OpenWork šalovi s kukičanima: sheme i opise s fotografijama i videozapisima

Anonim

Svaka žena želi napraviti profinjenost i milost. Da biste to učinili, možete koristiti različite dodatke. Izvrsno na ženi izgledat će kao pleteni otvoreni šal kukičar. Hoketički proizvod izgleda vrlo zrak i podsjeća čipku, tako da možete pokušati vezati prekrasan šal koji će biti originalan.

Uostalom, svaka ručna izrada uvijek zaslužuje mnogo pozornosti i cijeni. Igle imaju priliku upoznati se s različitim shemama i tehnikama pletenja s različitim izvorima. Ali ponekad je proizvod volio da je vrlo teško pronaći na internetu i pokupiti shemu za to. Ali u pletenju, strpljenje i fantazija su vrlo važni, želja da napravite stvar je lijepa i kvalitetna.

Šaf ne samo da ukrašava ženu, daje romantiku slici, ali i grije. Mnoge slavne osobe koristile su šal za vlastitu sliku.

OpenWork šalovi s kukičanima: sheme i opise s fotografijama i videozapisima

OpenWork šalovi s kukičanima: sheme i opise s fotografijama i videozapisima

"Mali fan"

Ovaj model je izabran iz časopisa Ondori. Kuka je korištena pod brojem 3 od 290 g niti. Gustoća parenja: 5.5 Uzorci (pripravci) Horizontalno - 15,5 cm i 14 redak - 10 cm.

OpenWork šalovi s kukičanima: sheme i opise s fotografijama i videozapisima

Kletanje proizvoda počinje s gornjim rubom - lanac od 265 zrakoplova - 33 odnosa, koji se sastoji od 8 čattle i jedan za ravninu crteža. Nakon što trebate provjeriti 66 redaka iz glavne sheme, a istovremeno je potrebno smanjiti budući šal s dvije strane. Kada su skokovi napravljeni čak i veslači s lijeve strane proizvoda, morate provjeriti lukove s 5 zrakoplova. S desne strane, ispričuju se isti lukovi, nakon čega slijedi 66 reda, dok se okreće na početni lanac.

Kada je Trokut već formiran, oni ne odsiječe nit, počinjemo pripremati ugriz od dna stvari. Kima majstori iz jednog reda aloka, kao i deset redova crtanja s bujnim stupovima i još jedan lukovi i lukovi s šarkama od deset zrakoplovnih hostela.

Članak o toj temi: Kako šivati ​​nabranu suknju: uzorak i primjeri stilova šivanja

Gornji dio stvari treba vezati s 3 reda. A za uređenje, šalovi u rubovima su ušiveni u rubovima u gotovom obliku, dugu 6 cm. Na fotografiji ispod, shema parenja ovog šal je osigurana.

OpenWork šalovi s kukičanima: sheme i opise s fotografijama i videozapisima

Proizvod iz motiv

Kako bi se povezivao ovaj šal, potrebno je uzeti niti geelong merinos 1800 m - 100 g, a za naše što vam je potrebna dva dobro. Koristi se veličina kuke 2.5.

Dijagram i opis ovog modela dani su u nastavku.

Ovaj šal tates iz motiva, kako plesti označen je u shemi. Motivni noževi iz centra. Knit 5 redaka s nakidom i zrakom između njih. Nakon što trebate vezati 6 stupca bez uvala, 5 zračnih petlji i spojiti primarnu petlju s posljednjim stupcem - prsten bi trebao ispasti. U istom prstenu, 2 stupca bez nakida treba biti pletena, pico od 3 air hostela - stupac bez nakida - 4 puta, 2 stupca bez Nakida. Nadalje odgovara 11 stupca do sredine sljedećeg ruba, a zatim nastavite prema shemi. Nakon povezivanja rezultirajućih detalja-motivima međusobno tijekom pletenja posljednjeg retka na mjestu Pico - 4 boda na svakoj strani trga, na temelju uzorka. Potrebno je vezati dobivenu tkaninu duž rubova polukrutina s pogrešne strane. U Pico, potrebno je provjeriti polu-bor, 3 stupca bez nakida i opet pola stupca.

