Završite zidove spakure pod slikanjem - Video

Anonim

U ovom članku, želim detaljno reći kako pripremiti osnovu za primjenu završetka kit pod slikanjem zidova. Otkrijte temu primjene završetka kit i pažljivo razmotrite kako pripremiti rješenje željene konzistentnosti. Budući da slika zidova nakon kita zahtijeva idealno glatku površinu i tako želim da bi dekorativna završna obrada izgledala izvrsno i nije imala nedostatak. Vjerujte mi, nakon čitanja, možete učiniti sve što sami ne gori od profesionalca. Uostalom, čak je i stručnjak za nešto počelo, a vi ćete morati samo financijske troškove i puno strpljenja za postizanje željenog rezultata.

Obavezan alat

Da biste pripremili i primijenili završni kit zidova pod slikanjem, trebate sljedeće alate:

  • Završiti sprumu (unaprijed kupljen u građevinskoj trgovini);
  • Kapacitet za pripravu otopine (poželjno je da spremnik ima metalni premaz, može se koristiti kanta);
  • Bušilica ili perforator s mlaznice miješalice (potrebno je pripraviti otopinu);
  • Tri metalne lopatice su različite duljine (velike će se koristiti za primjenu materijala na zid, a male za otopinu otopine uz veliku, kao i kutnu lopaticu za korekciju kuta);
  • bar s abrazivnom mrežom (korisno je za skidanje malih žarulja);
  • Bilo koju svijetlu svjetiljku (za bolju rasvjetu).

    Završite zidove spakure pod slikanjem - Video

Priprema zidova

Čišćenje radne površine važna je prije primjene kit. Ako dođete u ovo pitanje nemarno, bojim se da nećete dobiti željeni rezultat i morat ćete ponoviti sve nakon određenog vremena. Ali zapamtite da boja s površine nije tako lako ukloniti, bolje je to učiniti odmah i ne vratiti se na popravak dugo vremena. Za početak, očistite temelj iz starog dekorativnog materijala: tapeta ili boje. Prilikom čišćenja pozadine, upotrijebite konvencionalnu vodu, s njom se impregnira, lako se može ukloniti s površine.

Članak o temi: Rutary u dizajnu krajobraza: korijeni i squashs u kućici u vrtu (25 fotografija)

Završite zidove spakure pod slikanjem - Video

Za staru boju, bolje je koristiti bušilicu s metalnom mlaznicom koja će se lako nositi s bojom. Nakon završnog čišćenja baze od dekorativnog premaza, izgledate dobro za površinu za prisutnost u žbuke pukotina, snima i noktiju. Nokti i drugi strani materijali uklanjaju s površine. Pukotine i tenisice za zazach žbuke žbuke. Ako postoji na površini gljivica i plijesni, zidove smo s posebnim antifungalnim otopinom. Uostalom, ne želimo da je tada se tada pomnožila ispod žbuke. Zatim nanesite smjesu premaz u jedan sloj i ostavite da se osuši najmanje 6 sati. Proizvod će vam pomoći kvalitativno popraviti kit na zidovima i sprječava njezinu brzu bolest.

Vidite dobro i dodirnite cijelu površinu s malim čekićem. Ako je stanje starog žbuke kritično, i sve se stisne s komadima, zamijenite materijal da ga potpuno uklonite s površine. Nemojte riskirati da ostavite takav proizvod, budući da svi vaši novi popravci uzrokuju stara žbuka na jednom lijepom trenutku.

Polazni kit ne može se mnogo ukloniti, jer uklanja samo velike nedostatke. Koristim gazu ili izdržljivu mrežu za duži posao, koji savršeno popravlja početni kit. Nakon distribucije i sušenja proizvoda, dobro je sjaji bar s abrazivnom razvodom mreže koja ostaje nakon posla. Ne zaboravite uzeti posao u respiratoru, posebnu odjeću iu dobro prozračenoj sobi.

