Pregača za kuhinju vlastitim rukama

Anonim

U procesu kuhanja ukusne hrane, mnogi hostese u potpunosti zaboravljaju na tako važnu dodatnu opremu kao pregaču za kuhinju. Ali on je nezamjenjiva stvar koja ne sprječava ne samo pad vode, ulja i prljavštine na odjeći, već da žene lijepe i šarmantne. U ovom glavnom razredu naučit ćete kako šivati ​​univerzalnu pregaču za kuhinju s vlastitim rukama, što je prikladno ne samo za žene, nego i muškarcima, zahvaljujući podesivoj duljini. A tkanina za našu pregaču nije nužno kupljena. Haljina ili suknja koja se poslužuje u kućištu, također prekrasna pregača također se može šivati ​​iz muške košulje. Obično istroši vrata i dno rukava, i prije i natrag je još uvijek vrlo izdržljiva.

Potrebni materijali i alati:

  • Za temelje našeg pregača, potrebno je uzeti pamučnu tkaninu od oko 125 cm;
  • Za džepove, tkanina drugih boja je prikladna - 50 cm;
  • Također da se veze treba gustu traku - 3 m.

Slavimo bodove

Glavna tkanina mora biti presavijena na pola. Uz pomoć plitkog ili pranja, nacrtajte vertikalnu liniju, duljinu 2 centimetra na samom vrhu tkiva, povlačeći se iz presavijenog ruba 17 cm. Na slici, ova je radnja označena slovom "a ". Od ruba prema dolje, duž zavoja tkiva, označite 43 cm. Ovo je slovo B. S ruba, okomito B memble 33 cm. Bit će točka C. 50 cm ispod točke B napraviti oznaku. To je točka D. Smanjite slova od 50 cm okomito napravite oznaku E. S Plitkim, spojite sve linije, kao što je prikazano na slici. Presavijte na pola pregača i izrežite ga na označene linije.

Craise Karmushki

Za džepove, izmjerite i uzimate pravokutnik od 40 cm iz bilo kojeg drugog tkiva.

Članak o temi: Hippopotics amiguruchi kukičanje

Početi šivati

Pretvorite većinu tkanine za pregaču. Napravite 1,5-2 centimetrom sa svih strana do unutarnje strane tkanine. Izrežite tkaninu i zašijte sve. Trebali biste oblikovati kanal na stranama koje su dijagonalno, širinu koja odgovara kuhanoj vrpci.

Sejk karmushki

Okrenite rubove pravokutnika za džep za 1,5 cm i patite tijekom cijelog perimetra. Mjesto na džepu pregača iz bilo koje druge tkanine. Provjerite jesu li džepovi usred vaše pregače i održavaju ga. Morali ste dobiti jedan veliki džep, ali ako želite, možete napraviti tri džepove iz nje. Koristeći ravnalo ili centimetar, izmjerite potrebnu veličinu džepa i stavite obris. Spreman! U tim granama, bit će moguće staviti lopaticu, oznaku ili ono što domaćica želi i bez kojih ne može učiniti u svojoj kuhinji.

Dodajte religiozno

Uz pomoć igala, iglice ili drugi uređaji protežu se kroz rupe. Čestitamo, vaša pregača je spremna za kuhinju! Može se podesiti i postaviti različite duljine - vrlo je zgodno ako će se koristiti muž i supruga različitog rasta.

Čitaj više