Kako šivati ​​kvačilo kože

Anonim

Spojka u obliku omotnice je vrlo elegantan i ženski pribor. On uređuje i nadopunjuje žensku sliku. A ako je ranije bio pratilac večernjih izlaza u svjetlu i svečane količine, danas je funkcionalna stvar za svaki dan. U trgovinama možete pronaći torbe bilo koje veličine i stila. Ali zašto ne biste stvorili izvorni, ekskluzivni model vlastitim rukama? Danas želimo reći kako šivati ​​kvačilo kože, koja će odgovarati vašem ukusu i preferencijama.

Kako šivati ​​kvačilo kože

Potrebni materijali i alati:

  • originalna koža, vinil ili umjetna koža;
  • Gumbi metalnih zatvarača;
  • šilo;
  • škare;
  • Šivaći stroj s iglom kože.

Izrezati omotnicu

Kako šivati ​​kožku kvačila? Za ovaj projekt prikladan je vinil, prirodna ili umjetna koža bilo koje boje. Poželjno je da to nije previše čvrsto, inače prijeti neugodnosti u radu. Napravit ćemo originalnu spojku u obliku omotnice. Prvo, izrežite dugi pravokutnik željene veličine. Naš pravokutnik ispao je 55x26 cm. Odlučite kako mala ili velika će biti gotova kvačila. Podijelite pravokutnik na tri jednaka dijela. Označite ovo u portnovu plitku ili napravite preklopne linije s bilo kojim teškim predmetom. Budući da će gornji dio zatvoriti kvačilo, njegov oblik mora biti u obliku trokuta. Pronađite sredinu gornjeg pravokutnika i nacrtajte linije preusmjeravanje na strane. Izrezati s oba kraja trokuta.

Kako šivati ​​kvačilo kože

Šavova

Sada preklopite posljednja dva trokuta da biste dobili kvačilo. Zaustavite se obje strane na šivaćem stroju. Ako je potrebno, izrežite dodatnu duljinu.

Kako šivati ​​kvačilo kože

Pričvrstite zatvarač

Zatim izmjerite sredinu kvačila na prednjoj strani kvačila i stavite točku na ovom mjestu. Uzmi oštar nastavak i napravite malu rupu u označenoj točki. Umetnite jedan komad zatvarača u ovu rupu. Na jednoj razini s učvršćivanjem napravite drugu rupu u gornjem vrtu. Umetnite drugi komad metalnog pričvršćivača u ovaj otvor. Tako da je spojka izgledao profesionalno, možete poboljšati oblogu. Da biste to učinili, uzmite dva komada tkanine koja odgovara veličini omotnice. Čist duž tri strane, ostavljajući vrh ne ušiveno. Zatim umetnite u oblogu kvačila i generirajte rubove omotnice tako da su rubovi obloge unutar zavoja. Korištenje šivaćeg stroja s iglom kože, korak duž gornjeg ruba kvačila. Spreman! Kožni pribor omogućuju da se osjećaju kao dizajner i eksperimentirajte s zanimljivim elementima dekoracije i dekoracije.

Članak o temi: suncokreti s papira. Glavni razred

Kako šivati ​​kvačilo kože

Kako šivati ​​kvačilo kože

Kako šivati ​​kvačilo kože

Kako šivati ​​kvačilo kože

Čitaj više