Dječja futrola za pištolj

Anonim

Dragi čitatelji Internet magazine "Ručno izrađeni i kreativni"! U našem novom glavnom razredu nastavit ćemo se pripremati za ljeto. Bit će korisno svima koji imaju malu djecu. Napravit ćemo futrolu za vodeni pištolj. Uostalom, ljetna zabava za punjenje više nije iza ugla, tako da dječja futrolica za pištolj uvijek treba biti spremna za pojas.

Dječja futrola za pištolj

Dječja futrola za pištolj

Potrebni materijali i alati:

  • Čičak zatvarač;
  • mašina za šivanje;
  • niti;
  • Loskatka tkanina;

Rezanje

Nekoliko riječi o veličini patchwork. Duljinom obrezivanja tkanine trebala bi biti dovoljna da ga preuzme oko struka djeteta i ostaviti nekoliko centimetara ispod naknada na šavovima. Još jedan tkanina bi trebao biti dovoljan da ga prestane oko vodenog pištolja i ostaviti nekoliko centimetara ispod naknada na šavovima. Obično vodeni pištolji su prilično impresivna veličina, stoga budite sigurni da izmjerite tkanine za vas. Ako nema dovoljno zatvaranja na dječjoj futroli za pištolj kako bi u potpunosti pokrio struk djeteta, onda se može koristiti mnogo manje, samo na onim mjestima gdje će se pojas pričvrstiti i gdje će se pričvrstiti vodeni pištolj. Izrežite svoje tkanine detalje najmanje dva puta šire od širine čičak. Širina našeg čičak trake je 1,9 cm, uzeli smo dva bendova i uzeli u obzir da želimo imati razmak između njih, tako da je širina našeg tkivnog dijela napunio 12 cm.

Detalji za obradu

Generirajte rubove trake za 1,3 cm do središta uključene strane i izdržati ih željezom. Savijte trake na pola lica za druge i rubove. Korištenje PIN-a uklonite trake na traku i pridružite se.

Dječja futrola za pištolj

Povezivanje dijelova

Sada je potrebno pričvrstiti trake pričvršćivača na čičak. Sukcesija Velcro preko cijele duljine trake na prednju stranu. Zašili smo "mekog" dijela čičak do vanjske strane pojasa. Uključujući stranu pojasa trika oko 15 cm grubog dijela velcro da biste mogli pričvrstiti pojas.

Članak na temu: svijećnjak iz banke s vlastitim rukama iz hrane za djecu

Dječja futrola za pištolj

S trakom tkanine koja drži vodeni pištolj, morate učiniti suprotno. Na prednjoj strani trake, žuriti dio čičak i mekane - na unutarnjoj strani trake.

Dječja futrola za pištolj

Čim odaberete čičak, prevrnuti ga oko pištolja vode.

Dječja futrola za pištolj

Pojas - oko struka djeteta

Dječja futrola za pištolj

Sada možete pričvrstiti pištolj na pojas.

Dječja futrola za pištolj

I biti spreman za vodu.

Dječja futrola za pištolj

Nadamo se da vam se svidjela ideja. Glavna stvar je da je futrola stvorena vrlo brzo. I dijete će biti sretna takva novost.

Dječja futrola za pištolj

Ako vam se sviđa glavna klasa, ostavite nekoliko zahvalnih linija autora autor u komentarima. Najjednostavnije "hvala" će dati autoru želju da nas zadovoljimo s novim člancima.

Potaknite autora!

Čitaj više