Kako izgraditi državni tuš s vlastitim rukama

Anonim

Ljetne duše jedna su od važnih građevina u zemlji. Pomaže biti osvježavajuće i stavite se kako bi nakon dugog radnog dana pod ravnim suncem, tako da svaki Dachnik treba razmisliti o tome kako izgraditi ljetni tuš s vlastitim rukama na vlastitom mjestu. To nije najteža ideja, koja je u potpunosti ispunjena svima. Ali donijeti izgradnju do kraja i dobiti očekivani rezultat, morat ćete naporno raditi kao mentalno i fizički. Izgradnja ljetne duše ne podrazumijeva u skladu s posebnim sigurnosnim propisima, ne morate crtati složene crteže ili pribjeći skupu planove specijalnih agencija, sve se može učiniti s vlastitim rukama, glavna stvar je ispravno izračunati svoju snagu ,

Kako izgraditi državni tuš s vlastitim rukama

U vrućem ljetnom trenutku, biti u zemlji ili u seoskoj kući, lijepo je imati vlastiti let tuš. Nakon aktivno provedenog rada dana, želim se istuširati da se osvježite i isperite pod mlazom za tuširanje.

Filmski ljetni tuš

Svaki tokackup se nalaze na teritoriju svoje stranice jednog ili drugog tuša ili tuš kabine, što odgovara njegovim zahtjevima i uklapa u određeni proračun. Može biti strukture različitih vrsta od najjednostavnijih i jeftini filmski tuš s vodoopskrbom iz crijeva do izgradnje kapitala, koji se smatra zasebnom zgradom na vašem mjestu i može donijeti mnogo koristi. Zbog toga biste trebali razmotriti sve moguće opcije, tako da možete odabrati ljetnu dušu, izgraditi vlastite ruke koje mogu biti s minimalnim materijalnim troškovima.

Kako izgraditi državni tuš s vlastitim rukama

Shema ljetne duše plana: sastoji se od dva separacija svlačionice i duše.

Najlakša i najhitnija opcija koja se može smatrati jednokratnim ili tušem za jednu sezonu je film. To je zgodno jer se može premjestiti preko stranice, stalno branje za tuš najprikladnije mjesto. Za izgradnju takvog dizajna nije potrebno razviti crteže i sheme, ali ova zgrada nije neovisna, stoga nije pouzdana i kvalitetna. Filmski tuš se sastoji od kutnog dvostranog okvira koji ima tip zaslona ili od metalnog pravokutnog okvira. Takav okvir može se preklopiti i izvesti u bilo kojem trenutku, tako da se može staviti na verandu ili u staju. Možda je to jedina prednost takvog dizajna. Stoga se takav uređaj može privremeno primijeniti prije nego što ne izgradite kapitalnu strukturu.

Članak o toj temi: Kako napraviti prag ulaznih vrata u apartmanu sami

Filmski tuš može se instalirati vlastitim rukama na bilo kojoj prikladnom mjestu. Ima izgled okvira, prekriven filmom ili poliesterskim zavjesom. U gornjem dijelu strukture ugrađuje se spremnik s vodom ili se ubrizgava crijevo za zalijevanje s tuš mlaznicom. Na dnu tuša ima konvencionalnu drvenu rešetku za noge, najjednostavnije uklanjanje ili protok vode, koji, međutim, ne može biti. Takav tuš se može smatrati ni ljetnim, ali privremenim. Mogu se koristiti dok je izgradnja ili popravak vikendica u tijeku.

Primjena glavnog tuša za davanje

Kako izgraditi državni tuš s vlastitim rukama

Shema konstrukcija ljetne duše.

Ova vrsta predstavlja zanimljiviji dizajn koji ne možete poslužiti ne godinu dana. Ima brojne prednosti, među kojima je integritet dizajna, dobre stabilnosti, visokokvalitetne montaže i materijale, brzu grijanje vode, dobru ventilaciju. Negativna strana takvog zgrada je da se čini da je to nešto znači između kapitalnog tuša i prijenosni. Nemoguće je napraviti staju ili skladišnu sobu, dok će na ulici brzo doći do neprikladnog stanja zimi.

Kapitalni okvir tuš je najjednostavniji metalni pravokutni ili kvadratni dizajn instaliran na temeljima, betonskoj ploči ili cigle. Okvir je pričvršćen na temelj, nakon čega se može prekriti s bilo kojim materijalom - drvom, ivericama, pleksiglasom, plastičnim pločama, metalnim pločama, polikarbonatom itd. Materijal je pričvršćen na dizajn kostur s vijcima i maticama ili vijcima. Nakon toga, ljetne duše su opremljene spremnikom za vodu, vrata ili zavjesa, protokom za vodu, nožom i drugim priborom. Takve duše uz pravilnu njegu mogu vam poslužiti nekoliko godina.

Bilo koji ljetni tuš mora biti pregledan na početku sezone, zamijeniti neke detalje i namočiti anti-hvataljke.

Glavnice Dacha duše

Kako izgraditi državni tuš s vlastitim rukama

Ljetna shema uređaja s duše s kolonom za grijanje vode: a) plan, b) opći prikaz. 1) klupa. 2) paleta za tuširanje. 3) zavjesa.

Konstrukcija takve duše bit će nešto složenija i skuplja, ali će biti bolje i izdržljivije od prethodnih. Prije izgradnje, morate odlučiti unaprijed s mjestom. Potrebno je izgraditi na ravnu platformu, po mogućnosti na pola. Nedaleko od tuša treba biti mjesto za ispuštanje vode, inače ćete morati postaviti kanalizaciju. Tuš kabina ne bi trebala biti na dobro istrošenom mjestu, najbolje je izgraditi ga kod kuće.