Šav je spreman!

OpenWork šalovi s kukičanima: sheme i opise s fotografijama i videozapisima

OpenWork šalovi s kukičanima: sheme i opise s fotografijama i videozapisima

Život u ružičastoj boji

Sličan šal je vrlo brzo pletenje i izvedena nije teška. Lijepo takav uzorak s praćkama i školjkama izgleda u ružičastoj boji. Ali svatko ima svoje preferencije, tako da možete odabrati bilo koju boju.

Za parenje ovog šal, kuka br. 5.5 je potrebna s pređe 422 m. Kletanje 10 kotla - 6 redaka - 10 cm. Proizvod je pletio iz središnjeg dijela od vrha do dna.

OpenWork šalovi s kukičanima: sheme i opise s fotografijama i videozapisima

Šal zatim na gornjoj shemi retke 1-8, i redak 9-28 - ponavljajući posljednji dva reda 10 puta, ali na ovom radu nije gotov, potrebno je vezati letak.

Članak o toj temi: Torta najobitak. Dar za čovjeka

Kako povezati rubove, naći ćete se u nastavku.

29. red: zračna petlja, skrenite, stupac bez privitka ide na originalni post s ovim, a zatim napravite zračnu petlju, (stup s pričvršćenjem na susjednu stupcu s pričvršćenjem, zračnom petljom koja ne veže drugi post s NAKUD-om) i učinite to tri puta, stupac s Nakad šalje se na trčanje stup s privitkom, zračnom petljom, ne povezuje se sa susjednim lukom zračne petlje, stupa bez nakida u kolonu s tim, Zrak, ne dodirujte sljedeću vojsku iz zračne petlje, (stup s Nakidom na sljedeći post s takvim, Air Hiner, ne spojite stupac s NAKUD-om) Sve se to radi tri puta, stup s privitkom u drugom mjestu Uz slično, takve se akcije ponavljaju od i do srednjeg stupa s umetkom, zračnom petljom, stupcem bez Nakida do središnjeg mjesta s tim, zrakom HIN, (stupac s Nakidom u sljedeći stupac s pričvršćenjem, zrak, zrak, zrak, zrak, zrak, zrak, zrak Looping, ne spojite stupac s privitak) radnje ponavlja tri puta, stupac s privitkom na susjedni stupac s tim. Zrak, preskočimo luk zraka za zrak, stupac bez nakida do sljedeće stupca s takvim, zrak, ne spojite luk iz zraka za zrak, (debelo crijevo s Nakudom u sljedećem stupcu s antenom, zrakom, Nemojte povrijediti stupac s NAKUD-om i činiti tri puta, debelo crijevo s Nakudom u slijedećem stupcu s pričvršćenjem, duplicirati petlje za podizanje, zrak, stupac bez pričvršćenja na gornju petlju za podizanje.

OpenWork šalovi s kukičanima: sheme i opise s fotografijama i videozapisima

30. red: okrenite ujedinjujući stupac sa stupcem bez ulaza, stupac bez in-stupca u stupcu s ovim, kao i zračni strijelac, na sljedeći post bez nakida, kopiraj u srednji stupac bez nakida bez nakida , stup bez usred istog stupa, kolona bez Nakida na obližnji položaj s uvalama i lukom zračne petlje na drugi post bez Nakida, kombinirajući post u sljedećem stupcu bez nakida, duplikat Do kraja linije, smjer akcije ne može se mijenjati, radimo kolonu bez na prvom rubu, dovršimo spojni post u prvom spojnom stupu. Posao dovršen!

Članak o temi: Rainbow Sharf valovi s pletenje iglice

Video na temu

Ovaj članak predstavlja videozapis, zahvaljujući kojem možete sami povezati šal.

Čitaj više