Upute: Kako ukloniti Flienslic Wallpaper iz zidova

Anonim

Upute: Kako ukloniti Flienslic Wallpaper iz zidova

Možete ukloniti phliselin pozadine, i neovisno i uz pomoć profesionalaca s vremenom koje se unutarnjor počinje gnjaviti ili istrošiti, pa se preporuča popraviti stan povremeno u apartmanu. Smatra se da najjednostavnije ažuriranje zamjenjuje pozadine na zidovima. Međutim, svaka osoba koja zatvara popravak, vrlo pažljivo se odnosi na odabir završnog materijala i metodu njegovog privrženosti, ali mnogi zaboravljaju da se uklanjanje starih pozadina mora obaviti u isto vrijeme da se ti rad ne čini složenim i nepraktično, vrijedi uklanjanje pozadine pomoću preporuka.

Savjeti: Kako ukloniti Phlizelin Wallpaper

Mnogi ljudi kada počnu da popravke nepravilno pripadaju pripremi zidova. Uostalom, potrebno je ukloniti stare pozadine, međutim, mnogi za neznanje ili iz nekih drugih razloga ne čine ga. Mnogo je lakše samo kazniti nove pozadine na starom, ali kao rezultat morate obaviti dvostruki rad i potrošiti dodatni novac za prijelaz.

Upute: Kako ukloniti Flienslic Wallpaper iz zidova

Da bi se olakšalo snimanje PHLIZELIN WALLPAPERS, vrijedi primjenjivati ​​posebne tehničke uređaje koji dodjeljuju paru

Postoji nekoliko razloga, znajući tko će bilo koji gospodar revidirati svoj stav i točno ukloniti staro zid ukras:

  1. Savršeno glatka i lijepa površina neće raditi ako je zalijepljena nova pozadina na starom.
  2. Pravoslavne, bumps i zračni mjehurići obilježavaju ako ne odmah, a zatim točni nakon nekog vremena.
  3. Ljepilo između starih tapeta i zida tijekom vremena suši, a ne tako snažno, pa kad se dodan novi na vrhu starog premaza, to jest, teška pozadina i ljepilo, cilj ne izdržati dugo i ne može se smatrati čvrstim. Pozadina će nestati iz zida u bilo koje vrijeme.

Članak o toj temi: Koje zavjese visi u spavaćoj sobi: pravila izbora i modnih trendova

Također, stari premaz podliježe plijesni i raznim gljivicama, a vlasnik stana ne može znati o tome. Ova činjenica je vrlo opasna za zdravlje svih koji žive u njemu. Na prisutnosti mikroorganizama između starih pozadina i zida možete saznati samo pozadinu. Nakon toga se obavlja obvezna obrada zidova.

Korisni savjeti: Kako pucati Fliesline Wallpaper

Prije početka rada preporuča se pripremiti sve potrebne alate, a ne svi uređaji su obvezni, međutim, dajući ih u vašem arsenalu, proces uklanjanja pozadine bit će mnogo brži i lakši.

Upute: Kako ukloniti Flienslic Wallpaper iz zidova

Za uklanjanje Fliesline Wallpaper, preporuča se koristiti ne-trapper

Popis potrebnih alata:

  • Potrebno je imati nekoliko špatula s oštrim rubovima.
  • Preporuča se imati široku i usku lopaticu, s njihovom nedovoljnom oštrinom, svakako podijeliti.
  • U građevinskoj trgovini možete kupiti tekućinu koja će olakšati pozadinu. U slučaju njezine odsutnosti moguće je zamijeniti tekućinu konvencionalnom toplom vodom.
  • Ako postoji generator pare, mogu se nositi s starim pozadinama.
  • Poseban uređaj se prodaje iu građevinskoj trgovini, koji se naziva bulk tigar, kada nije zamjena služi igličastim valjkom.
  • Maligarni viski.
  • Polietilenski film.
  • Valjak (20 cm).
  • Spužva za vlaženje pozadine.
  • Kanta s vodom.

Neki alati neće biti korisni. Svaki pojedinačni alat je dobar za određenu vrstu pozadine. Prije početka uklanjanja potrebno je pripremiti ne samo alate, već i okolne površine.

U tom slučaju, traka i film su potrebni za zaštitu poda od prljavštine, vode i smeća na njemu.

Rastegnite film kroz perimetar i popravite rubove viskija. Prije rada vrlo je važno zaustaviti protok električne energije u apartman. Budući da je rad napravljen koristeći vodu, onda je potrebno brinuti o sigurnosti zbog mogućnosti kontaktiranja žica s tekućinom. Također je potrebno uzeti sve utičnice i prekidače. Nakon pripreme sobe i kupljeni su svi potrebni alati, možete nastaviti izravno na rad.

