Kako montirati okvir vrata: Alati, preporuke

Anonim

Zamjena vrata u stanu je vrlo čest. Ovaj slučaj, naravno, nije vrlo jednostavan, ali ako pokušate, sve može biti opremljeno s najboljim putem bez mnogo poteškoća.

Kako montirati okvir vrata: Alati, preporuke

Kutija vrata služi kao okvir za ugradnju cijelog dizajna vrata u cjelini.

U pričvršćivanju vrata postoji mnogo složenih trenutaka, prema iskusnim stručnjacima, jedan od najtežih je montaža okvira vrata.

Uz jasno poštivanje uputa, sve se može učiniti u prilično kratko vrijeme, a kvaliteta rada će biti visoka. Dakle, kako ispravno popraviti okvir vrata, tako da vrata uskoro neće biti nerazumne. Alati koji su potrebni za to su sljedeći:

  1. Visak.
  2. Razina izgradnje.
  3. Rulet.
  4. Hammer bušilica.
  5. Nokti.
  6. Vijci.

Proces pričvršćivanja vrata s vlastitim rukama

Kako montirati okvir vrata: Alati, preporuke

Ulazni krug okvira vrata.

  1. Prije svega, potrebno je točno napraviti kolektivni proces letak koji osigurava kutiju vrata. Kada je ovaj postupak dovršen, morate početi instalirati kutiju na vrata vrata. 3 dijela kutije vrata moraju biti presavijeni na podu. Nakon toga, zaustavljanje vrata je instalirana. Trakapiranje koje su prethodno povezane trebaju biti fiksirane s noktima (preporuča se da koristite nokte čija je duljina 75 mm), također će biti potrebno za okrugli poprečni presjek. Mali razmak treba ostaviti između okvira vrata i zida, koji se može napuniti toplinskim izolacijskim materijalom. Horizontalne i vertikalne površine također trebaju biti napunjene ovim materijalom.
  2. U prazninu, koji je dostupan između dva ljekovita, potrebno je kretati se bar, koji ima poprečni presjek od 50 za 25 mm. Mora se instalirati na dnu kutije. Takva traka je potrebna tako da dijelovi kutije ostaju u paralelnom položaju tijekom cijelog pričvršćivanja kutije.
  3. Nakon prikupljanja okvira vrata, morate pokrenuti svoj brd na vratima. Vrlo je važno da je njegova lokacija upravo u središtu. U tom procesu potrebno je obratiti pozornost na provjeru vertikalnosti i okopanosti, potrebno je koristiti visak, razinu i ugljik. Ako je potrebno, može se instalirati pečat. Kutija vrata trebaju biti dobro i jednostavno, potrebno je to učiniti na onim mjestima gdje će biti kontakt sa zidom, za to morate staviti komade škrta. Nakon završetka procesa, potrebno je ponovno provjeriti kako su bočni elementi vertikalni. Pričvršćivanje kutije za pričvršćivanje šipki treba provesti s noktima (njihova duljina je 65 mm, takve nokte trebaju biti bez šešira). U slučaju da je zid izrađen od kamena, optimalna opcija je da koristite vijke, duljine 65 mm. Nakon toga se uklanja traka za predenje. Potrebno je provjeriti kako je točno horizontal vrhunski. Ako postoji potreba, položaj se može ispraviti.
  4. Za kompetentno druženje, pričvršćeni dijelovi vrata moraju biti odvojeni, nakon čega bi instalacija trebala početi na prije pripremljenih mjesta, trebaju biti na vratima. Kada su vrata instalirana u okvir vrata, obloge treba staviti ispod njega, nakon toga počne instalacija ostalih petlji. Na kraju se osi postavljaju na odgovarajućim mjestima.

Članak o temi: Kako popraviti WC školjku na popločanom katu: instalacija korak-po-korak

Kako mogu postaviti okvir vrata s mrežom?

Ako postoji potreba za popraviti okvir vrata s mrežom, takav je takav rad također vrlo jednostavan za obavljanje neovisno:

Kako montirati okvir vrata: Alati, preporuke

Proces instaliranja bloka vrata: a - pomirenje; b - fiksiranje; B - vrata se skrivaju; 1 - Razina; 2 - Jamb; 3 - Versa; 4 - list vrata; 5 - petlje; 6 - osoba; 7 - stalak za particiju.

