SIBA SAKHABI Zbirka: Razgovor na udaljenosti

Anonim

Sibasahabi - poznati njemačko-talijanski dizajner predstavio je novu zbirku maske pod nazivom "Persona". Maske su izrađene od drva balsa. Balsa je mekana pluta koja se često koristi u arhitekturi. Drvene ploče s debljinom od 18 mm su se međusobno postavljene formiranjem stepenastih konstrukcija. Ove maske koje ne zatvaraju lice ne u potpunosti, omogućujući vam da komunicirate, ali u isto vrijeme morate promatrati udaljenost. Ukupno, zbirka 9 plavih maski nalikuju arhitektonskih modela.

SIBA SAKHABI Zbirka: Razgovor na udaljenosti

Dizajner se odražava na pravu suštinu osobe i ovjerenog društva. U suvremenom svijetu, prema Sibi, lice osobe postaje samo način samoizražavanja, već se širi i na stvaranje punopravne virtualne osobnosti. Ova zbirka postavlja pitanje ispravnosti takvog samostalnog testiranja.

SIBA SAKHABI Zbirka: Razgovor na udaljenosti

Riječ osoba sama prevedena s latinskog označava drvenu masku, s njim su povezane mnoge društvene udruge. U psihologiji, riječ "osoba" znači da osoba koja demonstrira svijet u određenoj situaciji i skriva svoju pravu bit. Švicarski psiholog Carl Jung je primijetio da je osoba slika koju osoba stvara kako bi se osiguralo udobne uvjete.

SIBA SAKHABI Zbirka: Razgovor na udaljenosti

Članak na temu: 3 neobične stavke za kuhinju iz studija SML

Čitaj više