Vintage vrata: Foto pregled i metode proizvodnje

Anonim

Možete napraviti stara vrata vlastitim rukama pomoću ponuđenih opcija. Kuhanje s metalom ili drvom, kako bi se ispunio brish ili fokus na pukotine - sve je to lako.

Kako dobiti berba i prekrasna vrata za vaš dom

Vintage vrata: Foto pregled i metode proizvodnje

Osnova za berbe platna

Antičke stvari s antičkim vremenima postaju sve više zahtjevnije u procesu dizajna modernih interijera. Opcionalno za kupnju masovnog kazališnog lustera ili rezbarenog namještaja. Da biste napravili dizajn sobe originalan, možete jednostavno pozirati da umetnete drevna vrata: snimka ili ulaz. Takav proizvod možete dobiti na nekoliko načina:

  • Stjecanje u kabini drevnog namještaja;
  • Obnovu starog proizvoda;
  • Izgradnja novih prijelaza vrata.

Idemo na svaku stavku detaljnije. Dakle, odlučili ste kupiti drvena vrata ispod starih dana. Imajte na umu da se stari proizvod uvijek treba sastojati od okomito položenih ploča ili tkanina, koji su vezani s jednim ili više horizontalnih. Ako ponudite neku drugu opciju, najvjerojatnije, ovo je imitacija za staro.

Premalu cijenu, praktički se ne razlikuje od običnih nizova vrata, također treba upozoriti. Ako ne govorimo o prodaji ili popustima, berba vrata stavke ne mogu biti jeftini. To je gotovo antikviteti. Vi svibanj biti ponuđen običnom starom platnu kao antikni proizvod. To nije isto.

Što uzeti u obzir pri kupnji

Vintage vrata: Foto pregled i metode proizvodnje

Input Vintage blokovi

Ako trebate ulazna vrata, drveni nizovi su savršeni za tu svrhu, koji se mogu sastojati od jednog ili više platnih plana. Otvorite ova vrata zahvaljujući debljini bit će izuzetno teško. Stoga će lopovi, najvjerojatnije, zaobići vašu kućnu stranu. Pogledajte kako izgleda ova vrata na fotografiji. Leaf vrata iz niza mogu imati bilo kakvu debljinu, tako da je moguće instalirati ne samo na ulazu, već i između soba.

Članak o temi: Univerzalni i posebni polimer kit za popravak kod kuće i automobila

Ovdje se sva pozornost posvećuje ne volumen i monolitne, već malim detaljima. Ako vam se čini da ste kruti platno dosadno, možete odabrati ili naručiti opciju s jednim drvenim leptivima i staklenim umetcima. Zrcalo i staklene spljuvine mogu biti monofon, zasjenjene ili imaju crtež: od apstraktnog uzorka do određene fotografije prenesene na površinu.

Glavna stvar je uzeti u obzir da stara vrata moraju biti lakonična, tako da stavlja sliku svoje omiljene pseće slike neprikladne. Također možete uživati ​​u platnu vlastitim rukama s drvenim ili metalnim elementima iznad glave.

Cijena vrata iz niza ovisi prvenstveno o količini stabla utrošenog na njezinoj proizvodnji. Ako želite spremiti i postati vlasnik takve drevne, naručite se s manjom debljinom. Može biti pola gotovog proizvoda.

Obnova drvenog krila

Vintage vrata: Foto pregled i metode proizvodnje

Restauracija berbe platna

Restauracija je jedan od načina za spašavanje vrata vrata. Ako su vaše ulazne ili unutarnje plaćene planete oštećene iz bilo kojeg razloga, počeli su se loše otvoriti, pogledali ili jednostavno izgubili izgled, ne žurite da pridaju stara vrata na odlagalište i trčanje do trgovine za nove.

