OpenWork Crochet ubrus: shema i opis s video iz youtube

Anonim

U svakom trenutku, osoba je bila tipična za odlučivanje o mjestu u kojem živi, ​​time dajući svoju kuću ljepotu i udobnost. Jedan od divnih načina za ljubitelje igala za ukrašavanje vašeg doma - stvaranje otvorenih brisača s kukičanom. Takav ubrus će izgledati dobro na prsima komoda, sluga, stola ili će biti dobar dar za rodbine i voljene. Uz pomoć tankih niti i raznih majstora, stvaraju se zrak i nevjerojatno lijepih radova.

Uz pomoć kuke, možete ne samo salvete, već i stolnjaci, čipke, haljine, šal, šeširi, skakač i još mnogo toga. U ovom članku ćemo reći kako povezati malu ubrus pod vazom za početnike.

Da biste svladali i pokrenuli ovu fascinantnu vrstu rukovanja, ne trebate posebne vještine i alate. Trebat će samo kuku i niti za posao.

OpenWork Crochet ubrus: shema i opis s video iz youtube

Prije premještanja na teži posao, morate naučiti kako plesti jednostavan mali ubrus. Gdje početi? Prvo morate shvatiti i ovladati izvršenjem nekoliko petlji. Osnova pletenja je zračna petlja i stupci s Nakudom i bez nakida. Ostalo su derivati ​​tih brojki, s kojima se dobiju uzorci.

Jednostavna opcija

Za proizvodnju ubruse s promjerom od oko 30 cm, trebat će vam: 50 g pamučne tkanine, kuka br. 1. Promjer ubrusa može se samostalno podesiti.

  • Kao i standard za pletenje na većinu salveta, rad je počevši od zračnih petlji (V.P.), imat ćemo 8 i bit će zatvoreni pomoću spojnog kolone (spoj. Čl.).

OpenWork Crochet ubrus: shema i opis s video iz youtube

  • 2 Red: Organight 3 V. Podizanje, zatim 2 stupca s Nakudom (čl. C / H), koji su povezani zajedno, tvoreći prsten, (na dijagramu fragmenta ubrusa) * 3 V. str. 3 tbsp. S / N, povezan zajedno, od * potrebno je ponoviti 6 puta i završiti 3 u. p. Spoj. Umjetnost. zajedno povezana umjetnost. s n. Zatim, pleteni redovi u skladu s shemom na fotografiji, uzimajući u obzir oznake. Mora se pamtiti da umjesto prve petlje prevladava se broj od petlji za podizanje.

Članak o temi: lijeni uzorci s žbicama s shemama i opisima za dječje stvari

OpenWork Crochet ubrus: shema i opis s video iz youtube

Čak će se i početnika nositi s takvim radom, upoznajući se s oznakom određenih petlji, shema i opis rada. Ovdje je dobra jednostavna shema za salvete:

OpenWork Crochet ubrus: shema i opis s video iz youtube

Revolucija redova. Uputa korak po korak:

  • Prvo, tip 5 v.p. I spojimo njihov spoj. Umjetnost.
  • 2 red: Zapošljavamo 3 V.P. Podizanje i 2 v.p., u krugu od 7 tbsp. S / N, od kojih je svaki izrečen nakon 2 V.
  • 3 red: 3 str. Lift, 4 tbsp. C / N, točan ispod 2 V.P., između umjetnosti. donji red. Sada pod V.P. Donji red u krugu od pet tbsp. Kompletan redak: Spoj olovna petlja s 3 paragrafa.
  • 4 red: 3 lift i 4 tbsp. s / n, vezati s jednim vrhom. Zatim 5 v.p. I izmjenjivati ​​5 tbsp. s jednim vrhom i V.P. Završavamo seriju od 5 V., od kojih je potonji povezan s 3 p. Podizanje.
  • 5 Red: Ponavljamo 9 tbsp. S / n pod V.P. donji red. Povezujemo olovo n. S 3. liftom.
  • 6 red: 3 str. Lift, 4 tbsp. S / h s jednim vrhom, točan u umjetnosti. Donji red, zatim 5 v.p. i 5 tbsp. S jednim vrhom naizmjenično oko retka. Na kraju - vodeća petlja s 3 p. Podizanje.
  • 7 red: 3 p. Lift i 9 tbsp. S / n ispod 5 v.p. donji red. Sljedeći * ispod pet V.P. Slip 5 tbsp. C / h, ispod sljedećih 5-10 tbsp. C / h * i ova kombinacija (**) je preferirana do kraja još 7 puta.
  • 8 red: 3 str. Podizanje i 4 tbsp. C / h s jednim vrhom, zatim 5v.p i ponovite.
  • 9 red: 3 lift, ispod 5 v.p. Donji red je vezan 9 tbsp. s n. Sljedeće * ispod 5 V.P. Nizhnya-5 umjetnost. C / N, ponovite ovaj korak i ispod sljedeće 5 v.Pp je već 10 tbsp. CH *. Kombinacija (**) nastaviti u cijelom krugu.

Salveri mogu biti razni oblik - ovalni, okrugli, kvadratni, pravokutni itd.

Članak o toj temi: Fuchsia iz perla: master klasa s tkanjem i video sheme

OpenWork Crochet ubrus: shema i opis s video iz youtube

Zatim smatramo programima, a na kraju članka detaljan videozapis s YouTube za proizvodnju okruglih otvorenih ubrusa "PAVLINJE PEN". Proces rada je prilično dugotrajan i dizajniran za iskusne obrtnike, ali gotov proizvod će premašiti sva očekivanja. Odvojeno izvješće uzorka ubrusa, koji se širi od centra do ruba, nalikuje Pearock Peerou. Ubkin je vrlo lijep, lagan i nježan!

Promjer proizvoda je prilično veliki - 50 cm, tako da se može koristiti kao mini-stolnjak za stolić za kavu. Ako želite uzeti vrlo gustu pređu za pletenje ubrus, onda će se ispasti praktični tepih za dnevnu sobu.

Za rad, trebat će vam: pređe 50 g (250 m), kuka № 15 - 2.

Knitting Opis Kukičanje:

  1. Zapošljavamo 10 V.P. I spojite se na prsten.
  2. 1 red: 1 v.p., 24 tbsp. B / n u rezultirajućem prstenu.
  3. 2 red: 3 v.p. podizanje, 23 tbsp. C / h s baznim petljama u umjetnosti. b / n prethodni redak.
  4. 3. red: pletenje nastaviti prema shemi 2. Pridodžba na kraju nastaviti prema shemi 3.

Klete sheme otvaranja ubruse (1,2,3):

OpenWork Crochet ubrus: shema i opis s video iz youtube

OpenWork Crochet ubrus: shema i opis s video iz youtube

OpenWork Crochet ubrus: shema i opis s video iz youtube

Gotovi proizvod treba omotati, škrob, rastegnuti i sigurne igle do potpunog sušenja. Ubkin izgleda samo prekrasno!

Sada ne želi svatko pokriti sve površine u kući pletene salvete. Postoje mnoge mogućnosti u kojima ih možete primijeniti. Na primjer, takve stvari su savršeno prikladne za berba foto sesija, rubovi zavjesa, stolnjaci će ukrasiti. Uvijek će izgledati elegantno i originalno. Velike salvete mogu ukrasiti odjeću, male jastuke, napraviti ploču i objesiti na zidu. Sve to će dati ugodan pogled na vaš dom.

Video na temu

Čitaj više