Apartmani "Wolf" iz filma "Wolf sa Wall Streetom" [Interijer pregled]

Anonim

U filmu Wolf s Wall Streetom, glavni lik po imenu Jordan nakon svog poslovanja postao je bolji, kupuje veliku kuću. U nekoliko okvira može se primijetiti da je interijer napravljen u klasičnom stilu. Film ima samo nekoliko scena u kojima je prikazana dekoracija dječje sobe, spavaće sobe i dnevne sobe.

Namještaj u spavaćoj sobi i unutarnje značajke

S obzirom na spavaću sobu, možete vidjeti da je napravljen u klasičnom stilu i sadrži sljedeći namještaj:

  1. Metalni krevet koji nema drvene elemente.

Apartmani

  1. Stolovi s drvenim krevetima obojili su bijelo. Ovaj namještaj je također klasičan, pa čak i vi možete reći "standard" za kuće uređene u sličnom stilu.

Apartmani

  1. Svjetiljke s lampicama, koje se nalaze na stolovima uz krevet. Ove stavke su potpuno bijele.

Apartmani

  1. Komoda, koja se nalazi u malom hodniku uz spavaću sobu.

Apartmani

Preko kreveta možete vidjeti baldahin guste tkanine. Drvene ploče su fiksirane duž cijele dužine zidova u prostoriji, koji su sastavni dio dizajna pri odabiru klasičnog stila. Ostatak površine zidova u spavaćoj sobi je obojen u blijedo plavu boju.

Apartmani

Apartmani

Važno je napomenuti da je mala soba u susjedstvu spavaće sobe, u kojoj možete vidjeti drveni stol s okruglim zrcalom. Može se pretpostaviti da je ženi Jordana koristila umjesto dame.

Dječji interijer

S obzirom na dječji vrtić, može se primijetiti da se pod eliminira pod tepihom koji pokriva ružičastu nijansu. Zidovi u sobi imaju bež boju. Također možete vidjeti stolica za ljuljanje i krevetić. Obje stavke su izrađene od drva i obojene bijele boje, tako se uklapaju u unutrašnjost sobe.

Članak na temu: Zašto vaš interijer ne izgleda kao fotografija iz časopisa?

Apartmani

Apartmani

Također u sobi nalazi se garderoba zatvorenim vratima. U vrtiću možete vidjeti ružičastu stolicu i igračku u obliku konja.

Apartmani

Apartmani

Dekoracija dnevnog boravka

Svi zidovi u dnevnom boravku u Jordanovoj kući imaju žutu nijansu, tako dobro u kombinaciji s vratima. Također u sobi možete vidjeti visoku ploču, koja ima istu nijansu.

Dnevni boravak Jordana također ima namještaj u klasičnom stilu. U primjeru, možete donijeti drvenu noćnu stolicu na tankim nogama na kojima se nalazi svjetiljka s lampom.

Apartmani

Osim toga, u sobi možete primijetiti garderobu s policama za knjige, koji je obojen u blijedo plavu boju. U nekoliko scena može se vidjeti da se u dnevnom boravku nalazi drugi drveni namještaj:

  • Stolice s uzorkom nogama;
  • stolice;
  • Mali stol s cvijećem.

Pod u dnevnoj sobi je obrubljen smeđim pločicama, koji se kombinira s obje zidovima i drvenim namještajem u kući. Uz pažljivo gledanje, možete vidjeti da je strop obojen u bijeloj i nekoliko drvenih greda je fiksirano na njega. Zavjese u sobi imaju boju bež. Na zidovima u kući Jordana nalazi se nekoliko fotografija.

Apartmani

Apartmani

Važno je napomenuti da je dnevni boravak u kući bio povezan s kuhinjom, koji je također bio završen u sličnom stilu. Može se primijetiti da su svi kuhinjski ormari odabrani za boju vrata i drugih namještaja.

Kao iu bilo kojoj klasičnoj kući, u sobama se instaliraju multisektivni prozori s drvenim okvirima.

Želeći stvoriti sličnu unutrašnjost u vlastitom domu, možete se držati pravila za projektiranje soba u klasičnom stilu. To uključuje strogo prianjanje na proporcije i sheme boja, kao i odbijanje jeftinih materijala. U ovom slučaju, sve nijanse bi trebale biti najprirodnije moguće. Također trebate isključiti svijetle ispise i netočne obrasce. Kada se koristi u klasičnom stilu, koriste se samo prirodni materijali.

Članak o temi: Kako vizualno podići stropove u apartmanu

Style Apartman - American Classic (1 video)

Unutarnji elementi kao u filmu (14 fotografija)

Apartmani

Apartmani

Apartmani

Apartmani

Apartmani

Apartmani

Apartmani

Apartmani

Apartmani

Apartmani

Apartmani

Apartmani

Apartmani

Apartmani

Čitaj više