Kako povezati ženske rukavice na pletenje: sheme s opisom

Anonim

Mittens su potrebni za sve u hladnoj sezoni i mogu postati izvrstan dar stvoren vlastitim rukama. Postoji prilika za povezivanje toplim dvostrukim rukavicama za zimu ili pluća na rano proljeće i kasno jesen. Postoji mnogo različitih opcija, kako vezati ženske rukavice pletenje.

Stvaranje pletenih granica uz pomoć žbica je vrlo jednostavno, glavna stvar je samo znati glavne tehnike pletenja. Najlakši način plesti facit, a zatim dodajte neku vrstu dekorativnog elementa: vez ili primjenu, na primjer. Ako je ukras vez, izgleda prekrasno za vez s vrpcama ili nitima vune. Međutim, ako omogućuje vještinu, aplikacije se mogu stvoriti s kukičanom.

Također ih možete reorganizirati s kuglicama, rhinestones, stvarajući jedinstvene uzorke. Pogledajmo detaljnu master klasu stvaranja rukava s opisom.

Kako povezati ženske rukavice na pletenje: sheme s opisom

Plesti bez šavova

Mittens koji koriste ovu shemu prikladne vrlo jednostavne i savršeno pogodne za početnike. Mogu se napraviti u obliku nekoliko kontrastnih traka.

U ovoj lekciji, gustoća pletenja jedan je 1,7 kotla u jednom centimetru.

Potrebni alati i materijali:

  1. Pređe od vune sedamdeset grama;
  2. Pet pokrivača broj tri.

Kako povezati ženske rukavice na pletenje: sheme s opisom

Tada trebate izmjeriti opseg četke, u ovom slučaju, pletite za obujam četke jednake dvadeset centimetra. Pleteni rukavice od vrha do dna uz korištenje pet žbica, zahvaljujući kojem izlaze bez šavova.

Izračunajte broj petlji: volumen od 20 cm pomnoženo s 1.7, ispada trideset i četiri šarke. Sada ih treba distribuirati preko četiri igle za pletenje. Možete zaokružiti do trideset šest i dobiti devet petlji na svakoj iglu. Zatim, tako da je lakše raditi, ispravite iglice za pletenje.

Mi smo čekili niz prsten, četiri petlje prvih igala za pletenje zajedno s rubom pređe, koji je ostao na četvrtom iglu nakon skupa petlje, tako da je prsten bio čvrsto zatvoren. Počinjemo s pravim detaljima. Zamislite da je na prvom i na drugim žličicama petlje donjeg dijela povlastice i na trećem i četvrtom vrhu. Rad se mora pokrenuti s gumom, prvi plesti jedan lica, zatim jedan hopping petlju, njegova visina je sedam centimetara.

Članak o toj temi: Pokretanje unutarnjih particija

Nakon toga nastavimo na pletenje glavnog dijela rukava: u skladu s prstenovima pomoću petlji lica dok ne dođe do početka palca, to jest, od pet do sedam centimetara, ovisno o željenoj veličini.

Kako povezati ženske rukavice na pletenje: sheme s opisom

Palac će biti pleteno na prvoj iglu, za lijevu posudu na drugom. Da biste to učinili, plesti na prvom začinu petlje glavne boje. Sve ostale petlje Osim iznimno, morate plestirati pomoću petlje lica s obojenom niti. Dakle, ispostavilo se da je u boji, u budućnosti će biti rupa za palca. Nakon toga, pletite do malog prsta, oko osam centimetara.

Kako povezati ženske rukavice na pletenje: sheme s opisom

Sada je vrijeme da počnete pretplatiti petlje. Na prvom i trećem vrtu, prvo se prvo dvije šarke zajedno plesti. Pletimo s prednje strane na drugi način, okrećući se preko prve petlje unaprijed. Na drugoj i četvrtoj iglice, na rubu pletenja, na licu se nalaze dvije petlje na rubu pletenja, viskoznu licu s prvom metodom.

Dakle, napravimo izlaz iz petlje kroz prsten sve dok polu-broj petlje ostaje na svim začinima, i ako je njihov broj neparan, onda smanjujemo manji dio petlji. Nakon toga uklanjamo petlju u svakom prstenu. Dakle, prvi i treći pletenje iglice u redovima bez izbijanja, prve petlje okreću se i plesti prvi put. U tom trenutku, kada dvije petlje ostaju na svim pletenjem, vukle se i popravite na pogrešnom.

A sada je vrijeme da plesti palac. Da biste to učinili, prvo pažljivo trebate povući nit boje iz rupe. Nakon toga, uvodemo dvije igle za pletenje u slobodnim petljima, tako, izlazi iz sedam petlja na jednom pletenju i šest u drugu.

Morate početi pletenje prsta, dijelimo petlje četiriju pletenja iglice: jednu četiri petlje, na ostalu tri, nakon čega povuku jednu od petlji s bočnog ruba rupe. Na trećem i četvrtom začinu četiriju petlja. Za udobnost, radni rub niti može se izostaviti u rupu.

Članak na temu: Glavna klasa "Primjena volumena papira s vlastitim rukama": predlošci s videom

Kako povezati ženske rukavice na pletenje: sheme s opisom

Sada plestim palac duž prstena do središta čavao. Nakon toga, potrebno je pomiriti petlje na isti način. U prvoj i trećoj igli, prvo, na drugom i četvrtom iglice na kraju, međutim, razmišljamo u svim redovima. Do sada, na svim pletenjem, neće biti na jednoj petlji, zategnuti su i fiksirani na pogrešnom.

Lijevi su mačići plesti istu tehniku, međutim, u ogledalu refleksiju i rupu za palčeve u drugom okretnom.

Ovdje su dovršene divne rukavice, mogu se nositi u hladnim zimskim danima ili dati svoje rođake i voljene.

Video na temu

Postoji veliki broj drugih opcija za pletenje Vechers iu zaključku Postoji nekoliko videozapisa s lekcijama za stvaranje.

Čitaj više