Kako prozora "sprječava" vašu sobu

Anonim

Instaliranje sustava prozora uključuje instalaciju glavnog proizvoda i dodatnih elemenata. Problemi sabirnica je sastavni dio dizajna, a praktičnost uporabe i estetike sobe ovisit će o ispravnom izboru. Stoga je potrebno pažljivo pristupiti njegovoj instalaciji. Proizvođači nude širok raspon različitih kvaliteta, proizvodnog materijala u boji. Kako ne napraviti pogrešku pri odabiru? Ovo pitanje će pomoći odgovarati na jednostavna pravila o kojima svatko treba znati.

Koji Windowsill odabire

Bolje je odmah instalirati ovu stavku. Obično se tvrtke nude uz instalaciju sustava prozora za odabir željenog modela iz prikazanog direktorija. Međutim, to se ne čini uvijek iz raznih razloga. Kada je ponovno pisanje, popravak je potrebno za instalaciju prozora. Odaberite ga u sljedećim kriterijima:

  1. Materijal. Može se napraviti od drva, plastike, pločica, kamena, dekorativne ploče, metala (opcija fasada).
  2. Veličine. Vrlo važan kriterij odabira. Ako je proizvod manji, neće izvesti funkcije dodijeljene. Ako je preširok, to će se ometati.
  3. Boja. Proizvod se može odabrati iu skladu s tonom okvira i na stilu prostorije.

Kako prozora

Kako prozora

Kako prozora

Snažno "uznemirujuće" prozora će biti, ako je instaliran pored uskog prolaza. Na primjer, u spavaćoj sobi, u blizini kreveta. Nedostatak prostora dovest će do činjenice da će stalno ozlijediti. To je neugodno, au slučaju kada je dječja soba ili namijenjena za boravak starijih osoba, to je nesigurno. Pogreške u boji bit će razlog za stalnu iritaciju. Element će izgledati kao Belmo na oku. Ali čak i uz dobar izbor, problemi su mogući nakon nepravilne instalacije.

Kako prozora

Kako prozora

Kako prozora

Pogreške prilikom instaliranja prozora

Pokvari izgled prostora, kada njezini pojedinačni elementi nisu ispravno postavljeni. Prozorica bi trebao biti jedan cijeli broj s otvorom. Lufts, vibracije nisu dopuštene. Moguće je sigurno osigurati:

  • montažna pjena;
  • ljepljive mješavine;
  • zatvarači.

Članak o toj temi: [Biljke u kući] Zašto ne cvatu novac?

Kako prozora

Kako prozora

Kako prozora

Proizvod je instaliran ili strogo horizontalno ili s nagibom od nekoliko stupnjeva unutra. Nije kritično za stavke koje stoje na njemu, ali ako se dođe do kondenzata, neće pasti u okvir. Govori se preporuča za zapečaćenim. Oni su elastični i nisu podložni pucanju i skupljanju. Kit naprotiv nije vrlo praktičan u ovom slučaju. Sustav prozora može promijeniti veličinu za nekoliko milimetara, ovisno o vlažnosti i temperaturi. Takva valjaonica je bolje odvojena brtvila, može se koristiti sanitarna silikona. Ne boji se vlage, izdržljivosti i nemašila. Utikači na plastičnim proizvodima bolje su zalijepljeni. Oni neće pasti tijekom rada.

Kako prozora

Kako prozora

Da biste pokvarili izgled može raditi s montažnom pjenom. Vrijeme pjenjenja može doći do desetine minuta. Iskusni majstori prvi put ugase ovaj proces. Tiskana pjena je razmazana bilo kojim prikladnim subjektom tako da ne uđe u ruke. Od premještanja mase, izlazi značajan dio plina. Kuhana stavka je instalirana na mjestu. Ponekad je prikladno ako praznine čine nekoliko vibracijskih pokreta. Zatim ga čvrsto stisnite i stavite opterećenje na vrh. Tada je točno fiksiran u željenom položaju. Nepoštivanje ovih uvjeta često dovodi do karakteristične pogreške - Učitelj stavlja stavku i ide, a kada se vrati, otkriva da je sve instalirano i tamo.

Kako prozora

Kako prozora

Nezavisni izbor i ugradnja nisu teške operacije, ali zahtijevaju točnost i pažnju u svakoj fazi. Posebne vještine i alati nisu potrebni. Pravi izbor veličine neće dopustiti da se "ometa" prozorske prozorske prozora. A kada se u boji, teksturi, obliku, on se savršeno uklapa u unutrašnjost, neće pokvariti estetski dojam stanovanja u cjelini.

Instaliranje prozora da to učiniš! (1 video)

Staze svjetiljke u unutrašnjosti (14 fotografija)

Kako prozora

Kako prozora

Kako prozora

Kako prozora

Kako prozora

Kako prozora

Kako prozora

Kako prozora

Kako prozora

Kako prozora

Kako prozora

Kako prozora

Kako prozora

Kako prozora

Čitaj više