Kako je lako dovršiti zidove iverice

Anonim

Dekoracija zidova DSP-a čini sobu ugodno. Što je više površina pokrivena ovim materijalom, to bi trebalo odabrati drvo. Metode pričvršćivanja i okretanja postoje dva - horizontalna i vertikalna. Pločice za sjedenje za zidove su instalirane na pre-pripremljenoj drvnoj mreži od drva.

Kako bi unutrašnjost u vašem domu ugodan izgled i lijepo postoji mnogo načina. Svi se razlikuju u svojim dekorativnim svojstvima, izgledu i kvaliteti. Neki materijali zahtijevaju pažljivu pripremu prije instaliranja, što podrazumijeva velike financijske troškove. Ali ako ne želite potrošiti mnogo novca, a istovremeno je prilično prihvatljiv rezultat, trebate obratiti pozornost na iverice.

Kako je lako dovršiti zidove iverice

Dekoracija panela smatra se modernim, vrlo estetskim i jeftinim ostvarenjem prihvatljivim. Zbog razlike u oblicima i bojama DSP ploče može zadovoljiti ukuse što je više moguće potrošača.

Kvaliteta i sigurnost određuje se postotkom prisutnosti u panelima smole koje su potrebne za ligament. Da bi se utvrdila njihova razina, postoji sljedeća klasifikacija: super e peći se smatraju vrlo sigurno, kategorija E1 omogućuje sadržaj smole manje od 10 mg i E2 od 10 do 30 mg.

Za završne radove u kući možete birati između vrsta DPP panela. Oni su obični i posebni. Druga kategorija ima zaštitni premaz i malo je bolji od svog bližnjega.

Također ima posebnu boju ili se može završiti pod drvetom. To je ekološki prihvatljiv, cilj može izdržati i visoke opterećenja i temperaturne razlike ili vlažnosti.

Prednosti i mane iverice

Kao i svaki drugi materijal, iverica ima svoje prednosti i nedostatke u usporedbi s drugim materijalima. Grupiramo glavne prednosti koje dobivamo od uporabe iverice, formira se sljedeći rezultat:

  • SHIPBOARD je vodootporan materijal;
  • SHIPBOARD - materijal visoke čvrstoće;
  • Shemboard je jednostavan za rukovanje;
  • Drži vijke i nokte za pričvršćivanje;
  • Mala cijena u usporedbi s drugim materijalima.

Članak o temi: Kako rastaviti mikser u kupaonici: upute za početnike

Štednja za čipove i piljevine drva, koja su impregnirana s formaldehidnim smolama. Moguće je ispuniti ga u izgradnji, proizvodnji namještaja, u dizajnu interijera prostora.

Kako je lako dovršiti zidove iverice

Završni materijal je stvoren vrućim metodom za prešanje, ali neke tvrtke smatraju ekološki opasne i čak i štetne za zdravlje. Ne preporučuje se da se obloge u kupaonici, u kupaonici, u kuhinji ili balkonu - to jest, na onim mjestima gdje materijal može podleći visokim razinama vlage ili nepovoljnim vremenskim uvjetima.

Paneli mogu varirati u obliku i veličini:

  • Tipične panele se često nazivaju klapnom.
  • Pločnice, kvadrat, razlikuju se od obloga, ali metoda pričvršćenja ostaje ista. Takvi paneli mogu stvoriti različite uzorke, kombinirajući različite boje u jednom sastavu.
  • Ploče ploče mogu imati crtež ili biti homogeni. Na prvi pogled, takve plahte su slične Oramilima.

Pričvrsni paneli

Zid bi trebao biti bez nepravilnosti, jer to zahtijeva posebnu pripremu o tome uz pomoć drvenih brtvila. Za vertikalnu metodu pričvršćivanja zida ugrađena su horizontalne tračnice, udaljenost između njih bi trebala biti 500-800 milimetara. Prema tome, za horizontalnu ugradnju iverice, rake je vezan na zid okomito.

Kako je lako dovršiti zidove iverice

Oni služe kao podrška štednjaku i moraju biti ugrađeni prilično sigurno kako bi izdržali opterećenje i zadržali ploču dugo vremena. Svojstva toplinske izolacije zida poboljšavaju se pomoću izolacijskih ploča. Debljina takvih ploča ne smije prelaziti debljinu regala, jer između njih treba biti sloj za ventilaciju zraka.

Oblaganje iverice s nezaštićenom površinom ne primjenjuje se u odnosu na toksičnost. No, u nekim slučajevima, uporaba takvih ploča je dopuštena. Ako i dalje imate potrebu da ih koristite, moraju biti obloženi papirom ili posebnim filmom.

Ako ne postoji takva opljačkati, mora postojati još jedan način da se riješite toksičnosti materijala, na primjer, uz pomoć kit i primijeniti poseban zaštitni sloj na svim površinama.

Dekoracija zidova uz pomoć pomoći u obliku ivica ne zahtijeva posebnu obuku ili profesionalnost. Pripremljeni su kameni ili betonski zidovi, tj. Na njima je ugrađen okvir za žurbi. Građevinski materijal je rasprostranjen za estetsku vrstu kao urbane apartmane i uredski prostor.

Članak o toj temi: Kako uzgajati ljepilo pozadine

Kako je lako dovršiti zidove iverice

Instalirani paneli su prekriveni dekorativnim voskom ili lakom. Svrha upotrebe ove vrste materijala je imitacija drva, a atraktivnost prešanih žetona opravdana je njegovom vrijednošću. Snaga zida iz imirodne ploče nije pogodna za izazov, jer se otpornost na oštećenja ili ogrebotina provjerava u praksi.

Video "Primjena vlage otporna u zidne obloge"

Video prikazuje kako uspješno koristiti iverice za pokrivanje zidova u kuhinji.

Čitaj više