U unutrašnjosti kupaonice u kući panela

Anonim

U unutrašnjosti kupaonice u kući panela

Kupaonica na ploči zgrada nije uvijek san o vlasnicima. Često su to mali objekti u kombinaciji. Ali čak i iz tako neugodnog područja stana, možete stvoriti ugodno mjesto za higijenske postupke.

Hvala:

  • odgovarajuće dizajnerske otopine;
  • Pisnički izbor namještaja i vodovoda;
  • Ergonomski položaj.

Kupaonica u kući panela bit će ponos vlasnika apartmana.

Značajke planiranja kombinirane kupaonice

Kombinirajući WC i kupaonicu u jednoj sobi je vrlo neugodan. Pogotovo ako je soba mala i nemoguća za uređaj particija. Ali postoji i plus - manje građevinski materijal ide u dekoraciju.

Izrada zidova, u kojem slučaju, bolje je koristiti preveliki materijal. Nemojte odgovarati gipsanu ploču ili završiti na sanduku. Poželjno je koristiti slikanje ili zidne naljepnice. To će uštedjeti važne centimetre sobe. U kući panela, pločica se može položiti na poravnate zidove bez pribjegavanja dodatnom radu. U tom slučaju, mjesto je spremljeno i stvara se estetski sloj vlage.

Unutrašnjost bi trebala biti u svijetlim bojama. Oni vizualno šire granice sobe. Obavezna prisutnost ogledala i staklenih elemenata. Da bi se spasio zidni prostor, poželjno je pokupiti montirani ormar s ogledalom.

U unutrašnjosti kupaonice u kući panela

Staklo može biti:

  • police;
  • umivaonik;
  • Pribor za kupaonicu.

Staklo stvara težinu, olakšavajući prekomjernu nagradu.

Namještaj je bolji pokupiti ugrađen s zaobljenim rubovima. Rounds će povećati upravljivost unutar prostora, spuštanja ozljeda.

Oslobodite mjesto, perilica rublja poželjno je izdržati u kuhinji ili komunalnoj sobi. Tada je moguće instalirati punopravnu kupaonicu. Ako ne postoji takva mogućnost, možete koristiti smanjenu verziju kupaonice ili tuš kabine.

Odabir sheme boja treba provesti za sve površine u isto vrijeme. Male dimenzije u prostoriji bit će dopušteno stjecanje skuplje materijale. Bolje je odabrati otvorene i zidne opcije pločica iz jedne zbirke. Pod će biti najmračniji dio. Dno zida, oko 1,5 m, na tonu je lakši. Zatim je zadovoljan siromaštvom od elemenata pločica. Gornji dio je odabran lakši od dna.

Članak o toj temi: Pregled o snimljivim vratima na tračnicama i valjcima

U unutrašnjosti kupaonice u kući panela

To daje učinak podizanja stropa. Boja stropa je najsjajnija. U tom slučaju, unutrašnjost neće vršiti pritisak na posjetitelja.

Planiranje zasebne kupaonice

U zasebnoj kupaonici više mogućnosti za planiranje rješenja. U tom slučaju možete promatrati glavne preporučene udaljenosti između objekata. Slobodni prostor prije sudopera mora biti najmanje 60 mm. Da biste otvorili vrata namještaja ispred njih trebala bi biti udaljenost od 70 mm. Ništa se ne smije premjestiti na vrata do vrata. Ta će udaljenost biti potrebna na otvaranju i ugradnju platforma.

U zasebnoj sobi možete instalirati punopravnu kupaonicu. Za ljubitelje koji kombiniraju zvučnike i klasične kupaonske tehnike, moguće je kupiti model s ugrađenim tušem.

U unutrašnjosti kupaonice u kući panela

Kološka od završetka može biti raznolika zbog veličine prostorije. Jedan od zidova može se izdati kao ploča ili krajolik. U takvim slikama, unutrašnjost je raznolika, postaje zanimljivija.

Malo planiranje kupaonica

Rijetko u kući panela ćete upoznati ukupnu kupaonicu. Stoga su sva pitanja uglavnom povezana s formiranjem malog prostora.

Prva točka koja povećava korisna područja bit će zamjena kupaonice na tušem. Čak i za obitelj s malom djecom, možete odabrati pristojnu otopinu s dubokom paletom. Dakle, područje za spašavanje i kupanje bebe će biti prikladno. Ako nema kupaonice, rješenje će biti kutna struktura:

  • pojednostavljeni oblici;
  • razne materijale;
  • Široka paleta boja;
  • Pomoći će odabrati proizvode za određeni slučaj i izgled.

Namještaj s vodovodom je bolje organizirati montiran. Njegove prednosti u:

  • estetika obrasca;
  • praktičnost čišćenja;
  • Zidna montaža.

U unutrašnjosti kupaonice u kući panela

Prednost dati bolje sjajne površine. Nemojte odabrati bijele predmete. Oni gledaju na volumen, ostavljajući sve prostora.

Izvrsno uštede rješenje će biti instaliran na stroju za pranje rublja. Vrijedno će vrijediti. Ali interijer će steći originalnost.

Članak o temi: Nadležan rad tuša

U unutrašnjosti kupaonice u kući panela

Jedna od najčešćih rješenja, uklanjanje prostora postaje uporaba kutnih elemenata. To se odnosi na vodovod i namještaj.

Zatvori ugradnja sudopera s kupaonicom omogućuje korištenje jednog miješalice u dva instrumenta.

Racionalno korištenje prostora ispod kupaonice pomoći će da se riješite viška namještaja. Vi samo trebate montirati izmjenjive ploče s vratima za zatvaranje.

U unutrašnjosti kupaonice u kući panela

Stropni uređaj

Stropni prostor u zgradi panela može biti neujednačen. Da biste ispravili ovaj nedostatak, postoje dva načina:

  1. Usklađivanje strukture;
  2. Uređaj za spuštanje.

Prvi slučaj je racionalan s malim curvaturaturama. Poravnajte površinu može biti gipsa.

U unutrašnjosti kupaonice u kući panela

Ova opcija je prikladna pod:

  • potresnica;
  • pločica;
  • Boja.

Velika zakrivljenost je lakše sakriti ispod stropa na sanduku, montiran ili zatezanje dizajna.

Unutrašnjost će izgledati ispuniti ako je boja stropa odabrana u zidove i pod.

Vanjska kupaonica

Podovi u kući panela nisu uvijek glatki. Ali taj se nedostatak može platiti u korist. Poravnavanje površine s estrihinom, topli pod je zadovoljan volumenom. Potrošnja materijala bit će mala, ali učinak je prilično ugodan.

Pločica se često koristi kao vanjski premaz. Ljubitelji ecosila vrijedi obraćati pozornost na podlogu ili, jeftiniji, laminat.

U unutrašnjosti kupaonice u kući panela

Konačna faza formiranje unutrašnjosti kupaonice bit će izbor pribora. Oni moraju pristupiti boji i materijalu na glavni dizajn. U ovom slučaju, čak i kupanje u kući panela donijet će radost i uživanje prilikom posjeta.

Čitaj više