OpenWork Cardigan - kukičanje

Anonim

OpenWork Cardigan - kukičanje

Danas vam predlažem da vežite otvoreni Cardigan Cardigan. Model, kao što mi se čini, moderan i lijep.

Veličina 44.

Trebat će vam 550 g sleore pređe (100% pamuk) tamno zelena, br. 98.Krushka br. 3.5.

Uzorci i vrste petlji V.p., umjetnost. 6 / h, sv. s / n, st. "Radički korak" (Elm. Kao umjetnost. 6 / N, ali s lijeva na desno), rešetka fileuusa prema shemi, odlete u skladu s shemom.

OpenWork Cardigan - kukičanje

Gustoća pletenja

10 x 10 cm = 19 p. X 7,5 p. Feston. 10 x 10 cm = 9 kvadrata x 8,5 p. Rešetka datoteka

Opis pletenja

Leđa: doh brijest. odozgo. Pokrenite lanac od 88 V. p., počevši s 2. n. blm. FESTO (5 odnosa) prema shemi. Na nadmorskoj visini od 96 cm od početka. Radi na opremu i osigurati nit.

Itd Polica: doh Vsemija iz linije šara. Pokrenite lanac od 20 V. p., počevši s 2. n. blm. FESTO (2 odnos) prema shemi. Na nadmorskoj visini od 11 cm od početka. Radi za stvaranje linije grla s Lv. Skladištiti. Birajte dodatnih 18 V. p. i Elm. Ovi p. Festons. Na nadmorskoj visini od 85 cm od početka. Linija grla izrezana i pričvrstite navoj.

LV. Polica: brijest. Simetrična polica.

Rukavi: Pokrenite lanac od 65 V. n., počevši od 8. p. Elm. Grid file, na oba trgovina. Prib. U svakom 3. r. 12 puta pola trga. Na nadmorskoj visini od 49 cm od početka. Radi na opremu i osigurati nit.

Skupština i prerada

OpenWork Cardigan - kukičanje

Podignite n. Na jednom od bočnog stor. Natrag na visinu 79 cm (počevši od dolje), izvedite 150 tbsp. b / n i brijest. Tako 10 r., Obrezati nit. Također rukovati s drugim stormom. Leđa i bočni stor. Police. Izvesti šavove ramena.

Članak o toj temi: Appliques s djecom 2-5 godina 23. veljače s fotografijama i videozapisima

Pvrtke učvršćivača, dekolte na naslonu sjedala i police kravate 442 str. Baš kao i bočni skrb. U isto vrijeme, da se formira zaobljena linija vrata na parceliranje 2 str. U svakom r. Kutne petlje. Izvedite bočne šavove, ostavljajući ispod nelagodne 23 cm (utore).

Umetnite rukave. Procesite utore, rub leđa, police, uključujući kopče, vrat umjetnosti. "Radij korak". Uzmite manžetu 4 r. Umjetnost. b / n.

Video master klasa - plesti Cardigan Frak kukičanje

Čitaj više