Crimper za savjete za uvijanje

Anonim

Do danas, moderna električna instalacija ne radi bez raznih spojnica i uređaja. Većina modernih uređaja ima kontakte s napajanjem opremljenim posebnim vijčanim terminalima za povezivanje žica za napajanje. Ako ste spojili utičnicu, vjerojatno je vjerojatno primijetio da se s prekomjernim pritezima vijaka može pojaviti oštećenje vodiča. To je zbog činjenice da se vijak sruši u žice i pritisne ih. Da bi u nasukanoj žici, presjek jezgre trebao biti zaštićen. To se radi uz pomoć savjeta, a za njihovu visokokvalitetnu instalaciju trebate uvid.

Crimper za savjete za uvijanje

HSC8 6-4 MINI-tip samo-podesiva

U ovom članku, naša web-lokacija "sva električna energija" će dijeliti informacije o alatu, koji je namijenjen za usitnjavanje vrha vrste NSHA i NSW-a. Ovaj se alat naziva crimper za uvijanje savjete. Sada je vrijeme da se detaljnije upoznate s ovim alatom i shvatite kako to radi.

Crimper za uvijanje izoliranih savjeta

Bez dobrog alata nemoguće je izvršiti visokokvalitetnu električnu instalaciju. Naravno, u nekim slučajevima možete učiniti bez upotrebe crijema za uvijanje savjete, ali to je stvarno teško.

Crimper za savjete za uvijanje

Cjevasti izolirani rukavac

U specijaliziranim prodavaonicama naći ćete širok raspon alata. Nije važno kupiti skup alat. Na tržištu možete zadovoljiti jeftine modele. Također možete pronaći alate koji istovremeno kombiniraju nekoliko funkcija.

Pregled kriminaca za NSHA savjete

Najčešći i najpopularniji danas se smatra HSC8 6-4 mini-tipa samo-podesivim snimkama. Ovaj je alat namijenjen savjetima za uvijanje s poprečnim presjekom od 0,25 do 6 mm. Samo-podesiva u naslovu označava da se ovaj krivac smatra samoreguliranjem. Možete se upoznati s njim detaljnije na fotografiji ispod.

Članak o temi: Duplex Kat Uredite sami: Priprema, Instalacija

Crimper za savjete za uvijanje

Veličine crimper HSC8 6-4 MINI-tip samo-podesiva

Da biste kupili ovaj alat po prilično niskoj cijeni, možete otići na AliExpress stranicu. Korištenje HSC8 koda 6 može se koristiti samo za NSHVA ili NSHB savjete. Ostale vrste savjeta s ovim alatom, nećete moći omogućiti. Ovaj "crimp" se smatra stvarno dobrim pomoćnikom u procesu provođenja različitih električnog rada. Uz to, bez mnogo poteškoća, možete izvesti uvijaju fleksibilne višestruke žice žica i kabela kada su spojeni:

  • utičnice;
  • prekidači;
  • svjetiljke;
  • Radnici terminala;
  • prekidači.

Crimper za uvijanje HSC8 6 savjeta je sposoban zavijati ne samo jedan, već i dvostruki savjeti. Veličina spužve u ovom alatu se automatski konfigurira i mijenja matrice tijekom operacije koju više nemate.

Sam krijumčanik je prilično zgodan i proizvođač se brinuo da je alat dobro u ruci. Ručke su izrađene od debele plastike, tako da ne izražavaju iz ruke u procesu rada. Duljina ručke je 11 cm, što vam omogućuje da se nosite s alatom, čak i jednom rukom. Ukupna duljina ovog uređaja je 18 cm. U proizvodnji radnog dijela alata proizvođač koristi visokokvalitetni čelik, s debljinom od 2 mm.

Crimper za savjete za uvijanje

Alat je savršeno držan u ruci

HSC8 6 Crimper sadrži jedinstveni mehanizam hrkanja. Ovaj mehanizam omogućuje vam da pružite cijeli ciklus plakanja i blokira ručku tijekom obrnutog tečaja. To daje dodatnu praktičnost u ostvarivanju ubijanja. Uz pomoć funkcije blokiranja, više nećete naići na problem "adaptacije" od vrha zbog ljudske krivnje. Vraćanje ručke na prvobitni položaj osigurava se proljeće, koji je ugrađen unutra.

Crimper za savjete za uvijanje

Proces zabijanja vrha pomoću krima

U matrici nalaze se 4 radna segmenta, tako da se krist provodi kvadrat. Svi radni detalji ručke, mehanizam hrkanja i matrica imaju spoj šarki. Ako u procesu rada želite zaustaviti zavijanje, onda to može koristiti posebnu polugu. Ovaj model također ima posebnu funkciju prilagođavanja steznog napora spužve. Težina alata je oko 550 grama.

Članak na temu: Cock Stitch Cross Scheme: Besplatno preuzimanje, setovi berbe, zlatne piletine, članaka i mini grafikoni s mjesecom

Kako koristiti pisač za NSHVI

U procesu elektromocije, mnogi ljudi koriste nasukane žice koje trebaju biti spojeni na električne aparate s vijčanim terminalima. Ako u takvom terminalu popravite nasukanu žicu, tada je dio življenja nužno oštećen. Stoga, mnogi koriste NSHVI savjete.

Crimper za savjete za uvijanje

Nshvi savjet

Sada je vrijeme da detaljnije shvatite kako koristiti HSC8 6-4 mini-tipa krijumčare kod gorućih savjeta. Za uvijanje, prvo trebate uzeti traženu žicu i ukloniti izolaciju iz njega. Neki newbies često pogriješi i uvijaju žice, ali se ne preporučuje da to učinite. Suknja za vrh se vrši u obliku konusa, tako da je žica lako ući. Nakon toga, umetnite vrh u uvijanje i izvršiti uvijanje. Izvodi se u obliku kvadrata i veza će biti prilično jaka.

Mnogi također nepravilno odabiru poprečni presjek vrha. Ako je veći od žice, vezu će biti loša kvaliteta. Dvostruki savjet može se komprimirati na isti način. Trg će također biti glatka.

Sada znate kako koristiti HSC8 6-4 mini-tipa krimača. Kao što možete vidjeti, alat je stvarno visoka kvaliteta i ne postoji ništa komplicirano u njegovoj upotrebi. Jedini nedostatak je premalen gornji dio. Na primjer, dual savjeti 6 mm2 s ovim alatom više neće doprinijeti. Ako koristite ovaj crimski model onda sjedljivom mišljenju u komentarima. Nadamo se da su te informacije bile korisne i zanimljive.

Preporučujemo istraživanje: VSE-Elektrichestvo.ru/elektromontazh/instrumenty-elektrika/dielektricheskie-boty- -Galoshi.html.

Čitaj više