Revizijski otvor radi sami

Anonim

Revizijski otvor radi sami

Revizijski otvor može se razlikovati ne samo u komponenti, to jest, prema korištenom materijalu, već i veličini, mjestu, dizajnu otvaranja i zatvaranja.

Kada je odabran materijal, potrebno je razmotriti što je zid, kat ili strop.

Ako je to pločica, otvor se također izrađuje od pločice, ako se izvučemo iz panela.

Ako recimo zid, recimo, sastoji se od umjetnog ili prirodnog kamena, poklopac ih pokriva.

Revizija Luke materijali

Osim materijala koji se koristi kao maska, tako da se otvor ne pokvari pojavu interijera, koristi se glavni.

Oni mogu biti:

  • običan stablo. Ako imate drvene površine koje možete uredno liječiti, impregnirati s antiseptičkim i premazom s ovjesom otpornim na vlagu, ova je opcija sasvim prikladna. Ako izgubimo korak obrade, otvor će trajati dugo zbog visoke razine vlage u sobi;
  • Laminirane ploče ili orijentirane iverice (osp). To su izdržljivi listovi koji se sastoje od drvenih žetona. Dodatna obrada nije potrebna - dovoljno je smanjiti već postojeći list ispod željenih dimenzija;
  • Gipsana ploča. Budite sigurni da odaberete otporne na vlagu - samo može izdržati uvjete karakteristične za kupaonicu.

Revizijski otvor može biti izrađen od različitih materijala.

Dakle, osp će savršeno poslužiti za stvaranje okvira, a vrata se mogu izraditi od suhozida.

Priprema za stvaranje prerade s vlastitim rukama

Revizijski otvor radi sami

Slijed djelovanja je:

  • Prvo napravimo okvir;
  • Nakon sastavljanja okvira postavili smo ga;
  • Krepm vrata;
  • Svježi materijal za završnu obradu.

Veličina otvora ovisit će o veličini niša koja je dodijeljena za ugradnju uređaja za održavanje performansi, popravak i općenito, pohranjivanje važnih komunikacijskih uređaja.

Članak o temi: ožičenje u drvenoj kući s vlastitim rukama

Izrađujemo okvir od OSP-SHIPBOARD (može se zamijeniti s ivericama). Mjerimo udaljenost između zidova.

Tipično, za postavljanje vodomjera i ključeva za snimanje, veličina otvora je dovoljna 20x30 cm, ali ako je popravak u vašoj kupaonici gotovo spreman, a zidovi su prekriveni završnim materijalom, dimenzije će biti individualne.

Revizijski otvor radi sami

Ako vam je potrebna restauracija stare kupke, sasvim je moguće stvoriti takav otvor u blizini, u nastavku, zatvaranje dna ili nerazumljenog ili izlaznim poklopcem. Otečena opcija će biti lakše.

Revizijski otvor radi sami

Pomoćni materijali:

  • mehanizam potisnog sustava potreban za otvaranje i zatvaranje vrata;
  • ljepilo;
  • ojačana rešetka;
  • Ljepilo za keramiku (ako nemate keramičku pločicu koja se koristi prilikom završavanja zidova, odaberite ljepilo ispod materijala).

Kako napraviti revizijski otvor učiniti sami

Revizijski otvor radi sami

Slijed akcija pri stvaranju otvora bit će ovako:

  • Proizvodimo površinski tretman zida na koji će se priključiti profil ili izravno okvir (poravnati, ukloniti prašinu). Profil je potreban kako bi se osigurala maksimalna pouzdanost dizajna, ali njegova uporaba je relevantna uglavnom kada se koristi kao okvir običnih drvenih šipki. Profil je pričvršćen na zid na vijku za samo-tapkanje ili sidra;
  • Uspostavljamo drvene šipke u profilu koristeći građevinski ljepilo ako je metalni profil općenito instaliran. Ako ne, prikupljamo odvojeni drveni okvir i instaliramo, kao što je prikazano na gornjoj dijagramu;
  • Krepim u Bruke ili okvir za push-sustav. Dovršite to će ići zatvarači i koristiti ih. Ostat će polovica detalja iz privrženosti postavljene izravno na vrata;
  • Napravi vrata. Da biste to učinili, točno izmjerite slobodni prostor nije unutar okvira, ali općenito, onda bi to trebalo poravnati pomoću vrata vanjskog zida. Proizvodimo podrezivanje suhozida ili drugog materijala;
  • Potvrdite na elementima push-sustava vrata;
  • Svježe vrata okvira, povezujući elemente za push-sistem;
  • Pokušavamo kako smo ispravno implementirali instalaciju;
  • Najvažnija faza je obloga vrata.

Članak o temi: Zahtjevi za kućne kuće u privatnoj kući

Bolje je proizvesti vrata istom odgovornošću dok se vodovod stvara vlastitim rukama.

Iz točnosti mjerenja ovisi o izgledu zida i da li će se otvor biti vidljiv. Ako su zidovi prekriveni pločicom, izmjerite veličinu jedne jedinice za pločice i usporedite je s veličinom poklopca.

Revizijski otvor radi sami

Možete napraviti nekoliko identičnih bendova, odvajanje potrebne veličine (što odgovara dimenzijama vrata) do jednakih dijelova.

Pločica je pričvršćena na poseban ljepilo, a na sličan način, kao što se događa sa standardnim završnim obradom, preporučuje se da se pomesti.

Ako nemate pločice potrebne boje, kupite nekoliko monofonih elemenata čije boje će odgovarati jednoj od boja na uzorcima pločica koje su služile za dekoraciju.

Ako je otvor prekriven kamenom, nije potrebno izračunati izračune. Ali u slučaju vodonepropusne pozadine, važno je pripremiti površinu vrata.

Revizijski otvor izrađeni vlastitim rukama mogu se sakriti pultovima, alate, elementima za dovod vode i još mnogo toga.

Čitaj više