  1. Prva stvar na okomitim elementima kutije označena je donjom granicom lista vrata (to se radi s olovkom). Nakon toga, list se uklanja iz petlji, a kutija je instalirana u rupu. Kako bi se napravio okvir za strujce, potrebno je koristiti dvije drvene daske koje moraju biti odgovarajuće duljine. Pljeve koje su umetnute na vrh trebaju biti između vertikalnih elemenata kutije s nekim poteškoćama.
  2. Sada morate početi razinu poravnanja okvira vrata. Važno je napomenuti, mora biti u strogo vertikalnom položaju. Pljačka i razina u tom pogledu su neophodni alati. Kako bi se mogli učinkovito prilagoditi položaj kutije, potrebno je koristiti drvene daske, ako je potrebno, mogu se podgrijejati na vertikalne elemente. Uz sve to, potrebno je uzeti u obzir da su vrata vrata trebala biti zatvorena bez poteškoća (kao i otvorena), između kutije, a donji rub platna mora nužno biti ostavljen lumen od 5 mm. Da bi se sve to učinilo s maksimalnom jasnoćom, potrebno je napraviti preliminarne oznake na donjoj granici prijenosa vrata.
  3. Sada je potrebno početi instalirati klinove. Najbolji način kutija se može popraviti pomoću drvenih klinova. Možete koristiti klinove koji se koriste pri radu s laminatom. Instalacija treba napraviti na pod, oko visine odstojnika. U isto vrijeme, potrebno je posvetiti posebnu pozornost na vertikalne elemente okvira vrata, njihova instalacija treba provesti jasno okomito. Razina izgradnje u tom smislu pružit će neprocjenjivu pomoć. Uvijek postoji razmak između kutije i zida, tako da s obje strane, ovaj razmak mora nužno biti isti.
  4. Bio je to red završnog pričvršćivanja kutije za vrata. Okvirni kotači od metala u tom pogledu bit će prikladni, jer je nemoguće. Nježno su umetnuti kroz rupu u kutiji, koja je u zidu. Treba napomenuti da se zidne rupe moraju napraviti kroz rupe u kutiji. U tom smislu, preporučljivo je koristiti šok vježba velike snage, koja ima vježbu koja može izbušiti beton.

Članak na temu: Tablica za ručno vid: Proces s vlastitim rukama

Korisne preporuke

Kako montirati okvir vrata: Alati, preporuke

Nakon instalacije na ugradnju okvira vrata i platna, morate instalirati dodatke.

Nakon što se rad približio kraju, potrebno je provjeriti koliko čvrsto platno vrata ulazi u kutiju. Potrebno je provjeriti jesu li praznine dovoljne ako su nedovoljne, onda morate povući vijke.

Moderne građevinske kuće nude drvene kutije za vrata raznih vrsta. Mogu se liječiti slojem boje i laka, ali to je opcionalno. Premaz ima sljedeće prednosti: zaštita od ogrebotina, izgaranje i blijeđenje, otpornost na učinke kloriranih pripravaka.

Treba napomenuti da je drvo takav materijal da mnoge pogreške mogu "oprostiti". To jest, takve pogreške mogu se lako ispraviti čak i ne-stručnjaci.

Ako je kutija napravljena pod slikanjem, ali boja još nije pokrivena, tada je njegova instalacija i pričvršćivanje najbolje provodi tanjure.

Kako montirati okvir vrata: Alati, preporuke

Instalacijski dijagram okvira vrata pomoću montažnih ploča.

Zatim je gornji poprečni uvrnut iz dva ruba, a zatim su se visjela vrata, nagib se provjerava. Treba napomenuti ako se zavoj provodi prema webu, zatim u ovom mjestu može se instalirati još jedna suspendirana ploča, križ se rasteže prema glasnoću. Osnova kutije može se izbušiti, za to možete koristiti obični vijak za samopouzdanje, njegova glava mora biti uvučena u kutiju, a zatim je sve skriveno s kitom (umjesto toga može se koristiti akril brtvilo, ali samo onaj koji jest Idealno za shemu boja). Nakon što se izvodi, sva ta mjesta bit će sigurno skrivena, mjesto instaliranog sidra neće biti izdano.

Treba napomenuti da na taj način može biti fiksiran čak i okvir vrata koji je već bio oslikan. Ali to se može učiniti samo kada postoji potpuno samopouzdanje da će sva mjesta sidra biti najsljednije skrivena. U tom smislu, možete koristiti boju kit, koji ima sličnost s bojom stabla, također možete koristiti brtvilo u boji, na kraju morate koristiti lak, ali to bi trebalo pristupiti bojom, a zatim vrata Okvir se može instalirati tako da će biti lijepa.

Članak o toj temi: Zavarivanje Inverteri Oshanta: Sai, Sai Mon, Sai K, recenzije, cijene, rad

Čitaj više