E maeu le faigofie o le uma o pamu o le laupapa laupapa

Anonim

O le teuteuina o le dsp puipui e fai ai le potu paie. O le tele o le ufiufi e aofia i lenei mea, o le a tatau ona filifilia le laupapa. O metotia o le faʻapipiʻi ma faʻasaga i ai e lua - siʻosiʻomaga ma faʻamisa. Chippobboard Planels mo puipui o loʻo faʻapipiʻiina i luga o se muamua-tapena laupapa laupapa laupapa.

Ina ia mafai ona faia le totonu i totonu o lou fale foliga manaia ma matagofie e tele auala. Uma latou e ese mai i a latou meatotino teuteu, foliga ma lelei. O ni mea e manaʻomia ai sauniuniga lelei i sauniuniga, o fea e faʻaalu tele tau tau tupe. Ae afai e te le manaʻo e faʻaalu le tele o tupe, ma i le taimi lava e tasi e matagofie tele le iʻuga, e tatau ona e mafaufau i le laupapa laupapa.

E maeu le faigofie o le uma o pamu o le laupapa laupapa

Na manatu le teuteuina o pepa o le vaiautu, e sili lona maualuga ma taugofie ia latou taliaina. Ona o le eseesega i ituaiga ma lanu o le DSP vaega e mafai ona faʻamalieina le tele o mea e mafai ona faʻaaogaina.

O le lelei ma le saogalemu o loʻo fuafuaina e le pasene o le auai i le toe faʻaleleia o le fale e tatau ai mo le Luga. Ina ia iloa ai le latou tulaga, e i ai le faʻavasegaina o le tulaga o loʻo i ai: O faleoloa e le saogalemu, o le vaega extory o mea e i lalo ifo o le 10 mg, ma le e2 mai le 10 mita.

Mo le maeʻa galuega i totonu o le fale e mafai ona e filifilia i le va o ituaiga o le DPP panels. Latou masani ma faapitoa. O le vaega lona lua e i ai le puipuiga puipuia ma e sili atu nai lo lona uso.

E iai foʻi le lanu faʻapitoa pe mafai ona uma i lalo o fafie. O le siʻosiʻomiina o le siʻosiʻomaga, o le tin e mafai ona tatalia uma avega maualuga ma feʻaveaʻiga i le vevela poʻo le susu.

Pros ma ua leaga o le laupapa

Pei lava o isi mea, o le chipbboard ei ai ona avanoa ma mea le lelei pe a faʻatusatusa i isi mea. Faʻavasega le tulaga lelei o loʻo tatou maua mai le faʻaaogaina o le chipboard, o le faʻaiuga o loʻo mulimuli mai:

  • Chipspola o se mea susu;
  • Chipboard - maualuga malosi mea;
  • O le laupapa e faigofie ona taulimaina;
  • O loʻo taofia le fao ma fao mo le faʻamau;
  • Se tau itiiti faatusa i isi mea.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona faʻalavelave le palu i le faletaele: faʻatonuga mo le amataga

Wood-Chip Storave o Chips ma pa puipui, lea e faagasolo ma le teuina o le formaldehyde. E mafai ona faʻamalieina i totonu o le fausaga, mafuaʻaga ai fale gaosi, i le ata o totonu o nofoaga.

E maeu le faigofie o le uma o pamu o le laupapa laupapa

O mea ua totogi e faia e le metotia faʻapaleni lea, ae o nisi kamupani o loʻo iloiloina ai le siosiomaga sipela ma e matua afaina lava i le soifua maloloina. E le fautuaina le faia o le pati i totonu o le faletaele, i le faletaele, i le umukuka poʻo le pamu - o lona uiga, i nofoaga o mea e mafai ona tupu i le maualuga o le susu.

Panels mafai eseese i foliga ma tele:

  • E masani ona faaigoa le pito i luma ole Clorterboard.
  • Tile panels, sikuea, ese mai le ata moli, ae o le faʻapipiʻi metotia tumau tutusa. O ia mafai ona faia ni mamanu eseese, tuʻufaʻatasia lanu eseese i se tasi faʻavae.
  • O laupepa pepa e mafai ona iai se ata pe e te fiafia i ai. I le taimi muamua, e tutusa pepa ma pepa mama.

Faapipiiina laupapa

O le puipui e tatau ona aunoa ma ni faʻafitauli, aua o lenei mea e manaʻomia ai tapenaga faʻapitoa o ma le fesoasoani a laupapa kapika. Mo le faʻatulagaina auala o faapipiiina o le puipui o le puipui, laina faʻasaga i le va o latou e tatau ona 500-800 milimita. E tusa ai, mo le faʻaupuga faʻapipiʻi o le laupapa, o le rake ua faʻapipiʻi i le puipui agai i luga.

E maeu le faigofie o le uma o pamu o le laupapa laupapa

Ua avea i latou o se lagolago mo le ogaumu ma tatau ona faʻapipiʻiina ma le saogalemu e tatalia solo i le avega ma teu le fasi. O meatotino a lotoa a lo tatou Fale Hmamah o loʻo iai le pa puipui ua maeʻa faʻaaogaina ai papatusi tuʻufaʻatasi. O le mafiafia o ia papatusi e le tatau ona sili atu i le mafiafia, aua o le va oi latou, e tatau ona i ai se vaega mo le ea vela o le ea.

O le alaga o le chipport ma le le faʻaaogaina o le laualuga e le faʻaaogaina i le feagai ai ona o lonaona. Ae i nisi tulaga, o le faʻaaogaina o ia palaʻe e mafai ona faʻatagaina. A faʻapea e manaʻomia lava le faʻaaogaina o latou, e tatau ona lafi i pepa poʻo se ata faʻapitoa.

Afai e leai se pepa faʻapipiʻi, e tatau ona iai le isi auala e faʻateʻa ai ona oona o meafaitino o mea, faʻataʻitaʻiga, ma le fesoasoani a le punou ma faʻaaoga se faʻapitoa malupuipuia i luga uma.

O le teuteuina o puipui ma le fesoasoani a le fesoasoani a le chipoboard e le manaʻomia faʻapitoa aʻoaʻoga poʻo le polofesa. O le maʻa ma vaiemu, ua saunia o ia, o lona uiga, o le faʻavaʻa na faapipiiina latou. O le fale o loʻo salalau o loʻo i ai i le tuʻuina atu o le sili ona lelei o le taulaga ma le ofisa o le taulaga.

Mataupu i luga o le autu: faʻafefea ona solia le puipui puipui

E maeu le faigofie o le uma o pamu o le laupapa laupapa

O le faʻapipiʻiina o panels o loʻo ufiufi i le teuteuina o le pope poʻo le vale. O le mafuaʻaga o le faʻaaogaina o lenei ituaiga o mea o loʻo faʻaaloalogia o fafie, ma o le manaia o chips e faʻamaonia i lona tau. O le malosi o le pa mai le laupapa e le mafai ona faigata ona faigata, aua o le tetee atu i mea leaga poʻo le scratches ua faʻamaonia i faʻataʻitaʻiga.

Vitio "Talosaga o le susu-faamaoniga Chipboard mo Wall Cladding"

O le vitio faʻaalia ai le mafai ona faʻaaogaina ma le manuia le chipboard e ufiufi ai puipui i totonu o le umukuka.

Faitau atili