Kako napraviti odijelo zombi učiniti sami

Anonim

Halloween je praznik koji nam je došao sa Zapada već je dugo bio popularan i voljen. Doista, kada se i dalje može pretvoriti u pravi zlokoban karakter? Najvažnija stvar na slici za Halloween je dobro odijelo. Naravno, može se kupiti u trgovini ili naručiti na internetu. Još uvijek možete to učiniti, tako da će raditi nekoliko puta jeftinije i odgovoriti na sve vaše zahtjeve. Danas ćemo vam reći kako napraviti kostim zombi s vlastitim rukama, što više neće imati nikoga.

Kako napraviti odijelo zombi učiniti sami

Potrebni materijali i alati:

  • stara odjeća;
  • boje;
  • škare.

Tražimo odjeću

Zombi kostimi su vrlo jednostavni i oni će izaći pošteno jeftini. Takvo odijelo je vrlo popularno među djecom i odraslima. Za njega možete koristiti stare nepotrebne stvari i predmete. Gotovo odijelo je ekološki prihvatljiv, jer zahvaljujući njegovom stvaranju, raspolaganju starim stvarima i to je zaista zanimljivo. Kako napraviti odijelo za zombije?

Prije svega, pogledajte svoju kuću staru, istrošenu i pohabnu odjeću koju vam se žalite potrošiti na odijelo. Odaberite odjeću koja je poderana i nošena. Možete učiniti svoje odijelo jedinstveno ako odaberete odjeću pod određenim zombi likom, na primjer: redovnik, medicinska sestra, nevjesta ili ventilator. Nemojte previše gubiti na ovom kostimu, kao što ćete se pobrinuti, zagaditi odjeću tako da zombi izgleda kao da je upravo izašao iz groba.

Krasim

Kada ste odabrali odjeću, koristite oštrice, oštre noževe i škare kako biste je pretvorili u krpe. Začinite manžete na rukavima, napravite rupe u hlačama. Obrišite blato, lišće rebrastih dijelova odjeće da izgledate da ste izašli iz groba. Pričvrstite lišće u hlače ili košulju za dodatni učinak. Nanesite smeđe ili crvenu boju za odjeću za krv učinak. Obično se boja nanosi na vrh košulje, manžete i ovratnik. Dodajte više ukrasa na svoj okus i stavite odijelo za sušenje.

Članak o temi: OpenWork Ljeto Pulover

Mi smo mama

Kuhane cipele koje ne smetaju, dragi blato i prskanje crvenom ili smeđom bojom. Sada počinjemo šminka: širiti crno-bijelu boju u istim razmjerima dok ne bude homogena siva. Nanesite ovu boju na sva istaknuta mjesta: ruke, noge, lice i vrat. Napravite nekoliko elemenata bijele boje na sivoj tako da koža izgleda zlokobno. Dodajte ta mjesta s pamučnim obrisom ili papirnatom ubrusom. Nacrtajte crne krugove ispod očiju, tako da ispadne oči. Nanesite malu boju kako biste postupno postigli željeni učinak. Ispunite svoj stil kose. Da bi se kosa tvrda i neopranula, koristite lakovi, gelove i mousses. Dodajte malo prljavštine i lišća. Sada znate kako napraviti kostim zombi s vlastitim rukama.

Kako napraviti odijelo zombi učiniti sami

Čitaj više