Članak o temi: Zaklada za ogradu: Kako ne pokopati dodatni novac

Upute: kako rezervirati fleslinski pozadine

Najpoznatiji i ekonomičniji način korištenja vode. Plus takva metoda je da se građevinska prašina ne formira s njom, a šteta je šteta za premaz žbuke. Moguće je ukloniti ljepilo s ovom metodom. Preporučljivo je primijeniti posebnu konstrukcijsku tekućinu za uklanjanje pozadine, koja se prodaje u specijaliziranim prodavaonicama.

Upute: Kako ukloniti Flienslic Wallpaper iz zidova

Alati za uklanjanje Fliesline pozadinu mogu se kupiti u bilo kojoj građevinskoj trgovini ili online

Tekućina je usmjerena na prodor u dubinu pozadine i dolazi do ljepila, potpuno ga otapanja. Ova metoda je vrlo učinkovita, a pozadine će se vrlo lako ukloniti.

Ako želite spremiti, ne možete kupiti tekućinu i zamijeniti ga s najnižom toploj vodom, koja se regrutira izravno iz slavine. Pozadina je dobro impregnirana vodom s spužvom ili na drugi način.

Ako nakon jedne aplikacije, pozadinu je impregnirana loše, preporučuje se:

  1. Moisturize ih je jači.
  2. Wallpaper zgrabi 20 minuta kako bi se dobro namakao, nakon čega se mogu izbrisati.
  3. Nakon postupka na zidu mogu postojati neki dijelovi pozadine, mogu biti tako dobri da impregniraju, a zatim pokušajte ponovno izbrisati.

Važno je koristiti optimalnu količinu tekućine, jer malo tekućine neće biti pozadina, ili ne utječe na ljepljivi sloj. Velika količina vode također neće odustati od pozadine, budući da će voda jednostavno ispirati uz zid, ne prodire duboko u zid. Preporučuje se da ne primjenjuje tekućinu na cijeli zid odjednom, ali to učiniti u mala područja tako da se može vidjeti kako je pozadina prskanje.

Šavovi su prvo mjesto iz kojeg je potrebno za početak uklanjanja. O sigurnosnoj tehnici kada se ne zaboravlja rad s vodom u blizini električnih uređaja. Ona omekšava topla voda. Neka područja ne smiju se udaljiti s bilo kojom količinom tekućine, a na takvim mjestima morat će biti vezan uz pomoć. Potrebno je pažljivo koristiti strugače tako da ne uspije oštetiti žbuku.

Članak o toj temi: Balkon u Hrushchevka to učiniti sami: korak-po-korak upute

Razumijemo kako ukloniti Fliesline Wallpaper

Fliselin Wallpaper se razlikuje od drugih vrsta u tome što se sastoje od sintetičkih vlakana koji čine platno vrlo izdržljivo. Preporučljivo je napraviti male rezove preko cijele površine. Da biste to učinili, potrebno je tretirati površinu okruženog valjka ili posebne pozadine "Tiger". Takvi alati će ometati integritet površine pozadine mnogo lakše. Posebna pozadina "Tigar" će oštetiti pozadinu, ali neće uzrokovati oštećenje žbuke.

Upute: Kako ukloniti Flienslic Wallpaper iz zidova

Prije početka s uklanjanjem Fliesline Wallpaper, preporuča se gledati videozapis za učenje

Nakon primjene oštećenja, možete se preseliti u impregnaciju zidnog sloja. Nakon pola sata, ljepilo će se nabubati, a pozadinu će se vrlo lako odmaknuti od zida. U nekim slučajevima, stara pozadina sve mora biti ostalo. U tom slučaju potrebno je ukloniti pozadinu na suhom principu bez upotrebe tekućine. Da biste to učinili, na dnu rubova pozadina su prilagođeni i uklonjeni, a potrebno je provesti takav postupak s gornjim slojem, lako se uklanja, a donji će ostati čvrsto na zidu.

Kako ukloniti Phlizelin pozadinu iz zidova (video)

U zaključku, vrijedi napomenuti da se donji sloj obično drži vrlo čvrsto, što znači da se može zalijepiti novim pozadinama, ali ako postoje bilo kakve izglede, nepravilnosti i druge stvari, donji sloj će i dalje morati vikati, Zato što ga je lako otrgnuti od zidova neće raditi.

Čitaj više