U apartmanu Hladno spol: Što učiniti, stručne savjete

Anonim

U apartmanu Hladno spol: Što učiniti, stručne savjete

Ne uvijek građevinski rad donosi očekivani rezultat. Vrlo često postoje takve situacije koje rade na izgradnji bilo kojeg dizajna ili seksualnih podova ispravno su napravljene (koriste se odgovarajuće materijale), a rezultat se može mnogo poželjeti.

Budući da je izgled proizvoda i kvaliteta instalacije dobra, a funkcionalnost je loša. Takve situacije se ne rijetko događa prilikom instaliranja vanjskog pokrova, što rezultira hladnim podom.

Zajednički uzroci hladnih podova

Svaka neuspješna ugradnja završnog podova, kao posljedica toga kat je dobiven hladno, ima svoje uzroke i "zamke". U procesu instaliranja premaza, čimbenici mogu izgledati beznačajan, a na kraju će igrati veliku ulogu.

Nezapažene praznine - uzrok hladnih podova

U apartmanu Hladno spol: Što učiniti, stručne savjete

Jap je vrlo neugodan defekt.

Ako se spolni pod obavlja u staroj privatnoj kući ili stanu, često se nalaze pukotine i eliminirati sve rupe kroz koje topli zrak iz sobe izlazi, morate biti vrlo pažljivi.

Kako biste izbjegli propuštanje topline iz sobe kroz pukotine, trebali biste kvalitativno pripremiti pod zemljom.

U apartmanu Hladno spol: Što učiniti, stručne savjete

Stari premazi trebaju visokokvalitetne utore za brtvljenje

Nacrt podova u starim privatnim kućama i apartmanima, izrađen od drvenih ploča i cement-betonskih estriha. Utori koji se pojavljuju u estrihu vizualno su vidljivi, mogu se zatvoriti pomoću epoksidnog ljepila i posebnih proizvođača popravka.

Sve pokrivene praznine u betonu trebaju biti izgubljeni za brusni papir i poljski, koji će omogućiti svim dijelovima pod ukupnom razinom poda.

U apartmanu Hladno spol: Što učiniti, stručne savjete

Vrlo je važno čvrsto staviti podnice.

Pitanje s uklanjanjem utora u starom drvenom podu je prilično komplicirano. Nisu svi graditelji, izvodeći instalaciju završnog poda, kvalitativno pripremite pod u privatnoj kući s drveta.

Članak o temi: Klizna vrata s vlastitim rukama: Značajke

Cvjetni odbori tijekom vremena sušeni s različitim intenzitetom i, prema tome, imaju neke nepravilnosti, tako da sve ploče prije polaganja supstrata, trebali biste pucati, a nakon toga će mnogi razjašnjenja "pokazati svoju pravu veličinu".

Utori između ploča su zatvoreni brtvilom ili kitom, tek nakon toga možete otvoriti podove s antiseptičkim i lakom, pomoći će da se pod u stanu zapečaće.

Treba pamtiti da utore koji mogu doprinijeti stvaranju hladne podove mogu biti ne samo u preklapanju, već iu donjim dijelovima zidova i pregrade.

U pravilu, takve praznine postoje u drvenim i okvirnim kućama, teško ih je dovoljno otkriti, ali je potrebno učiniti potrebnim za stvaranje visokokvalitetnih i toplog podova.

Sirovo preklapanje

U apartmanu Hladno spol: Što učiniti, stručne savjete

Prvi i prizemni podovi često imaju hladne podove zbog vlage preklapanja

Nedostatak sirovih podova pojavljuje se u prostorijama s velikim baznim temeljima i dubokim podrumima. Zbog činjenice da se izlaze ventilacija izlaze u temeljima, vlaga se tamo nakuplja, što se može i dalje prenositi na seksualno preklapanje.

Da bi se to izbjeglo, potrebno je organizirati hidroizolaciju između preklapanja i podruma. Da biste to učinili, dovoljno je organizirati sloj vrećice ili membranskog filma, pod kojim za potpunu pouzdanost, položite polipropilenski sloj debljine 2-3 cm.

Ako je defekt već otkriven, onda je potrebno eliminirati i smanjiti iz segmenata estriha, organizirati armaturu i popraviti posebnu smjesu.

Da ne bi imao prijetnju za dobivanje vlage iz podruma, potrebno je proizvesti hidroizolaciju i dodatnu izolaciju zidova koji će ukloniti "sva pitanja" na vlažnom preklapanju.

Nedovoljna izolacija

U apartmanu Hladno spol: Što učiniti, stručne savjete

Podna izolacija s posebnim materijalima često rješava problem hladnoće

Ako popravak ili izgradnja kućnog domaćina proizvodi samostalno, onda će biti bolje stavljanje dodatnog sloja izolacije, ali neće dopustiti da bude zamrznuta i njezina djeca i neće napraviti pod led.

Članak o temi: Nezavisni stvaranje nacrta kat u drvenoj kući

Ako unajmite građevinski tim, koji je spreman za popravak male naknade, biti spreman da će vas neočekivano "iznenađenja" može očekivati ​​svugdje, a nedovoljna izolacija seksualnog preklapanja bit će i mali nedostatak.

U slučaju da je faktor nedovoljne izolacije već otkriven, nije potrebno očajavati, uvijek možete pronaći metode za uklanjanje. Dodatne informacije o uzrocima hladnih podova potražite u ovom videozapisu:

Za apartmane možete instalirati dodatni estrih s uporabom gline, koji će djelomično riješiti problem ako visina stropova omogućuje. Da bi se riješilo pitanje izolacije u privatnim kućama, postoji nekoliko opcija:

  1. Dodatna izolacija odozdo. Stvarna metoda za kuće s temeljima pilota i trake.

    U apartmanu Hladno spol: Što učiniti, stručne savjete

  2. Povećana razina poda. Stvaranje dodatnih obloga na zaostatku i polaganje sloja izolacije (mineralna vuna) s velikim indikatorom gustoće.
  3. Instalacija dodatnih modernih sustava grijanja s niskom potrošnjom energije, kao što je topla postolja i toplim infracrvenim poda.

Mogućnosti korištene izolacije i njihove karakteristike mogu se vidjeti iz tablice.

U apartmanu Hladno spol: Što učiniti, stručne savjete

Treba pamtiti da instalirate infracrvene tople podove, ne biste trebali u potpunosti rastaviti podove. Film s grijaćim elementima mogu se položiti pod laminat ili linoleum.

Također, ova vrsta toplog poda može biti položena ispod tepiha ili tepiha, grijaći elementi neće oštetiti. Dodatne informacije o problemu i rješenjima pogledajte ovaj videozapis:

Postavljanje pitanja: "Kada hladni kat u stanu, što učiniti s ovim?", Ne brinite, postoji izlaz iz bilo koje situacije. Svaki vlasnik slijedi iz navedenih uzroka "hladnog spola" za odabir njegove opcije i pokušati stvoriti predložene metode toplinske izolacije. Nije potrebno pribjegavati uslugama građevinskih brigada, bolje je napraviti posao samostalno ili paziti na rad s dokazanim ljudima.

Čitaj više