Sova od plastične boce za vrt: glavni razred s videom

Anonim

Obrt iz plastičnih boca odlikuje se njihovom svestranošću: mogu biti ukrašeni i kućnim interijerom i okućnicom ili igralištem. U proizvodnoj tehnologiji praktično se ne razlikuju: vrtni proizvodi jednostavno trebaju biti obloženi vodootpornim vrstama, a također ne koristiti papir ili karton u njihovom dizajnu, koji se mogu namrštiti pod kišom. Plastični proizvodi su izdržljivi i praktički ne podliježu vanjskim čimbenicima, tako idealno prikladni za ukrašavanje ljetnih vikendica i cvijeta. U nastavku je glavna klasa na proizvodnji sova iz plastične boce. Ova uputa ostavlja prostor za maštu, ptica se može izvršiti u nekoliko verzija koje se razlikuju u njegovoj složenosti, tako da je takva vježba prikladna čak i za djecu.

Stvaranje korak po korak

Za proizvodnju sova bit će potrebno:

  1. Bocu bilo kojeg volumena. Morate odabrati bocu određenog obrasca - za sove su prikladniji "opremljeni", koji su blago suzili u sredini. Od njih će biti lakše formirati torzo;
  2. Škare ili nož za tiskanicu;
  3. Škotski ili građevinski klameri;
  4. Boje i četke.

Iz boce, odrežite dva dijela. Prvo - dno i donji dio boce prije mjesta u kojem počinje suziti. Ako ga okrenete naopako, to će biti slično glavi sova s ​​ušima. Drugi je dio boce između vrata i naljepnice, tj. Još jedan dio koji se širi. Ispričavam se od boce treba odrezati. Rezultirajuća stavka će imati rupe na obje strane, u širem slučaju morate umetnuti prvi praznik - glava sova.

Sova od plastične boce za vrt: glavni razred s videom

Sova od plastične boce za vrt: glavni razred s videom

Proizvod će izgledati oprezno ako se dijelovi boce režu na takav način da se veza ispadne glatko prijelaz s jedne komponente na drugu. Ako ovaj učinak nije uspjelo postići, možete poravnati zglob pomoću klamerice ili trake. Važno je koristiti ih iz unutrašnjosti obrta tako da su nevidljivi nakon bojenja.

Ako se pretpostavlja da će se sova koristiti za ukrašavanje kuće, potrebno je završiti jedinstvenu rupu u proizvodu za stabilnost.

Članak o toj temi: Računa za razgovor za decoupage

Sljedeća faza je slika sova. U skladu s omjerima, preporučuje se crtanje očiju promjera oko trećine cijele visine proizvoda. Koristite bolje akrilne boje - oni su bolje prikladniji za plastični premaz. Boja se treba primjenjivati ​​u nekoliko slojeva, tako da se unutrašnjosti sova ne mijenjaju kroz njega, na primjer, korištene za vezne traku.

Sova od plastične boce za vrt: glavni razred s videom

Sova od plastične boce za vrt: glavni razred s videom

U slučaju da je sova stvorena za kuću, proizvod je spreman. Ali ako je plovilo planirano ugraditi u vrt, potrebno je još nekoliko poboljšanja.

  • Za pričvršćivanje sova na stablu: na dnu sova, možete napraviti nekoliko rupa, kroz koje pretvoriti uže. Može se roditi sova na bilo koju granu stabla, prikrivati ​​rupu u proizvodu;
  • Za pričvršćivanje na Zemlji: tako da sova ne uzima vjetar, bilo koji teško punilo može se izliti u nju, na primjer, pijesak ili kamenje. U isto vrijeme, čak se i pacijska sova preporučuje da se popravi na jednom mjestu - na primjer, da položite šljunak ili lagano ukopano u tlo.

Ukrasi za sovu

Uobičajeni način ukrašavanja strana od plastične boce - šeširi. Jedna od najprikladnijih slika mudra ptice je profesorski šešir, koji je napravljen od druge boce i šperploča.

Sova od plastične boce za vrt: glavni razred s videom

Da biste to učinili, odrežite glatki dio boce, zalijepite kvadratni komad šperploča na dobivenom cilindru i obojite dobivenu glavu u crno. Tada je šešir lijepljen na glavu sove, ako se čini da čuva nepouzdan, u glavi sove možete napraviti nekoliko mjesta u kojima treba umetnuti rubovi poklopca.

Drugi način ukrašavanja sova - Professorsk naočale. Napravljeni su od nepotrebnih CD-a koji izluđuju na oči ptice s zrcalnom stranom.

Važno je napomenuti da je takav ukras prikladan samo za proizvode iz velikih boca, kao što je pet litri.

Sova od plastične boce za vrt: glavni razred s videom

Međutim, ako želite, možete rezati krugove prikladne za dekoraciju i manje proizvode. Word oči mogu biti ukrašene svim vrstama metoda: učenici iz nepotrebnih gumba ili kuglice, lijepljenih trepavica, koji su izrezani od preostalih nepotrebnih dijelova boce su dobro. Osim toga, za ukrašavanje sova na njega, moguće je zalijepiti bulk kljun, također izrezati iz plastičnih ostataka. Ako je poželjno sova, moguće je dati dodatni volumen lijepljenjem pera na njemu. Oni su lako izrezati iz istih boca, možete koristiti jednokratne plastične žlice.

Članak o temi: Dječje maske to čine sami

Sova od plastične boce za vrt: glavni razred s videom

Kada se pridružuju, važno je biti u skladu s narudžbom i premjestiti s donjih redova na vrh tako da se preklapaju zglobove. Perje se može izdati cjelokupna sova ili samo krila. S ovim dizajnom, važno je zapamtiti da je proizvod s mnogo dijelova teže slikati, bez ostavljanja prozirnih dijelova plastike, pa ako sove čine djecu, možete obojiti sve perje i tijelo sove odvojeno, a zatim prikupiti već obojene dijelove.

Video na temu

Čitaj više