Priprema otopine

Sada možete početi pripremati završetak kit. Budući da je primjena materijala završna faza, a želite odmah početi slikati zidove nakon kit, pažljivo doći na ovo pitanje. Promatrajte čistoću kada gnječite otopinu, pokušajte u otopini gipsa, nisam dobio malo građevinsko smeće. Tako, kada se primjenjuje kako bi se izbjegle nepotrebne kvržice i spasiti živce. U čistoći ne bi trebalo biti ne samo okolica, već i spremnik za pripremu i mješalicu.

Završite zidove spakure pod slikanjem - Video

Na paketu, proizvođač označava karakteristične omjere za pripremu ovog materijala. Promatrajte strogo upute da ne odstupaju od njega, kao što možete jednostavno na kraju izbaciti, a vrijednost materijala je prihvatljiva. Stavite proizvod unaprijed pripremljene vode i temeljito promiješajte kako biste se potpuno otopili. Obično dajem rješenje pet minuta odmora do boljeg otekline nakon svakog miješanja.

Kao rezultat toga, trebali biste imati homogenu smjesu bez kvržica. Kada su zidovi s većom zakrivljenom, dobro je prikladna debela smjesa, a kada je malo, onda je prikladna kremasta dosljednost. Ne kuhajte proizvod unaprijed, inače će se jednostavno osušiti, bolje je skuhati odmah prije podnošenja zahtjeva i u iznosu koji ste točni. Ne pokušavajte razrijediti smrznutu sastav vode, to je besmisleno, samo ga bacite i pripremite novu.

Završite zidove spakure pod slikanjem - Video

Tehnologija primjene rješenja

Pa idite na najvažnije pitanje. Kako staviti zidove pod slikanje? Da biste to učinili, trebat će vam: pripremljena otopina, velika, mala i kutna lopatica. Spojite svjetiljku kako biste bolje osvijetlili radnu površinu. Vizualno distribuirajte površinu na kvadratima od oko 2 m2 i podijelite zid u širini u širini. Pomiješajte otopinu s malom lopaticom i prenesite ga u veliku lopaticu, tako da ćete imati nekoliko kvržica. Zatim započnite depresiju s dna zida, kretanje odozdo prema gore, ispustite otopinu preko površine, za tehnologiju nanošenja vrha baze, koristite kretanje od vrha do dna. Nakon potpune raspodjele na vizualnom trgu, pogledajte dostupnost viška kita, morate imati širinu sloja od 1mm do 2mm ne više.

Uklonite veliku spatulu višak materijala i razvod. Nakon svakog uklanjanja viška, očistite alat je u potpunosti kako je naznačeno na videozapisu. Vratite otopinu natrag u spremnik, nemojte zbrinuti. Dakle, distribuirajte završetak kit preko zida. Za kutove koristite kutni lopaticu i ne zaboravite očistiti površinu od viška. Također možete staviti na teško dostupne mjesta za primijeniti kažiprst. Vjerujte to ponekad još prikladnije od alata. Pokušajte napraviti visoku kvalitetu i od prve puta, ako počnete tonuti i isprobavati dugo vremena, kao rezultat toga, rješenje će početi padati i pojaviti se još više razvoda.

Završite zidove spakure pod slikanjem - Video

Nisu velike razvode na zglobovima mogu se ukloniti vlažnim spužvom, pokretima vlaženja. Ne zaboravite da nakon nanošenja ćete očistiti zidove, pa ostavite male nepravilnosti, ne patite. Kada stavite cijelu završetku kit, onda prije nego slikate dobro, očistite površinu abrazivnom mrežom površine. Ova tehnologija će vam pomoći da dođete do savršeno glatke baze. Sada su zidovi spremni i možete nastaviti na slikanje.

Video "završiti kit zidova pod slikanjem-nastavom"

Prilikom pregledavanja ovog videozapisa možete vidjeti vizualni primjer kako pravilno napraviti završni kit zidova pod slikanjem. Dakle, da se sve događa ispravno, pažljivo pogledajte i zapamtite što čini Učiteljem, a vi ćete čekati dobar rezultat.

Čitaj više