturz vez uključuje najbolje sheme za crteže. Da biste stvorili slike pomoću vezenja konture, koristi se broj koji se koristi. Izdaljenih stvaranja može podsjetiti rasporedu olovke slike. Uz pomoć tankih linija stvaraju se značajke oblika ili siluete. Možete naglasiti posebna mjesta s malim udarcima.

Članak na temu: Feeder za pušače to radi sami

Vez Cross Scheme: Bijela spremište, fotografija snjegovića, lisica i bullfinch, brzo u PM-u, kako to učiniti cool

Sheme za jednobojni vez koji možete kupiti u specijaliziranoj trgovini ili nalaze na internetu

Glavne pozitivne značajke konture jednobojnog vez:

  • Misterija;
  • Nepotpunost;
  • Sposobnost da sami razmislite o slici.

Tako da su konturne slike pokazale da su visokokvalitetne potrebe za visokokvalitetnim nitima. Da biste označili platno, ne koristite olovku, a tkanina pokupi najbolju kvalitetu. Najbolji vez za konturnu ne trebaju okvir. Zapamtite ovo ako želite odabrati okvir za sliku.

Križ mikrovarija: sheme i savjeti

Mikrovalna pećnica omogućuje stvaranje remek-djela na malih tkanina ili uvucite male dijelove na velikom crtežu.

Vez Cross Scheme: Bijela spremište, fotografija snjegovića, lisica i bullfinch, brzo u PM-u, kako to učiniti cool

Koristeći čak i mali komad tkanine, možete ukrcati stvarno i jedinstveno remek-djelo

Što se može šivati ​​pomoću mikrohevka:

  • Božićne igračke ili vijence;
  • Svatko s prisutnošću mnoštva detalja također je prikladan za mikroeshing;
  • Žaba ili medvjedast će skladno gledati na mikrovalnu pećnicu ili unutar velike slike;
  • Koristeći mikroeshing, možete upisati ime vlastite tvrtke ili imena poznatih umjetnika, ako uvučete parcelu nečijih slika.

Mikrovalna pećnica je pravi skladište ideja za iskusne vezenje. Jedini uvjet je prisutnost posebne tkanine - Microchanvs.

Zanimljivi sheme snimljenih vezenja

San o bilo kojem početničkom vez je proslaviti njihovu umjetnost. Stoga, u fazi prakse i vještina gašenja, oni biraju vrlo složene sheme za ovladavanje bilo kojim trikom u vez. Netko izgraničava pasmine pasmina, najčešće naručiti. Oni koji se vežu po narudžbi često se nude da uvuče svoje kućne ljubimce, najčešće su to štednja.

Vez Cross Scheme: Bijela spremište, fotografija snjegovića, lisica i bullfinch, brzo u PM-u, kako to učiniti cool

Ako ste prvi put odlučili ovladati vještinom vezenja, onda bolje pokupiti gotove skupove s jednostavnim i zanimljivim shemama

Smješten u traženju vezenja, možete ponuditi izvorne priče, zanimljive za sve - ovo je:

  • Slika Matrone Moskva;
  • Pijenje čaja, zaplet s čajem i slatkiši;
  • Ruralne prekrasne životinje, kao što su guske ili piletina.

Sheme križa koji vam se sviđa

Svijet ima veliki broj shema koji će doći u dušu i iskusiti i početnike. Na primjer, jednobojni glatki. Ovo nije najčešći tip vezenja, ali ne prestaje biti lijepa i elegantna.

Vez Cross Scheme: Bijela spremište, fotografija snjegovića, lisica i bullfinch, brzo u PM-u, kako to učiniti cool

Lijep i originalni vez može ukrasiti ne samo salvete i rupčiće, već i odjeću

Što se može ukrasiti s ovim načinom vezenja:

  • Odjeću za djecu;
  • Stolnjaci ili salvete;
  • Rupčići.

Moderni križni bod: Sheme (video)

Da biste napravili doista sofisticirano i skupo remek-djelo, možete koristiti svilene niti koje proizvodu daju proizvod bez presedana. Odabir zaplete za vez, vidi je da dođe na svoju razinu. Ako ste početnik, ne uzimajte složene crkvene parcele ili mirno žice.

Primjeri vezenja s križom i shemama (fotografija)

Vez Cross Scheme: Bijela spremište, fotografija snjegovića, lisica i bullfinch, brzo u PM-u, kako to učiniti cool

Vez Cross Scheme: Bijela spremište, fotografija snjegovića, lisica i bullfinch, brzo u PM-u, kako to učiniti cool

Vez Cross Scheme: Bijela spremište, fotografija snjegovića, lisica i bullfinch, brzo u PM-u, kako to učiniti cool

Vez Cross Scheme: Bijela spremište, fotografija snjegovića, lisica i bullfinch, brzo u PM-u, kako to učiniti cool

Vez Cross Scheme: Bijela spremište, fotografija snjegovića, lisica i bullfinch, brzo u PM-u, kako to učiniti cool

Vez Cross Scheme: Bijela spremište, fotografija snjegovića, lisica i bullfinch, brzo u PM-u, kako to učiniti cool

Vez Cross Scheme: Bijela spremište, fotografija snjegovića, lisica i bullfinch, brzo u PM-u, kako to učiniti cool

Vez Cross Scheme: Bijela spremište, fotografija snjegovića, lisica i bullfinch, brzo u PM-u, kako to učiniti cool

Vez Cross Scheme: Bijela spremište, fotografija snjegovića, lisica i bullfinch, brzo u PM-u, kako to učiniti cool

Vez Cross Scheme: Bijela spremište, fotografija snjegovića, lisica i bullfinch, brzo u PM-u, kako to učiniti cool

Čitaj više