Članak o temi: Prozračena fasada - karakteristike, svojstva, vrste i sheme uređaja

Kako bi se izgradio glavni ljetni tuš, potrebni su sljedeći materijali:

  • Opeka, poželjno silikat, ne zahtijevaju daljnji završetak;
  • cement;
  • pijesak;
  • drobljeni kamen ili bitka od opeke potrebna za izgradnju estriha i temelja;
  • Materijali za krov i preklapanje. Ovdje izbor materijala ovisi o vašim zahtjevima, jer će za izgradnju podova iz priključaka i betona ili iz bara biti potrebni potpuno različiti materijali;
  • montažna pjena;
  • boje i lakovi;
  • žbuka;
  • Vodonepropusni materijali.

Zasebno, vrijedi govoriti o tuš tanku. Klasična verzija s običnom bačvom ovdje nije prikladna, jer neće biti govora o bilo kakvoj sposobnosti ovdje. Međutim, ako želite po prvi put spremiti ili instalirati spremnik, neće biti problema. Plastični spremnik je najbolji za te svrhe, na primjer, 200-300 litara vode, koji se mogu kupiti u bilo kojoj građevinskoj trgovini. Preporučljivo je odabrati ravan širok kontejner, osigurati što je mnogo lakše. Težina spremnika u ovom slučaju će biti ravnomjerno raspoređena na krovu.

U istim građevinarnicama možete kupiti i posebne komplete za zemlju dušu - cijev, zalijevanje limenke i dizalice. Moraju se instalirati u spremniku kroz preklapanja. Ako je nemoguće, možete izgraditi tečaj vode iz spremnika vlastitim rukama pomoću cijevi, dizalice, zalijevanja i posebnih priključaka za postavljanje seta u spremniku. Međutim, dobro prskanje vode u ljetnoj duši ne bi trebalo očekivati ​​zbog nedostatka potrebnog pritiska.

Drugi važan element ljetne duše je cijev za uklanjanje. Potrebno je izračunati udaljenost do mjesta na mjesto gdje će se voda spojiti. Ako voda odlazi u vrt ili u vrtu, trebate nekoliko metara cijevi, ako dalje, na primjer, u prorinu ili cesspoolu, trebat će vam veća količina cijevi. Osim toga, ljetni soul uređaj uključuje prisutnost prozora, vrata za ulazak.

Ljetni dijagram duše iz cijevi profila.

Za izgradnju zidova ljetne duše napravite oznaku, ne zaboravljajući rasporediti mjesto vrata. Zatim koristeći materijale za zidove, visak, razinu i druge alate, možete početi graditi zidove. Za snagu i pouzdanost dizajna ima dovoljno slobodnog zidarstva u dodatku. Kada se podignu zidovi, potrebno je napustiti rupe za ventilaciju i prozor, kao i na željenoj visini, popnite se na blokove preklapanja. Preklapanje za ljetnu dušu je jednostavna, bez ispunjavanja između armiranog betona i podizanja krova. Stoga se barovi stavljaju u sloj hidroizolacije i ploha s rupom kako bi sažimali vodu. Slate je prikovan preklapanjem pomoću posebnih noktiju pod blagim pristranosti za iscrpljivanje kiše i topljenja snijega.

Članak na temu: Kako odabrati pravu boju za pozadinu

Ugradite spremnik na krov s vlastitim rukama je jednostavno. To ne zahtijeva posebne privitke, dovoljno stezaljke ili subdende i drobljenje. Nakon toga, spremnik je spojen na vodovodnu cijev kroz unaprijed određenu rupu u spremniku i slavinu. Unutarnja završna obrada počinje s hidroizolacijom, koju je potrebno skinuti donji dijelovi zidova, lokacije zidova i pod kako bi se spriječilo utjecaj vlage na temelj. Da biste to učinili, koristite bitumen, premaz, posebne vruće pripravke itd.

Kako izgraditi državni tuš s vlastitim rukama

Shema vrsta ljetnih tušnih uređaja: a) plutajuće. B) pedalu. C) solarni grijač.

Nakon instalacije hidroizolacije, nastavite na izlijevanje estriha. Napravite ga pod nagibom tako da voda ne odgađa pod tušem. Dalje, Windows i vrata su instalirani na uobičajenoj shemi - ugradnja kutije, potpor, pečat montažnom pjenom i instalacijom padina. Nakon završetka glavnih radova, možete se preseliti na završnu obradu. Ako svaki Dachnik ima sposobnost korištenja tih materijala koji će pasti na okus. Potrebno je primijetiti samo da je potrebno koristiti materijale otporne na vlagu, razmatra se najpopularnija plastika. Ako odaberete ovaj određeni materijal, morate nositi zidove s kompozicijom protiv grabljete, napraviti rešetku od drvene tračnice, tretirane s Olphoua ili laka i instalirati plastične ploče. Za unutarnje dekoracije mogu se koristiti žbuka, boje, keramičke pločice.

Vanjski završetak mnogih DACKETS daju malo važnosti, pogotovo ako je opeka lijepa i pažljivo, ali ako želite zid, možete letjeti ili blijedjeti. Voditi rasvjetu u ljetnom tuš opcionalno, možete se ograničiti na ugradnju LED svjetiljki. Ventilacija u prisutnosti prozora također je opcionalna. Što se tiče drugih elemenata dekor, možete instalirati ogledalo, kuke za odjeću i policu za pribor za kupanje.

Čitaj više