Nijanse Tehnologija rezanje chubova u zdjeli

Anonim

Proizvodnja lovnih kabina osigurava dvije glavne varijante laganih trupaca: "u šapi" i "u zdjeli". Najčešći u modernoj konstrukciji rezanje u "u zdjeli" ili se naziva i "u regiji". Tehnologija rezanja rezanja "u posudi" je napravljena sa ravnotežom dnevnika, koji strši kut konstrukcije, a riječ "cirkuliranje" znači okrugli oblik elemenata. Izbačeni krajnji dijelovi trupaca su približno 30 cm. Kada koristite ovu metodu, postoji značajan prekoračenje materijala, ali zbog odgovarajućih ciljeva, struktura je zaštićena od vjetra i od prodiranja hladnoće na niskoj temperaturi.

Nijanse Tehnologija rezanje chubova u zdjeli

Proizvodna tehnologija drvenih lovačkih kabina pruža dvije mogućnosti za polaganje trupaca: "u šapi" ili "u zdjeli".

Takvu metodu su korišteni od strane naših predaka, jer u procesu rada ne zahtijeva složene alate, to je jednostavno i nezaposleno.

Rabljeni alati

To:

Nijanse Tehnologija rezanje chubova u zdjeli

Vrste veze za dnevnik.

  • sjekira;
  • motorna pila;
  • Chizel stolarije;
  • proklet
  • čekić.

Ako nije moguće dobiti liniju, onda je lako napraviti sami. Da biste to učinili, traka stabla u obliku kvadrata s veličinama veličina je oko 30 mm i duljine oko 20 cm. Rubovi se trebaju utapati i brusiti brusni papir. Ova metoda je najpraktičnija.

Da bi se obavio posao, bit će potrebna dvije metalne pruge, čija je debljina 3 mm, a širina je 20 mm. To će ovisiti o poprečnom presjeku trupaca i veličini posude - od 20 cm do 30 cm. Koristeći metalni hacksaw, potrebno je izoštriti jedan od kraja na svakom od pojasa. Uz pomoć viskija, morate konsolidirati neontaminirane krajeve na drveni bar, koji će poslužiti kao ručka za oko 1 m.

Kada su festan, bendovi i uzdužni žljebovi postavljeni na potrebnu veličinu. Da bi trake tijekom rada fiksiraju, fiksiraju se vijcima ili izlijevanja s rezbarijama. U isto vrijeme, na trakama se nalaze na jednoj rupi i vijci s orasima nalaze se u njih. Uz pomoć oraha, veličina se podešava. Dakle, domaća osobina je napravljena.

Članak o temi: Kako popraviti dvorac plastičnih vrata

Izvođenje rezanja u zdjelu

Nijanse Tehnologija rezanje chubova u zdjeli

Deformacija dnevnika kada se koristi tradicionalna ruska zdjela.

Za praktičnost, tijekom rada dnevnika, križ će biti preliminarno složen, a za najveću stabilnost, preporučuju se popraviti zagrade tako da se ne okreću pri radu.

Zdjela za rezanje slijedi tu veličinu tako da se njezino dno podudara s gornjim rubom ispod laganog dnevnika. Radi praktičnosti preporuča se na ovim mjestima nadahnutih, u odnosu na zidnu os u sredini zdjele na potrebnoj dubini. Zatim je posuda prekinuta, s oblikom donjeg elementa.

Iznad busting krunu je podebljano i trošenje sveoslojnih trupaca. Proces instalacije je položiti dva trupca u napredne zdjele. Nakon toga, oni su poravnani i, ako je potrebno, popraviti zagrade s oba kraja na temeljne poprečne dnevnike. S krajnje strane vizualno trebate odrediti veličinu oluka s kojom je gornji element montiran na temeljni dnevnik. Prikazuje se željena veličina. Vizualno odabirom sredine značajke, provedite duž dnevnika duž kontakt linije, kao rezultat kojih se formiraju dva ogrebotina u paralelnom prolazu: jedan na donjem dnevniku, a drugi na vrhu. Na isti način, uz pomoć značajke, oznake iznutra. Uklonite zagrade za zaključavanje. Nadalje, dnevnik se okreće tako da je oznaka odozgo. Izvucite gornje trupce iz zdjele. Napravite fiksaciju, ali tako da su naknadno lako demontirati.

Deformacija dnevnika kada se koristi kanadskom kupu.

Na vrhu dnevnika vizualno vidljive dvije ogrebotine, za koje je potrebno gurnuti drvo, kao rezultat kojim bi se pojavilo iskopavanje. Dimenzije iskopa moraju ponoviti konture ispod ležaljke.

Kada se iskop učini dijagonalno i preporuča se cijela duljina da biste napravili ureze. Nos sjekire mora biti uronjen prije dna budućeg žlijeba, ali oštrica ne smije dodirivati ​​ogrebotinu. Mnogi s rezanjem iskopa koriste petu - drugu stranu oštrice.

Uređaji se izrađuju na sličan način s suprotne strane gdje se nalaze ogrebotine. Nakon obavljanja takvog procesa odabire se komad skakača.

Tijekom šokova, oštrica sjekira treba biti usmjerena duž vlakana drva.

Nijanse Tehnologija rezanje chubova u zdjeli

U kutu široko "u zdjeli".

