Kako odabrati staklene kadu zavjese

Anonim

Prije nekoliko pet godina, svi strastveni izabrali plastične zavjese za kupaonice. Činilo se da je to najbolja, ekonomična i praktična opcija za ovu sobu. No, proizvođači pribora za sanitarne sobe ponudili su inovativno rješenje - instalirane staklene zavjese u kupaonicama. Korisnici su cijenili ovu ideju. Pokazalo se da stakleni proizvodi nisu samo prekrasan dodatak unutarnjem dizajnu, već i pouzdanoj zaštiti od vlage. Danas, sve češće, vlasnici prostranih i malih kupaonica, stječu zavjese u kupaonici od stakla s vlastitim rukama.

Kako odabrati staklene kadu zavjese

Razne modele

Zavjese u staklenoj kupaonici nude se na prodaju, koja se instaliraju izravno na pod i pričvršćene su na pod, zidove i strop, gorući dio sanitarne sobe. Izgleda kao ovaj dizajn vrlo učinkovito, stvarajući poseban stil u zatvorenom prostoru. Ostali modeli zavjesa pričvršćeni su na stranu kupke. Takvi proizvodi su podijeljeni u nekoliko opcija:

  • Klizna zavjesa - pogodna za male sobe.
  • Sklopni model izgleda estetski i elegantan, osobito u slučaju korištenja kromiranih priključaka. Sklopivi model traje mnogo prostora i stoga pogodan za prostrane prostore.

Kako odabrati staklene kadu zavjese

  • Statička - uobičajena staklena particija u obliku staklenog bloka.

Kako odabrati staklene kadu zavjese

Pravila izbora

Za zavjese za kupaonicu od stakla savršeno se približavala ovoj sobi, prije kupnje važno je mjeriti točne dimenzije kupaonice. Važno je odrediti koji će dizajn gledati na najbolji mogući način. Posebnu pozornost treba posvetiti obliku kupke. Danas postoje kontejneri za kupanje raznih konfiguracija. Da ne bi napravili pogrešku pri odabiru zavjese, morate uzeti u obzir oblik fonta. Ako je kapacitancija akrilna kutna, klizna zavjesa za staklenu kupelj, odabrana s vlastitim rukama, mogu biti vrsta kupe ili harmonika.

Kako odabrati staklene kadu zavjese

Za izravan font, dugačak 150 cm, 170 cm ili više kliznih zavjesa za kupaonicu od stakla. Proizvodi su montirani na zidove i strop, tako da dobije pouzdan pričvršćivanje. Međutim, klizne zaklopke zahtijevaju puno prostora za funkcioniranje. Stoga je ova opcija prikladna za prostrane prostorije.

Kako odabrati staklene kadu zavjese

Ocjene kupaca preporučuju se umjesto starih plastičnih zavjesa za kupnju, novu verziju zavjesa iz čaše anti-Kapl. Zahvaljujući posebnom prevlaku, takav proizvod se ne smeta, zadržavajući svoju transparentnost. Osim toga, voda koja je pala na čašu anti-kaplock teče, bez zadržavanja na površini. To će omogućiti zavjesu da ostane suha i ne otečena.

Članak o temi: Perilica rublja poluautomatsko s spin

Kako odabrati staklene kadu zavjese
Kako odabrati staklene kadu zavjese

Odabirom najboljeg, prema grafikonu staklene kupaonice, treba razmotriti dimenzije i dizajnerske značajke. Ako je kupaonica velika, zavjesa se može kliziti ili zamahnuti. Za male sobe prikladna je sklopiva struktura. Pozitivni pregledi osvojili su anti-KAP model. Ovo staklo, prekriveno posebnim sastavom, koji ne dopušta površinu za maglu i ostaje mokra.

Čitaj više