Ženske kukičane beretke za proljeće s shemama i opisima

Anonim

Želim kupiti glavu za toplo proljeće vrijeme, ali ne sviđa mi se ništa? Tada je vrijedno obratiti pozornost ženskim beretkima s kukičanom. Potpuno se može procijeniti da pletene beretke ne postaju manje popularne. Budući da su stvoreni u ugodnom kreativnom procesu, a gotov proizvod je jedinstven, jedinstven i savršen za odabranu sliku.

Još jedna prednost je da je stvaranje većine modela potpuno jednostavna, ali izgledaju originalno i elegantno. Stoga je moguće kratko vrijeme da se divan traje na proljeće, koji ne samo da će biti jedinstven, udoban, već i visokokvalitetan.

Ženske kukičane beretke za proljeće s shemama i opisima

Jednostavna opcija

Takvo divno Univerzalno traje će izgledati sjajno u Gospi bilo koje dobi.

Potrebni materijali i alati:

  1. Pređa;
  2. Broj četiri.

Kruh, koji se razmatra u ovom majstoru, pogodan je za ženu s obodom glave od 56 do 58 centimetara.

Kletanje gustoće: sedamnaest stupaca bez nakida, bit će deset centimetara.

Ženske kukičane beretke za proljeće s shemama i opisima

Imajte na umu da je u ekstremnom redu potrebno umjesto prvog stupca bez nakida da prodire u zračnu petlju, i potrebno ga je dovršiti s jednim spojnim stupcem na vrh retka. Umjesto prvog stupca s NAKUD-om, postoje tri zračne petlje i u ekstremnom retku do treće zračne petlje napravimo spojnu kolonu.

RADI Kleti na sljedeći način: stupac bez inverznog smjera, to jest, s lijeva na desno.

Pletenje redova iz stupaca s Nakidom i lukovima iz zračnih nada. Da biste ga stvorili, morate okrenuti rad nevažeće strane na sebe, činiti stupac s privitkom, a zatim zrak petlju i preskočite zračnu petlju zračne petlje prošlog retka. Rapport: stupac s cathwoodom u kasnijoj zračnoj petlji i još jednoj petlji. Ponavljamo do kraja retka. Tada radimo stupac s privitkom na posljednji luk zraka za zrak, zatim spojnu kolonu u vojsci od četiri zračne petlje na početku niza.

Članak o temi: Kakva vrsta viskoze tkanina: sastav, svojstva i karakteristike (fotografija)

Uz pomoć dijagrama, izvest ćemo otvoren uzorak.

Ženske kukičane beretke za proljeće s shemama i opisima

On pleti tako prekrasan otvoren s vrha do dna kružnih redova. U prvom redu postoje četiri zračne petlje i zatvorite ih u prstenu pomoću spojne kolone u prvoj zračnoj petlji. Nakon toga, osam stupaca bez caida u prstenu, prisjećajući se dodatne zračne petlje, na gore navedenim uputama.

U prvom redu proizvodimo četiri zračne petlje i spojite ih u krug koristeći spojnu stupac u prvoj zrak petlji. Nakon toga, plestim osam stupaca bez nakida u krugu, sjećajući se prodrijeti u zračnu petlju, kao što je gore navedeno.

U drugom redu, radimo u stupcu bez privitka u svim stupcima bez nakida, plesti tako cijeli raspon, koji je jednak šesnaest stupca bez nakida.

U trećem redu, nacrt Rapport: stupac bez privitka u prvi stupac bez nakida, zatim dva stupca bez pričvršćivanja u sljedećem sječe C bez Nakida, stoga ćemo ne dostići dvadeset četiri stupca bez caida.

Ženske kukičane beretke za proljeće s shemama i opisima

U četvrtom redu, Knit Rapport: stupac bez pričvršćenja u dva sljedeća stupca bez nakida i dva stupca bez nakida u sljedećoj stupcu. Provodimo dok ne dostigne trideset dva stupca bez Nakida. Tada vide shemu. Slijepim sve redove prema shemi, pokazat će se da su trideset i dva luka iz zraka.

Sljedeći, plesti otvori zauzima kružne retke koristeći sljedeći opis: U prvom redu slijede četiri stupca s privitkom na svaki luk zrakoplova, na kraju bi trebao biti sto dvadeset osam komada.

U drugom redu, oni inspiriraju kolonu s Nakud u svim stupcima s Nakidom, u isto vrijeme ravnomjerno smanjen dva stupca s Nakudom, na kraju ćemo imati sto dvadeset šest stupca s Nakudom.

Članak o temi: Baktus kukičanje: shema za početnike s fotografijama i videozapisima

U trećem redu, radimo u stupcu s Nakudom, sve trinaeste i četrnaeste stupce s Nakidom izraženi su zajedno, kao rezultat toga, ispadne iz stotinu sedamnaest stupca s Nakidom.

Ženske kukičane beretke za proljeće s shemama i opisima

U četvrtom redu radimo jedan stupac s Nakudom, a dvanaest i trinaesti stupca zajedno su prije. Kao rezultat toga, dobivamo sto osam stupca s Nakudom.

U petom redu radimo jedan stupac s Nakudom, a mi smo vezani zajedno jedanaesti i dvanaesti stupovi, na kraju ćemo dobiti devedeset devet stupca s Nakudom.

U šestom redu radimo jedan pol s Nakidom u svaki stupac, označava sve jedanaesti i dvanaeste stupce zajedno, kao rezultat toga, izlazi iz osamdeset osam stupaca s Nakudom.

Od sedmog do desetog reda, završili smo na jednom stupcu s privitkom bez izvanrednog. U jedanaestom nizu, morate vezati dvostruku konac ruba pomoću rapskog koraka.

Model od Sunca.

Ženske kukičane beretke za proljeće s shemama i opisima

Takva uzima s vizirom prilično klasika, bit će prikladna za gotovo sve prigode. Ona pleti uz pomoć kuke, stvarajući kružne redove pomoću stupaca bez Nakida. Najbolje je odabrati pređu iz vune. Stvaranje beretka kao na fotografiji bit će rastavljen za glavu glave jednaka pedeset dva centimetra.

Potrebni materijali i alati:

  1. Pređa iz vune 40 g / 40m, trebate šest takvih strojeva;
  2. Kuka četiri milimetra.

Gustoća pletenja: petnaest i pol šarki za dvadeset i pol redaka bit će kvadrat sa strane desetak centimetara po stupovima bez caid.

Ženske kukičane beretke za proljeće s shemama i opisima

Za pletenje gornjeg dijela, imamo šest zračnih petlji, zatvarajući ih u prstenje i učinjeno je tako dvadeset i jedan kružni red po stupovima bez nakida, dok se dodaje dodavanje, kao što je prikazano na sličnom dijagramu. Nakon toga, plesti četrnaest kružnih redaka, čineći utjecaj, kao što je prikazano na shematskoj slici. Tada smo plestili vizir kao što je prikazano u shemi za dvadeset šest pilinga.

Članak o toj temi: Openwork prsluk s mobilnim kukičanim uzorkom

Ženske kukičane beretke za proljeće s shemama i opisima

Ženske kukičane beretke za proljeće s shemama i opisima

Ženske kukičane beretke za proljeće s shemama i opisima

Video na temu

U zaključku, nekoliko videa s lekcijama na stvaranju zanimljivih pletenih testera uz pomoć kuke s vlastitim rukama.

Čitaj više