Drveni platno je vrlo praktičan i zanatljiv materijal za izmjenu. Svaka restauracija uključuje jedan od sljedećih postupaka:

  • popravak ili zamjena petlji, zaključavanje i ručke;
  • mijenjanje stakla ili zrcala;
  • rad s malim i velikim rezovima, čipovima i zagađenjem;

    Vintage vrata: Foto pregled i metode proizvodnje

    Završi

  • slikanje ili površinsko zalijevanje;
  • Obnova okvira i kutija.

Umjesto da pokušavate iz starog proizvoda dobiti novu, možete dobiti sastavljene vrata iz postojećeg drvenog polja, koji će gledati u bilo kojem interijeru. Svaka mana na ručici, zaključavanje, staklo ili okvir može se pretvoriti u dostojanstvo, bez pokušaja da ga sakriti, ali naprotiv, za obloženje i liječenje s vlastitim rukama, usredotočite se na trljanje ili shecherbin. Fotografije gotovih proizvoda jasno pokazuju da rezultat promjene ponekad premašuje originalnost modernih modela prodanih u skupim salonima. Važno je zapamtiti dvije stvari:

  • Možete ponoviti bilo koji estetski defekt, ali to se ne odnosi na propali mehanizam;
  • Ako se bojite pokvariti tkaninu, kontaktirajte stručnjake - većina tvrtki za namještaj i tvornice imaju takav uslugu.

Kako napraviti krila

Postoji mnogo načina za dobivanje starih vrata kod kuće. Koristeći tablicu koja se nalazi ispod, možete samostalno napraviti drvena vrata pod drevnim, a ne jednokratno posebno patiranje, brish i druge složene tehnike.

Vintage vrata: Foto pregled i metode proizvodnje

Pogled na stari premaz

Algoritam za sastav vrata bljeska i kod kuće

  1. Preliminarna priprema (čišćenje, odmašćivanje, brušenje).
  2. Prajmer.
  3. Stvaranje srebrnih ili zlatnih izbočnih dijelova.
  4. Decoupage.
  5. Pokrivajući Crochelle Lak.
  6. Povlačenje sjene kako bi se postigao učinak Krakle, to jest, naglasak na pukotinama.
  7. Premaz s lakom na jahti.
  8. Izgraditi gotov proizvod.

Ako ste i dalje odlučili napraviti pitanje strogo prema znanosti, imajte na umu da postoji nekoliko načina i metode umjetnog trošenja namještaja. Da biste dobili kompilirane vrata vlastitim rukama, možete primijeniti jedan od sljedećih načina:

  • Kemikalija osigurava obradu s posebnim rješenjima;
  • Ako planirate šivati ​​list vrata sa staklom, metalom ili koristiti druge

    Vintage vrata: Foto pregled i metode proizvodnje

    Vijčani agensi, to će biti mehanička metoda;

  • Toplinska metoda osigurava uporabu željeza u izmjeni.

Moped vrata mogu se dobiti vlastitim rukama, ne samo ako šivate niz vrata. Od najčešćih metoda, patiranje i brisanje se dodjeljuju. Suština prvog se svede na stvaranje učinka boje, a četkanje je manifestacija prirodnog drvenog uzorka uklanjanjem gornjeg sloja boje pomoću obične četke.

Postanite vlasnik starih vrata drvenog polja i uvjerite se da je osobni primjer da luksuzni drveni platno učinkovito izgleda ne samo na fotografiji, već iu životu.

Vintage vrata: Foto pregled i metode proizvodnje

Vintage vrata: Foto pregled i metode proizvodnje

Vintage vrata: Foto pregled i metode proizvodnje

Vintage vrata: Foto pregled i metode proizvodnje

Vintage vrata: Foto pregled i metode proizvodnje

(Vaš će glas biti prvi)

Vintage vrata: Foto pregled i metode proizvodnje

Učitavam…

Članak o temi: Krov u privatnoj kući: 7 ideja, od čega i kako to učiniti (35 fotografija)

Čitaj više