Članak o temi: Guma, nitro, srebro i boja čekića za metal za metalne konstrukcije i unutarnje radove

Tijekom rada koristi se samo nos oštrice, zahvaljujući tome, udarci će biti točniji. U isto vrijeme, napravljeni su sljedeći pokreti: rezanje sjekira i piljenje drva.

Nakon rezanja srednjeg dijela površine dnevnika, mora biti potrebna površina iskopa. Obično se udubljenje provodi širinom od 10-15 cm. Potrebno je pripremiti samu posudu. Da biste to učinili, izvodi se u njemu s obje strane s gornjeg ruba donjeg dnevnika prije izvedenih oznaka. Ako je potrebno, zdjela je pijana od vanjske i unutarnje strane.

Polaganje dnevnika u Sirubi: Preporuke

Prilikom polaganja, potrebno je kontrolirati točnost uklanjanja trupaca u logberu. Izrada instalacije dnevnika jedni na druge, donji paketi ugljena. Nadalje, pao je na vrh dnevnik s gotovim brtvom i odmah uklonjen. Nakon svega ovog postupka trebate ispitati dnevnik na temu Adorubs. Španjolska mjesta čađe i bit će kraljevina, ako su prisutni, oni su stidljivi. Gusto je gornji zapisnik, topliji će biti struktura rezanja.

Nijanse Tehnologija rezanje chubova u zdjeli

Shema proširenja "u zdjeli".

Montiran na vrh trupaca mora biti otpušten kako bi se dobio okrugli ili ovalni oblik. Kako bi se spriječilo bilježenje trupaca i da se dobije snagu cijelog rezanja, krunice su vezane od strane Brazen. BOGROES su izrađeni od punog drveta i trebaju biti dobro osušeni. Instalirani su na udaljenosti od oko 2 m. Mora se pamtiti da se svaka od krunica treba pričvrstiti. Kada pošaljete dnevnike, to bi trebalo biti vrijeme da koristite visak za provjeru vertikalnih zidova.

Razlika od oko 1 cm može se formirati između jaza i iskopa, izolacijski sloj Pticy ili Moss će biti položen na ovom mjestu.

Kako će dnevnik biti instaliran na mjesto, na njemu, sa strane, uz pomoć sjekira, oznake su potrebne za mjesto Blazer. Tijekom cijele duljine treba postojati dva ili tri. Nakon demontaže njihovih trupaca, oni su predani paku i rupe su napravljene u njemu na mjestima nasuprotne bilješke. Rupe se izvode pomoću dlijeta i inkluzija i su 7x2x5cm. U gnijezdama su začepljeni zrakama koji dodatno pričvršćuju svoje dnevnike. Snaga strukture daje snagu dizajna, njihovu instalaciju u područjima gdje će biti postavljeni prozor i vrata.

Članak o toj temi: Domaći vanjski i privjesak svjetiljke to čine sami u jednom stilu

Zidna izolacija Moss: Preporuke

Nijanse Tehnologija rezanje chubova u zdjeli

Polaganje mahovina između dnevnika dnevnika izrađuje se posebnim alatima.

Daljnja faza bit će zagrijavanje mahovine. Uz vjetrovito vrijeme, kako ne bi raznijeli izolaciju, sjekira je stisnula duž vlakana. Zašto je Moss? Prema karakteristikama, bolje je od pakera, kao i najtrajniji, mirisi tamjan i dugo vremena će uživati ​​u zraku u kući.

Moss-pečeni trupci su složeni na ljepljivim brandovima. Kako će pasti na svoje mjesto na njima kucajući na drveni čekić u puni sediment. Hladnja se mora napraviti s oprezom tako da zapisnik ravnomjerno sjedi i ne izbije se. Preko njih, udarci se proizvode zauzvrat.

Završni pantop se proizvodi nakon uređaja peći, ali je bolje imati vremena da se dogodi prije zimskog razdoblja. Konopka je izrađena od drva i ima oblik miniranja. U slučaju kada se raznese, gurnuo je sjekirom, nakon čega se može nastaviti.

Daljnje polaganje trupaca u Sirubi proizvodi se pomoću užeta, što olakšava ugradnju gornjih kruna. Kada je log kuća rođena na zasebnoj pločici, odvoji se u dvije hrpe u visini. Jedan od njih je zatvoren u središtu prozora kroz elemente, a nakon instalacije već su na licu mjesta koji su pijan ispod otvora.,

Tijekom dnevne kabine, rad proizvodi dvije osobe, za svaki kut postoji jedan. Ugrađivači se proizvode zajedno, ali jedna osoba radi prilikom glasa žlijeb. Dok se uzorak provodi, drugi radnici se pripremaju za podizanje drugih elemenata chub, napravili pleteni i ispunjavaju drugi posao.

Dakle, napravljena je skup dnevnika "u kup". Korištenjem prirodnih materijala, takve kuće ne zahtijevaju dodatne završne obrade. Ali kako bi se produžio život dnevnika, preporuča se liječiti antisepticima, kao i tankim slojem laka. Štitit će drvo od utjecaja prirodnog okruženja, a onda će kuća (log kuća) oduševiti svojom toplinom i udobnost, a ne jedan desetak godina.

Čitaj više